Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Çok teşekkür ederim neşem bilgilendirme için oksaparı rahat bulabiliyormuyuz eczanelerde

Çok teşekkür ederim.16 adet toplanmıştı.
Opu sonrası ilk adetinizle gelin dediler beklesem mi yoksa direkt ikinci adetle mi gelsem emin olamadım o yüzden ilk adetle transferini olan var mı diye merak ettim.

Çok teşekkür ederim.16 adet toplanmıştı.
Opu sonrası ilk adetinizle gelin dediler beklesem mi yoksa direkt ikinci adetle mi gelsem emin olamadım o yüzden ilk adetle transferini olan var mı diye merak ettim.
Rica ederim ne demek size bir dosya eki ilettim belki yardımcı olur

Rica ederim ne demek. Bulursun. Eğer indirim yapmazsa bugün yarını karşılayacak şekilde al gerisini bildiğin bi eczanden bağla fiyatını toplu al
Neşem aldım bebişlerimizi eve dönüyoruz, hiç birşey hissetmedim normaldir herhalde aret hoca hayırlısı olsun kızım dedi o zaman anladım bittiğini normal herhalde dimi

Neşem aldım bebişlerimizi eve dönüyoruz, hiç birşey hissetmedim normaldir herhalde aret hoca hayırlısı olsun kızım dedi o zaman anladım bittiğini normal herhalde dimi
Hadi hayırlı olsun sıkı tutunsun bebişlerNormal normal benimde aynı sekilde oldu Aret hoca kuş gibi konduruyor :) hiç anlamıyorsun bile :) resim istedin mi? Bu arada bugün beni aradılar merkezden transfer sonrası nasıl gidiyo var mı bi sikayetiniz vs diye dedim her şey yolunda heyecanla bekliyoruz:) onlarda güzel haberlerinizi bekliyoruz haftaya cumartesi dediler:) açıkçası aramaları hoşuma gitti.

Şimdi eve girdik berbat bir trafik vardı transferin üzerine o kadar süre arabada olmam inşallah sorun olmaz üzüldüm biraz. Telefonla girdim ameliyathaneye video çektirdim ne güzel aramaları ben buradaki ilgiden çok memnunum acıbademde bi kere atamadıkları gibi embriyolar ile ilgili bilgi bile alamıyordum. En zoru beklemesi olacak herhalde neşem

Ooo çok iyi yapmışsın muazzam anı olur:) öyle düşünme bizde ordan Silivri’ye döndük koltuğu yatırdım elim karnımda uyudum yolda. Beklemesi de biraz heyecanlı oluyor, stresten kesinlikle uzak durmaya calıs şuan bebişlerin seninle bundan daha güzel bi düşünce yok bence

Merhaba bende aret kamarda tedavi görüyorum havuz yapıyor bana ama bu ay adet olmadım yine de ilaç kullandım toplanması için olmadı yumurtam tahlile göre istenen düzeyde değil ikiyüz olması iyiymiş adet olmadığım için mi bu ay böyle oldu acaba

Aynı şey bende de oldu bu ay doktor bana da aynı şeyi söyledi ama adetle sökülemedğim için yumurtalarım hep kalitesizdi on defa kontrole geldim opu olmadı şimdi adet oldum umutluyum opu için bence adet görülmeden olan yumurta kaliteli olmuyor doktor adetle ilgisi yok diyor ama

Hayırlı uğurlu olsun canım Inşallah pozitif sonucunu da buradan bize yazarsın
Aret Hoca embriyoları transfer ederken ekrandan izletmiyor mu? Acıbadem'de doktorum bana izletmişti

Hayırlı uğurlu olsun canım Inşallah pozitif sonucunu da buradan bize yazarsın
Aret Hoca embriyoları transfer ederken ekrandan izletmiyor mu? Acıbadem'de doktorum bana izletmişti
Çok teşekkür ederim canım inşallah İzledim video da çekildi ama hiç hissedemedim birşey normal sanırım bu

Benim durum transfer hazırlığındaydı yani opular bitmişti, transfer hazırlığına başladığımızda tekrar yumurta vardı o da olağan durum her ay yumurtluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…