-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Evet canım benim pazartesi inşallah her şey çok güzel olacak bundan sonra hepimiz içinÇok teşekkür ederim hepimizin inşallah bahar coşkusuyla beraber gelsinperşembe cuma transfer olur sanırım senin pazartesi günü dimi
Neşem hastaneden aradılar yarın tekrar çağırmış aret hoca progesteron 0.06 çıkmış acaba transferi erkenemi çekeceklerEvet canım benim pazartesi inşallah her şey çok güzel olacak bundan sonra hepimiz için
Sabah randevum var bakalım ne diyecekler biraz endişelendimBilemiyorum ki canım eve gecince eski tahlillerime bi bakayım haber verim sana gerçi benim son değer kaçtı onu da bilmiyorum
Hayırlı olsun tedavinizBende 22.martda basliorum aret kamarla
Canım günaydın insallah güzel geçecek randevun bu arada benim en son 26 şubatta progesteron <0,05 çıkmış. Ama sonrasında 28 şubatta bi daha kan aldı onun sonucu yok bende. Haberdar et beni deSabah randevum var bakalım ne diyecekler biraz endişelendim
Hayırlı olsun inşallah aret hoca’nın tedavi şekli size de ilaç olurBende 22.martda basliorum aret kamarla
Bakarsın aynı gün peş peşe transfer oluruz :)) haberdar et beni heyecanlandım sakın olumsuz düşünme :)Neşem hastaneden aradılar yarın tekrar çağırmış aret hoca progesteron 0.06 çıkmış acaba transferi erkenemi çekecekler
Bugün gittim neşem değerin çom güzel sadece rahimin biraz daha kalınlaşmasını istiyorum dedi 8.3 çıktı bugün iğneler ilaçlar verildi ama daha başlamadım yeni eklenenlere pazartesi günü tekrar gideceğim bende bugün yine kan verdim ama sonuç ne bilmiyorum bizim arkalı önlü olacak transfer kısmetseBakarsın aynı gün peş peşe transfer oluruz :)) haberdar et beni heyecanlandım sakın olumsuz düşünme :)
Bu arada gece cok geç geldim yazamadım sabah uyanır uyanmaz baktım kusuruma bakma ne olur. Az önce yazmıştım 26 şubatta <0,05 miş 28 de ne cıktı bilmiyorum onun sonucu gidince 4.ünde alacağım ama sonucunuza göre 4 mart transfer olacaksınız demişlerdi bana sende güzel düşün güzel olsun
Hadi inşallah artsın katlanarakBugün gittim neşem değerin çom güzel sadece rahimin biraz daha kalınlaşmasını istiyorum dedi 8.3 çıktı bugün iğneler ilaçlar verildi ama daha başlamadım yeni eklenenlere pazartesi günü tekrar gideceğim bende bugün yine kan verdim ama sonuç ne bilmiyorum bizim arkalı önlü olacak transfer kısmetsesenin kaçıncı gün embriyoları transfer edilecek canım
Pazartesi günü 11. Günü oluyor benim. Benim 3. Gün embriyoları amh düşüklüğü vardı havuz yöntemi ile yumurta topladıkHadi inşallah artsın katlanarak5. Gün embriyoları olacak. Bugün aradılar pazartesi sabah 08:15’te orada olacağız. Senin reglin kaçıncı günü oluyor 4 mart?
Hadi hayırlı olsun canımPazartesi günü 11. Günü oluyor benim. Benim 3. Gün embriyoları amh düşüklüğü vardı havuz yöntemi ile yumurta topladık
Canımmm seninde hayırlı olsun şimdi regl bekleyip transfere hazırlık aynı dönem anne olucaz hepimiz inşallahHadi hayırlı olsun canımBenim de Bugün itibarıyla 5 embriyom donduruldu son yumurta toplamada 2 tane toplandı. Bir tanesi ilk gün döllenmişti diğeri daha sonra döllendi bugün de ikisi de donduruldu çok şükür.
İnşallah canimmCanımmm seninde hayırlı olsun şimdi regl bekleyip transfere hazırlık aynı dönem anne olucaz hepimiz inşallah
Canım sana kaç embriyo transfer edecek hoca? Bazen 2, bazen 3 embriyo transfer ediyormuşCanımmm seninde hayırlı olsun şimdi regl bekleyip transfere hazırlık aynı dönem anne olucaz hepimiz inşallah
Hayırlı olsun canım insallah yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırızHadi hayırlı olsun canımBenim de Bugün itibarıyla 5 embriyom donduruldu son yumurta toplamada 2 tane toplandı. Bir tanesi ilk gün döllenmişti diğeri daha sonra döllendi bugün de ikisi de donduruldu çok şükür.
Neşemmm bol şanslar bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah hep iyi düşün hiç moral bozma bol bol ananas yeGünaydınnnn sabah 08:15’te bugün orada olacağım içim kıpır kıpır çok heyecanlı ve mutluyum bugün transfer günüm bana şans dileyin
2 embriyo transfer olcak canımCanım sana kaç embriyo transfer edecek hoca? Bazen 2, bazen 3 embriyo transfer ediyormuş