Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Transferiniz hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır Bahsettiğiniz prograf progesteron , proluton, fitil vs bunları 4 ay kullandım. Yani pozitifi görünce ilaçlar bırakılmıyor. Ben de biraz pıhtılaşma vardı oksaparı doğumdan 20 gün sonra bıraktım. Full kullandım.

Aminn inşallah. Ćok fazla ilaç kullaniyoruz diye dusunuyorum siz dogumuda Aret hoca da mı yaptınız ?

Ah ne guzel olur. Sizin yarın mı muayeniz?

meleğimmm ben istanbula geldim salı günü randevum var ama lekelenmem adete çevirmedi galiba boşuna geldim

Aminn inşallah. Ćok fazla ilaç kullaniyoruz diye dusunuyorum siz dogumuda Aret hoca da mı yaptınız ?
Ben tekirdağda olduğum için buradaki özel bir hastanede kontrollerime devam ettim. Aret hocada keseyi gördükten sonra bulunduğum yerde devam ettim Doğumu da burada yaptım.

Ben tekirdağda olduğum için buradaki özel bir hastanede kontrollerime devam ettim. Aret hocada keseyi gördükten sonra bulunduğum yerde devam ettim Doğumu da burada yaptım.
Merhaba, ben Aret hocayı araştırırken forumda hep sizin yorumlarınıza rastladım. Biraz da siz bana oraya gitmem konusunda güç verdiniz. Tabii sizin bundan haberiniz yok ilk defa yazıyorum. Bebeginiz dogdugu halde buradakilere yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkurler
Sizin 6 embriyonuz vardı, 3 kalmıştı öyle hatırlıyorum. Hoca size 3 embriyo mu transfer etti ? Kac hücreli oldukları konusunda bilginiz var mı?

Ve kaçıncı gün embriyosu? Süreci baştan sona özetleseniz keşke, kaç transfer oldunuz, sorun neydi,kaç embriyo vardı gibi. Çok teşekkürler

Merhaba başka yerlerde denemelerim oldu. Klasik muayene vs. Ne tahlil ne bişey yapılmıyordu. Aret hoca titiz olduğu için gerçekten memnun kaldım. Hatta keşke en başında gitseydim diyorum.
Şimdi bazı durumlar var ki ona hoca da bişey yapamaz. Bir yakınım var. Yaşı baya ileri. Transfer olacak olamıyor. Sürekli rahim inceliyor o yüzden de iptal ediyor. Şimdi burada hocanın yapabileceği bir şey yok. Prp ve çizik attı o yakınıma. İnşallah iyi sonuçlanır.
Evet 3 embriyom kaldı. Şansım artsın diye 3 tane transfer etti. Transfer edilenler 6,8,8 hücreliydi. Kalanlar da 7,8,10 hücreliler.
A auworld
Benim 2 tüpümde baştan sona kadar kapalıydı.
Embriyolarım 3. Gün embriyosuydu.

Peki transferden sonra çok dinlendin mi? Ya da farklı bir şeyler yedin mi?

Merhaba ben bugün adetin 5. Gününden sonraki 5. Gün kontrolüne gittim geçici olarak Ozan Bey ilgilendi. Gene kan aldılar E2 ve P4 değerlerindeki ilerleyişi görmek için. Düzenli içtiğim ilaçlara (diofol, corasprin ve dekort) bugün cylo-progynova eklendi (içinde beyaz ve kahverengi haplar bulunuyor sadece beyaz olandan sabah 2- akşam 2 alacağım) endometrium kalınlığım 6,5mm şuan bunu arttırmak için bu ilacı vermişler, kan sonucum çıkınca Aret hoca tekrar sanırım kontrol için çağıracak henüz transfer günüm net değil

Merhabalar, prp ve çizik atılması ne oluyor tam olarak?

Rahim en az 7,5 olduğunda transfer yapıyorlar sanırım. Ben ozan hocada 2 defa muayene olmuştum. Şimdi murat hocada oluyorum. Çok tatlı bi doktor.

Rahim en az 7,5 olduğunda transfer yapıyorlar sanırım. Ben ozan hocada 2 defa muayene olmuştum. Şimdi murat hocada oluyorum. Çok tatlı bi doktor.
Aslında dün kontrolümü Murat hoca yapacaktı ama işim nedeniyle son dk randevu saatimden çok daha erken orda olmak durumunda kaldım o yüzden tanışamadım Ozan hoca destek oldu. Evet dediğiniz gibi kalınlığın artması gerekiyormuş umarım ilacın faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…