Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Kızlar burası sabah sabah inanılmaz kalabalık :) 8’de geldim oturacak yer zor buldum sincap gibi ceviz, badem, fındık kemiriyorum :))
Neşem bize süreci anlat ne olur neler olcak ne kadar sıkışık olmanı istiyorlar, ne kadar yatıracaklar, ne yenir ne yenmez gibi gibi işte ☺️
Bide eşlerimiz transfer anında yanımızda olabiliyor mu 🥰

Tabi tabi anlatırım eşler transfer anında yanımızda olamıyor diye biliyorum çünkü o an ameliyathanede yapılıyor.

Şimdi muayene oldum her şey yolunda çift embriyo transferi olacak, iğnelerim hariç ve progestan fitil hariç tüm ilaçlarımı aldım. Embriyo dondurma ücretini ödedik, saat 15:00 de merkezde olun dediler şimdi vakit gecirmek için boğaza gidip stres atıcaz :))

Şimdi muayene oldum her şey yolunda çift embriyo transferi olacak, iğnelerim hariç ve progestan fitil hariç tüm ilaçlarımı aldım. Embriyo dondurma ücretini ödedik, saat 15:00 de merkezde olun dediler şimdi vakit gecirmek için boğaza gidip stres atıcaz :))
Bol bol oksijen çek içine çok heycanlı yaa 🥰🥰 bugüne şükürler olsun 🙏🏻 bende kontrolden çıktım herşey yolunda dedi öğlene kadar arayacaklarmış perşembe veya cuma transfer günü bugün belli olacakmış ☺️☺️

Yabancı kaynaklarda tutunmaya yardımcı bu besinler verilmiş, yine de araştırın tabii 😘

Eklentiler

• 1000115408.jpg
    1000115408.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 34
Avokado bi hamilenin milli yiyeceği :) bizim evde de olmazsa olmaz oldu:) bu hafta peşpeşe hamileyiz inşallah süper ya 🥰😍💕
Şimdi aradılar cuma günü sabah 9.30 da çağırdılar neşem 🥰🥰 ilaçları anlattılar falan. İnşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunur bize transferden sonra haber ver çok merak ediyorum ☺️☺️

Avokadoyu kahvaltıda yiyorum ıspanak ananas yaban mersini badem sütüyle blenderden çekiyorum bi tane hurma atıp içiyorum hergün şahane oluyor kızlar bize çok faydalı belki denersiniz
Yaparım tabi attım hafızaya hemen:) haftada 2 somon da cok faydalı bu arada ben merkeze geldim az önce takılıyorum :)

X