Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Evet düşük amh, kapalı tüp. Temmuz da tedavi oldum ama bazı sorunlardan transfer yapmadı hoca dondurduk. çarşamba transfer içim görüşmeye gidecegim ilaçlara başlar muhtemelen.
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için🙏 buradan son durumlarımızı birbirimize iletelim🩷
Kaç tane embriyonuz donduruldu

1000107050.jpg

Merhabalar bende 2 ocakta opu oldum ama regl hala olamadım ilk eegl ne zanan oluyor bilginiz varmi
Normalde en geç 15 gün içinde olması gerekiyor, sizin çok uzamış. Aret Hocada mı tedavi görüyordunuz. Benim de geç geliyor ama sizinki kadar değil.

Normalde en geç 15 gün içinde olması gerekiyor, sizin çok uzamış. Aret Hocada mı tedavi görüyordunuz. Benim de geç geliyor ama sizinki kadar değil.
Yanlış yazmışım kusura bakmayın 2 şubatta opu oldum 11 gün oldu yani doktorum maslak acibadem yigit cakiroglu

Kızlar selamm, hepinizin tedavisi bebişle sonlansınnnn. Bende bu ay transfere baslayacagım. Daha önce Aret hoca da tedavi plana çok denk gelmiyordum sizi gorunce sevindim
Aret hocada transfer aşamasını da merak ediyorum, beni fırsat buldukça burdan bilgilendirir misiniz

Merhaba ben 5 ocakta opu olmuştum bugün regl olunca merkezi aradım 21 şubat perşembe gününe randevu aldım dondurulmuş transfer tedavisi için sürecim başlayacak 🐣
Hayırlı olsun canım, inşallah pozitif sonuçlanır tedavin 🙏🩷 transfer aşamalarını fırsat buldukça burdan yazar mısın

Merhaba, tedavin nasıl gidiyor canım
Canım cuma günü opu oldum, 3 yumurta alındı, yarını bekliyoruz inşallah güzel sağlıklı embriyo olarak dondurulurlar.
Senin nasıl gidiyor canım?
Transfer sürecini çok merak ediyorum bende. Opu dan ne kadar süre sonra başlanıyor. Adetten sonra kaçıncı gün yapılıyor vs vs.
Bu arada Aret hoca anne babanın gen testinde sorun yoksa embriyolara gen testini gerekli görmüyormuş.

Hayırlı olsun canım, inşallah pozitif sonuçlanır tedavin 🙏🩷 transfer aşamalarını fırsat buldukça burdan yazar mısın
Merhaba çok teşekkür ederim tabi ki yazarım. Çarşamba gittiğimizde bakalım nasıl ilaçlar verecek randevu almak için aradığımda gelmeden yapmam gereken kan tahlilleri var mı diye sordum yok dediler muhtemelen orda gidince yapılacak. Aret hoca hiç boş geçmiyor kan alma konusunda :) Adetin başladığı gün ananas yemeye başladım, embriyonun rahime tutunma şansın arttırıyormuş öyle okudum., transfer sonrası da devam edeceğim. Umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi oluruz çünkü gerçekten maddi, manevi yıpratıcı bir süreç hepimiz için güzellikler diliyorum:KK200:

Canım cuma günü opu oldum, 3 yumurta alındı, yarını bekliyoruz inşallah güzel sağlıklı embriyo olarak dondurulurlar.
Senin nasıl gidiyor canım?
Transfer sürecini çok merak ediyorum bende. Opu dan ne kadar süre sonra başlanıyor. Adetten sonra kaçıncı gün yapılıyor vs vs.
Bu arada Aret hoca anne babanın gen testinde sorun yoksa embriyolara gen testini gerekli görmüyormuş.
Çok güzel 🥰 🤗ucu de dollendi mı? İnşallah her şey yolunda gider ve dondurulurlar.
Benim eşim gen testini hala yaptırmadı 😡 haftaici işi çok yoğun merkeze gidemiyor, opu için gittiğimizde de aşırı stresli oluyor, kan ver demiyorum 😄. Bende sorun çıkmadı, umarım onda da yoktur. Transfer için vakit var diye sıkıştırmıyorum bende. Sma testi yaptırdınız mı?

Ben şu an merkezde sıra bekliyorum. Bakalım neler olacak bu ay 😊

X