- Konu Sahibi MMorsalkimm
Valla heyecanlı, güzel, biraz tedirgin ama umutlu güzel hissediyorum inşallah rabbim tez zamanda seninde emeklerinin karşılığını verecek ve burası bayram yeri olacakNeşem nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla heyecanlı, güzel, biraz tedirgin ama umutlu güzel hissediyorum inşallah rabbim tez zamanda seninde emeklerinin karşılığını verecek ve burası bayram yeri olacakNeşem nasıl gidiyor
Maşallah, çok sevindim canim . Hayırlı ugurlu olsun. Bende ara ara bakıyordum, senin sonucu bekliyordumKızlarrrr
Ben bugun kan testinde pozitifi gördüm. 11 gunumdeyim, hicbir belirtim olmadı.
Eğer yumurtalar toplanacak gibiyse toplat canım, yoksa da dinlen gelecek ay transfer yaptirirsin. Kac yumurta gördü hoca? Stres, üzüntü olmaması çok önemli. 1 ayda bir şey kaybetmezsin sonuçta, bu kadar beklemissin yabancı kaynaklarda okumuştum: yumurta toplanmasi asamasinda stres vs olmasi yumurta kalitesini etkilemiyor ama transfer sirasinda olmasi cok etkiliyor. bende bu ay mesela kendimi transfere hazır hissetmiyorum. Sağlıklı beslenmedim, 1 ay iyi beslensem daha mı iyi olur acaba diye düşünüyorum. Belki de ilgisi yok ama işte hazır hissetmek de önemli bence..Kızlar bende bugün tekrar gittim. Biraz eşime kafam bozuk olduğu için transfer konusunda bişey diyemedim. Hoca sen yine de klomeni iç pazartesi bakalım toplamaya değecekse toplarız 3 gün sonra transferi yaparız dedi. Aslında toplama işimi ben karıştırdım gibi oldu şu anda :/ bir şeyi merak ediyorum transfer için gittiğinizde reglin 3. Gününde gidince ne ilaç veriliyor? Yani şu an benim kararsızlığımdan yumurta toplama ilacını kullan dedi ya, tamam transfere hazırlanalım deseydim bugün hangi ilaçlara başlayacaktı. Bişey kaçırdım mı onu merak ediyorum.
Ayyyy çok sevindimmm süper süper ne zaman kontrole gideceksin canım?Kızlarrrr
Ben bugun kan testinde pozitifi gördüm. 11 gunumdeyim, hicbir belirtim olmadı.
Çok doğru aynen böyle düşünüyorum bende. Gezegenlerden midir nedir tüm dengem şaştı eşimin kromozom analizi sonucu da gelmedi, o olmadan transfer yapmıyor hoca zaten. Onu özelde tekrarlatıcaz galiba ocaktan beri boşuna bekledik hala sonucu çıkmadı aynı anda yaptırdık benimki 1 ay oldu çıkalı.Eğer yumurtalar toplanacak gibiyse toplat canım, yoksa da dinlen gelecek ay transfer yaptirirsin. Kac yumurta gördü hoca? Stres, üzüntü olmaması çok önemli. 1 ayda bir şey kaybetmezsin sonuçta, bu kadar beklemissin yabancı kaynaklarda okumuştum: yumurta toplanmasi asamasinda stres vs olmasi yumurta kalitesini etkilemiyor ama transfer sirasinda olmasi cok etkiliyor. bende bu ay mesela kendimi transfere hazır hissetmiyorum. Sağlıklı beslenmedim, 1 ay iyi beslensem daha mı iyi olur acaba diye düşünüyorum. Belki de ilgisi yok ama işte hazır hissetmek de önemli bence..
Aminnn cok dua ediyorum hepimizeMaşallah, çok sevindim canim . Hayırlı ugurlu olsun. Bende ara ara bakıyordum, senin sonucu bekliyordum
Kan sonucun kac çıktı? Darısı başımıza
Yarin 2. Kanı verecegim, onlara bildirecegim snra tarih vereceklermissAyyyy çok sevindimmm süper süper ne zaman kontrole gideceksin canım?
