- 14 Mart 2022
- 2.362
- 6.695
- 42
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Transferiniz hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanırPrograf ta progestan da pozitifi alana kadar devam, proluton 5 gunde bir devam:) oksapar 0.6. ay valla parayi hic bilmiyorum onden aldim ama saglik ocagi yazilinca veriyor dedi kizlar yazdircam oksapar ve progesteronu :)
Ayy Silivri cok guzel. Stressiz guzel guzel dinlenirsin
Aminn inşallah. Ćok fazla ilaç kullaniyoruz diye dusunuyorumTransferiniz hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanırBahsettiğiniz prograf progesteron , proluton, fitil vs bunları 4 ay kullandım. Yani pozitifi görünce ilaçlar bırakılmıyor. Ben de biraz pıhtılaşma vardı oksaparı doğumdan 20 gün sonra bıraktım. Full kullandım.
Ah ne guzel olur. Sizin yarın mı muayeniz?Ben de dediğin gibi sağlık ocağı ile ilerleyeyim çünkü Aret hocada pozitifi görüp 6 aylık hamile arkadasım hala oksapar iğne oluyor :) para dayanmaz ona :). Silivri güzel evet sakin aslında pozitifi aldığımızda kalp atışı duyunca bi buluşma yapsak hep birlikte ne güzel olur
meleğimmm ben istanbula geldim salı günü randevum var ama lekelenmem adete çevirmedi galiba boşuna geldimSelam canım
Hayırlı olsun şimdiden.
Güzel haberlerini duyalım inşallah
Ben de opu dan sonra ilk adetle transfer olmuştum.
Şimdi en zor sürece giriyorsun. İğne, hap, fitil derken günde 17 tane ilaç kullanacaksın. Asıl zor olan ise transfer zamanı beklemek. Mutlaka kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın. Test sonucunu beklemek hem zor hem de stresli oluyor.
Bol şans diliyorum
Ben tekirdağda olduğum için buradaki özel bir hastanede kontrollerime devam ettim. Aret hocada keseyi gördükten sonra bulunduğum yerde devam ettim Doğumu da burada yaptım.Aminn inşallah. Ćok fazla ilaç kullaniyoruz diye dusunuyorumsiz dogumuda Aret hoca da mı yaptınız ?
Belki söktürücü verir sana. Sonuçta leken gelmiş.meleğimmm ben istanbula geldim salı günü randevum var ama lekelenmem adete çevirmedi galiba boşuna geldim
Merhaba, ben Aret hocayı araştırırken forumda hep sizin yorumlarınıza rastladım. Biraz da siz bana oraya gitmem konusunda güç verdiniz. Tabii sizin bundan haberiniz yokBen tekirdağda olduğum için buradaki özel bir hastanede kontrollerime devam ettim. Aret hocada keseyi gördükten sonra bulunduğum yerde devam ettim Doğumu da burada yaptım.
Ve kaçıncı gün embriyosu? Süreci baştan sona özetleseniz keşke, kaç transfer oldunuz, sorun neydi,kaç embriyo vardı gibi. Çok teşekkürlerMerhaba, ben Aret hocayı araştırırken forumda hep sizin yorumlarınıza rastladım. Biraz da siz bana oraya gitmem konusunda güç verdiniz. Tabii sizin bundan haberiniz yokilk defa yazıyorum. Bebeginiz dogdugu halde buradakilere yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkurler
Sizin 6 embriyonuz vardı, 3 kalmıştı öyle hatırlıyorum. Hoca size 3 embriyo mu transfer etti ? Kac hücreli oldukları konusunda bilginiz var mı?
MerhabaMerhaba, ben Aret hocayı araştırırken forumda hep sizin yorumlarınıza rastladım. Biraz da siz bana oraya gitmem konusunda güç verdiniz. Tabii sizin bundan haberiniz yokilk defa yazıyorum. Bebeginiz dogdugu halde buradakilere yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkurler
Sizin 6 embriyonuz vardı, 3 kalmıştı öyle hatırlıyorum. Hoca size 3 embriyo mu transfer etti ? Kac hücreli oldukları konusunda bilginiz var mı?
