Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Kızlar burası sabah sabah inanılmaz kalabalık :) 8’de geldim oturacak yer zor buldum sincap gibi ceviz, badem, fındık kemiriyorum :))
Neşem bize süreci anlat ne olur neler olcak ne kadar sıkışık olmanı istiyorlar, ne kadar yatıracaklar, ne yenir ne yenmez gibi gibi işte
Bide eşlerimiz transfer anında yanımızda olabiliyor mu

Tabi tabi anlatırım eşler transfer anında yanımızda olamıyor diye biliyorum çünkü o an ameliyathanede yapılıyor.

Şimdi muayene oldum her şey yolunda çift embriyo transferi olacak, iğnelerim hariç ve progestan fitil hariç tüm ilaçlarımı aldım. Embriyo dondurma ücretini ödedik, saat 15:00 de merkezde olun dediler şimdi vakit gecirmek için boğaza gidip stres atıcaz :))

Bol bol oksijen çek içine çok heycanlı yaa bugüne şükürler olsun bende kontrolden çıktım herşey yolunda dedi öğlene kadar arayacaklarmış perşembe veya cuma transfer günü bugün belli olacakmış

Yabancı kaynaklarda tutunmaya yardımcı bu besinler verilmiş, yine de araştırın tabii

Eklentiler

• 1000115408.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 34
Avokado bi hamilenin milli yiyeceği :) bizim evde de olmazsa olmaz oldu:) bu hafta peşpeşe hamileyiz inşallah süper ya
Şimdi aradılar cuma günü sabah 9.30 da çağırdılar neşem ilaçları anlattılar falan. İnşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunur bize transferden sonra haber ver çok merak ediyorum

Avokadoyu kahvaltıda yiyorum ıspanak ananas yaban mersini badem sütüyle blenderden çekiyorum bi tane hurma atıp içiyorum hergün şahane oluyor kızlar bize çok faydalı belki denersiniz
Yaparım tabi attım hafızaya hemen:) haftada 2 somon da cok faydalı bu arada ben merkeze geldim az önce takılıyorum :)

Kızlar burası sabah sabah inanılmaz kalabalık :) 8’de geldim oturacak yer zor buldum sincap gibi ceviz, badem, fındık kemiriyorum :))
Sizinle aynı saatte oradaymışız :) Size bol şanslar diliyorum. İnşallah embriyolarınız size sımsıkı tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…