Oo maşallah çok güzel cikmis. İkiz mı acabaAminnn cok dua ediyorum hepimize
540 cikti sonucum
Benim son opuda başlangıçta hiç yumurta görülmedi. İlaçtan sonra 2 oldu. Senin de artabilir. Eşimin de genetik sonucu çıkmadı. Cok gec verdi o Biz tup bebek merkezinde verdik genetik testlerini. Hastaneye gidip sorun bence, muhtemelen kanı kaybettiler ya da karıştı. Ben de laboratuvarda çalışıyorum. Aynı anda verilen testler o kadar farklı zamanlarda çıkmaz.Çok doğru aynen böyle düşünüyorum bende. Gezegenlerden midir nedir tüm dengem şaştı eşimin kromozom analizi sonucu da gelmedi, o olmadan transfer yapmıyor hoca zaten. Onu özelde tekrarlatıcaz galiba ocaktan beri boşuna bekledik hala sonucu çıkmadı aynı anda yaptırdık benimki 1 ay oldu çıkalı.
Hoca şu an 1 yumurta gördü ilaca başla bakalım kaç olcak değerlendirelim mi diye bakalım dedi. Tahlil de yetişirse opudan 3 gün sonra transfer yapabiliriz dedi. Bende senin gibi düşünüyorum bir stres içerisine girdim belki 1 ay ertelyip hem testin çıkması için zaman kazanmış olucaz hem biraz rahatlarım belki.
Ayy hadi hayırlı olsun canım cok heyecanli, bize yaz ara ara ❤ inşallah güzel haberlerini de burdan bize yazacaksınKızlarrrr yola çıktık bebişlerimizi almaya gidiyoruz dua edin bana şans dileyin
Canımmm çok teşekkür ederim inşallah şimdi eşimle galata porta geldik deniz havası kahvaltı zaman geçiriyoruz 14.30 da çağırdılar tekrarAyy hadi hayırlı olsun canım cok heyecanli, bize yaz ara ara ❤ inşallah güzel haberlerini de burdan bize yazacaksın
Canımmm çok teşekkür ederim inşallah şimdi eşimle galata porta geldik deniz havası kahvaltı zaman geçiriyoruz 14.30 da çağırdılar tekrar
Dualarımız seninle haberdar et biziKızlarrrr yola çıktık bebişlerimizi almaya gidiyoruz dua edin bana şans dileyin
Ayyy inşallah yaaBu iki kisilik son gezmeniz olabilir, iyi değerlendirin
Neşem çok teşekkür ederim haber vereceğim hemen transfer öncesi ne kadar su içmek yeterli oluyorDualarımız seninle haberdar et bizi
İstediğin kadar iç onun stresine girme :) odaya aldıklarında zaten seni bi kontrol edecekler cok sıkısık görürlerse plastik bardak veriyorlar git şu kadar boşalt diye :)) rahatlıyosun ben aşırı sıkışmıştım sonra rahat girdimNeşem çok teşekkür ederim haber vereceğim hemen transfer öncesi ne kadar su içmek yeterli oluyor
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Genellikle yumurta toplama sonrası bu ay transferiniz olmayacak bir sonraki adette gelin diyorlar. Kaç adet yumurtanız toplandı? Benim 5 ocakta opu olmuştu ocak adetini geçtim şubat adetimin ilk günü arayıp adetin 5. Gününe randevu verdiler transfer sürecim bu şekilde başladıArkadaşlar merhaba, ben de aret hocada ilk kez tedavi oluyorum umarım hepimiz için her şey çok güzel sonuçlanır.
Sormak istediğim şu; benim yumurtalarım pazartesi toplandı ve ilk adetle gelmemi söylediler.Sizler de opu sonrası ilk adetinizle mi gittiniz? İlk adetle gittiğimde ikinciye ertelenir mi acaba?Tabi değerlere bağlıdır bunun cevabı ama genellikle ilk adetle gidildiğinde o ay transfer oluyor mu acaba?
Bu arada şehir dışından geldiğim için bunları öğrenmek istiyorum ona göre sürekli yolculuk planları yapıyorum.Kafamda deli sorular