Peki transferden sonra çok dinlendin mi? Ya da farklı bir şeyler yedin mi?Merhababaşka yerlerde denemelerim oldu. Klasik muayene vs. Ne tahlil ne bişey yapılmıyordu. Aret hoca titiz olduğu için gerçekten memnun kaldım. Hatta keşke en başında gitseydim diyorum.
Şimdi bazı durumlar var ki ona hoca da bişey yapamaz. Bir yakınım var. Yaşı baya ileri. Transfer olacak olamıyor. Sürekli rahim inceliyor o yüzden de iptal ediyor. Şimdi burada hocanın yapabileceği bir şey yok. Prp ve çizik attı o yakınıma. İnşallah iyi sonuçlanır.
Evet 3 embriyom kaldı. Şansım artsın diye 3 tane transfer etti. Transfer edilenler 6,8,8 hücreliydi. Kalanlar da 7,8,10 hücreliler.
A auworld
Benim 2 tüpümde baştan sona kadar kapalıydı.
Embriyolarım 3. Gün embriyosuydu.
Bir hafta rapor almıştım evde dinlendim. Sonra işe döndüm. Farklı bir şey yemedim. Yediğime içtiğime dikkat ettim o kadar.Peki transferden sonra çok dinlendin mi? Ya da farklı bir şeyler yedin mi?
Teşekkürler verdiğin bilgiler içinBir hafta rapor almıştım evde dinlendim. Sonra işe döndüm. Farklı bir şey yemedim. Yediğime içtiğime dikkat ettim o kadar.
Rica ederimTeşekkürler verdiğin bilgiler için
Merhabalar, prp ve çizik atılması ne oluyor tam olarak?Merhababaşka yerlerde denemelerim oldu. Klasik muayene vs. Ne tahlil ne bişey yapılmıyordu. Aret hoca titiz olduğu için gerçekten memnun kaldım. Hatta keşke en başında gitseydim diyorum.
Şimdi bazı durumlar var ki ona hoca da bişey yapamaz. Bir yakınım var. Yaşı baya ileri. Transfer olacak olamıyor. Sürekli rahim inceliyor o yüzden de iptal ediyor. Şimdi burada hocanın yapabileceği bir şey yok. Prp ve çizik attı o yakınıma. İnşallah iyi sonuçlanır.
Evet 3 embriyom kaldı. Şansım artsın diye 3 tane transfer etti. Transfer edilenler 6,8,8 hücreliydi. Kalanlar da 7,8,10 hücreliler.
A auworld
Benim 2 tüpümde baştan sona kadar kapalıydı.
Embriyolarım 3. Gün embriyosuydu.
Rahim en az 7,5 olduğunda transfer yapıyorlar sanırım. Ben ozan hocada 2 defa muayene olmuştum. Şimdi murat hocada oluyorum. Çok tatlı bi doktor.Merhaba ben bugün adetin 5. Gününden sonraki 5. Gün kontrolüne gittim geçici olarak Ozan Bey ilgilendi. Gene kan aldılar E2 ve P4 değerlerindeki ilerleyişi görmek için. Düzenli içtiğim ilaçlara (diofol, corasprin ve dekort) bugün cylo-progynova eklendi (içinde beyaz ve kahverengi haplar bulunuyor sadece beyaz olandan sabah 2- akşam 2 alacağım) endometrium kalınlığım 6,5mm şuan bunu arttırmak için bu ilacı vermişler, kan sonucum çıkınca Aret hoca tekrar sanırım kontrol için çağıracak henüz transfer günüm net değil
Aslında dün kontrolümü Murat hoca yapacaktı ama işim nedeniyle son dk randevu saatimden çok daha erken orda olmak durumunda kaldım o yüzden tanışamadım Ozan hoca destek oldu. Evet dediğiniz gibi kalınlığın artması gerekiyormuş umarım ilacın faydasını görürümRahim en az 7,5 olduğunda transfer yapıyorlar sanırım. Ben ozan hocada 2 defa muayene olmuştum. Şimdi murat hocada oluyorum. Çok tatlı bi doktor.
MerhabaMerhabalar, prp ve çizik atılması ne oluyor tam olarak?