- 22 Haziran 2023
- 468
- 751
- 36
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Çok teşekkür ederim neşem bilgilendirme için oksaparı rahat bulabiliyormuyuz eczanelerdeKlbkdry transfer sonrası sana reçete yazacaklar merkezdeki eczacı ile pazarlık yapın alırken. 385 tl olan Oksaparları 350 ye düştü. Biz sonra Silivri’de bi eczanede 300 e bağladık toplu alım için. Merkezden cıkmadan transfer sonrası bugünkü iğnelerini yapar oradaki hemşire.
Rica ederim ne demek. Bulursun. Eğer indirim yapmazsa bugün yarını karşılayacak şekilde al gerisini bildiğin bi eczanden bağla fiyatını toplu alÇok teşekkür ederim neşem bilgilendirme için oksaparı rahat bulabiliyormuyuz eczanelerde
Çok teşekkür ederim.16 adet toplanmıştı.Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Genellikle yumurta toplama sonrası bu ay transferiniz olmayacak bir sonraki adette gelin diyorlar. Kaç adet yumurtanız toplandı? Benim 5 ocakta opu olmuştu ocak adetini geçtim şubat adetimin ilk günü arayıp adetin 5. Gününe randevu verdiler transfer sürecim bu şekilde başladı
Rica ederim ne demek size bir dosya eki ilettim belki yardımcı olurÇok teşekkür ederim.16 adet toplanmıştı.
Opu sonrası ilk adetinizle gelin dediler beklesem mi yoksa direkt ikinci adetle mi gelsem emin olamadım o yüzden ilk adetle transferini olan var mı diye merak ettim.
Neşem aldım bebişlerimizi eve dönüyoruz, hiç birşey hissetmedim normaldir herhalde aret hoca hayırlısı olsun kızım dedi o zaman anladım bittiğini normal herhalde dimiRica ederim ne demek. Bulursun. Eğer indirim yapmazsa bugün yarını karşılayacak şekilde al gerisini bildiğin bi eczanden bağla fiyatını toplu al
Hadi hayırlı olsunNeşem aldım bebişlerimizi eve dönüyoruz, hiç birşey hissetmedim normaldir herhalde aret hoca hayırlısı olsun kızım dedi o zaman anladım bittiğini normal herhalde dimi
Şimdi eve girdik berbat bir trafik vardı transferin üzerine o kadar süre arabada olmam inşallah sorun olmaz üzüldüm biraz. Telefonla girdim ameliyathaneye video çektirdimHadi hayırlı olsunsıkı tutunsun bebişler Normal normal benimde aynı sekilde oldu Aret hoca kuş gibi konduruyor :) hiç anlamıyorsun bile :) resim istedin mi? Bu arada bugün beni aradılar merkezden transfer sonrası nasıl gidiyo var mı bi sikayetiniz vs diye dedim her şey yolunda heyecanla bekliyoruz:) onlarda güzel haberlerinizi bekliyoruz haftaya cumartesi dediler:) açıkçası aramaları hoşuma
Ooo çok iyi yapmışsın muazzam anı olur:) öyle düşünme bizde ordan Silivri’ye döndük koltuğu yatırdım elim karnımda uyudum yolda. Beklemesi de biraz heyecanlı oluyor, stresten kesinlikle uzak durmaya calısŞimdi eve girdik berbat bir trafik vardı transferin üzerine o kadar süre arabada olmam inşallah sorun olmaz üzüldüm biraz. Telefonla girdim ameliyathaneye video çektirdimne güzel aramaları ben buradaki ilgiden çok memnunum acıbademde bi kere atamadıkları gibi embriyolar ile ilgili bilgi bile alamıyordum. En zoru beklemesi olacak herhalde neşem
Aynı şey bende de oldu bu ay doktor bana da aynı şeyi söyledi ama adetle sökülemedğim için yumurtalarım hep kalitesizdi on defa kontrole geldim opu olmadı şimdi adet oldum umutluyum opu için bence adet görülmeden olan yumurta kaliteli olmuyor doktor adetle ilgisi yok diyor amaKızlar merhaba tekrardan, randevuya gittim 4 gün süren lekelenmemi adet gibi saydı aret hoca 24 mm yumurtam varmış o baskılıyormuş o yüzden öyle gelmiş. Coraspirin diofol ve dekart ilaçla birlikte başladık cuma günü tekrar kontrol var
Hayırlı uğurlu olsun canımNeşem aldım bebişlerimizi eve dönüyoruz, hiç birşey hissetmedim normaldir herhalde aret hoca hayırlısı olsun kızım dedi o zaman anladım bittiğini normal herhalde dimi
3 embriyo mu transfer etti canım, kac hucrelilerdiNeşem aldım bebişlerimizi eve dönüyoruz, hiç birşey hissetmedim normaldir herhalde aret hoca hayırlısı olsun kızım dedi o zaman anladım bittiğini normal herhalde dimi
Çok teşekkür ederim canım inşallahHayırlı uğurlu olsun canımInşallah pozitif sonucunu da buradan bize yazarsın
Aret Hoca embriyoları transfer ederken ekrandan izletmiyor mu? Acıbadem'de doktorum bana izletmişti
2 embriyo 8 hücreli ikiside3 embriyo mu transfer etti canım, kac hucrelilerdi
Benim durum transfer hazırlığındaydı yani opular bitmişti, transfer hazırlığına başladığımızda tekrar yumurta vardı o da olağan durum her ay yumurtluyoruzAynı şey bende de oldu bu ay doktor bana da aynı şeyi söyledi ama adetle sökülemedğim için yumurtalarım hep kalitesizdi on defa kontrole geldim opu olmadı şimdi adet oldum umutluyum opu için bence adet görülmeden olan yumurta kaliteli olmuyor doktor adetle ilgisi yok diyor ama
Hadi hayırlı olsun canım güzel haberler gelsin2 embriyo 8 hücreli ikiside
Çok teşekkür ederim canım inşallah hiç bir şey hissetmiyorum şuan büyün duygularım alınmış gibi, yarın sabah evimize doğru yola çıkacağız birşey olmaz inşallahHadi hayırlı olsun canım güzel haberler gelsin
Hayırlı olsun canım sim sıkı tutunsunlar sana güzel heberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim canım inşallah hiç bir şey hissetmiyorum şuan büyün duygularım alınmış gibi, yarın sabah evimize doğru yola çıkacağız birşey olmaz inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canım sim sıkı tutunsunlar sana güzel heberlerini bekliyoruz
Evet canım herhangi bir his olmuyor. Normal yani..Çok teşekkür ederim canım inşallahİzledim video da çekildi ama hiç hissedemedim birşey normal sanırım bu