- Konu Sahibi MMorsalkimm
Yok regl olunca normal süresi kadar mı sürdü pekiBenim düzen hepten şaştı 41 ile44 gün arası oluyor her opu sonrası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok regl olunca normal süresi kadar mı sürdü pekiBenim düzen hepten şaştı 41 ile44 gün arası oluyor her opu sonrası
Hadi hayırlısı olsun inşallahSelam canım büyümüşler yarın sabah opuya giriyorum kısmetse 10mm 16mm 26mm vardı inşallah 10 olan yarına kadar büyür. Perşembe günü de nasipse evimize artık sen transferi ne zaman olacaksın canım
İnşallah canım benimde 3 embriyom var bende toplamda 6 embriyo olsun istiyordum ama bunlarla birlikte 5 olsada denemeye geçmek istiyoruz ekim ayından bu yana buradayız artık denemek istiyorum bendeEvet canim yarına kadar biraz daha büyürler. Hayırlısıyla bunlar da güzel embriyo olursa transfere mı geçeceksin?
Benim embriyo sayım az , 10 tane falan olunca transfer istiyordum ama onu beklersek süre çok uzayacak sanırım. Haziranda transfer yapalım dedim, eşim çok gec olmaz mı dedi. Bakalım net karar veremedik.
Benim burda toplam 3, acibademde 1 embriyom var.
Son opuda sonradan dollenen 1 yumurta vardı, 2.gun de iyi gidiyor dediler ama 3.gune gitmemiş maalesef.
2 gün fazla sürdü son olduğumYok regl olunca normal süresi kadar mı sürdü peki
Ben de sayinin çok olmasını istiyorum ki ilki tutmama durumu olursa ki insallah olmaz, geride embriyolarim kalsın. Bakalım bu ay tekrar gideceğim, duruma göre belki biz de transfere gecerizİnşallah canım benimde 3 embriyom var bende toplamda 6 embriyo olsun istiyordum ama bunlarla birlikte 5 olsada denemeye geçmek istiyoruz ekim ayından bu yana buradayız artık denemek istiyorum bende
Bende öyle düşünmüştüm inşallah ilk denemede tutar bebişlerimiz benim ilk transferim olacak. Opudan sonra transfer için 2 regl dönemi mi bekliyor aret hoca acaba eğer öyleyse nisan gibi transfer olurum inşallah ama yarın ki opuda önemli inşallah embriyolarım olurBen de sayinin çok olmasını istiyorum ki ilki tutmama durumu olursa ki insallah olmaz, geride embriyolarim kalsın. Bakalım bu ay tekrar gideceğim, duruma göre belki biz de transfere geceriz
Transfer öncesi de yine bazı kan testleri istiyormuş hoca, rahimi tutunmaya uygun hale getirmek için de ilaçlar kullanılıyor.
Bilmiyorum Aret Hocada hiç transfer yaptırmadım ben. Acibademde 1 kere 3.gun taze embriyo transferi yaptırdım, tutmadı. Ama normalde transferden önce kontrole çağırması gerekiyormuş doktorun. Benim doktorum çağırmadı, 3 gün embriyoları bekletti direkt transfer yaptı kapıdaki danışma bile bugün kontrole mi geldiniz dedi. Hayır transfer için geldim dedim ama hiç kontrole gelmemişsiniz ki dedi. Aret Hoca işini çok ciddiye alıyor, o yüzden de ben memnunum burada.Bende öyle düşünmüştüm inşallah ilk denemede tutar bebişlerimiz benim ilk transferim olacak. Opudan sonra transfer için 2 regl dönemi mi bekliyor aret hoca acaba eğer öyleyse nisan gibi transfer olurum inşallah ama yarın ki opuda önemli inşallah embriyolarım olur
Benimde acıbademde çok negatif geçti denemelerim 2 ayımı boşa harcadım maddi manevi kayıptı transfer aşamasına bile gelemedim ben de çok memnunum aret hocada içim çok rahatBilmiyorum Aret Hocada hiç transfer yaptırmadım ben. Acibademde 1 kere 3.gun taze embriyo transferi yaptırdım, tutmadı. Ama normalde transferden önce kontrole çağırması gerekiyormuş doktorun. Benim doktorum çağırmadı, 3 gün embriyoları bekletti direkt transfer yaptı kapıdaki danışma bile bugün kontrole mi geldiniz dedi. Hayır transfer için geldim dedim ama hiç kontrole gelmemişsiniz ki dedi. Aret Hoca işini çok ciddiye alıyor, o yüzden de ben memnunum burada.
Bende transfer aşamasını merak ediyorum. Bu opudan sonra bende transfere geçicem sanırım dün öyle konuştuk. Ama acaba opudan bir sonraki reglden sonra mı yapılıyor transfer bilginiz var mı bu konuda? Bir de tek/ iki transfer konusunda ne düşünüyorsunuzBenimde acıbademde çok negatif geçti denemelerim 2 ayımı boşa harcadım maddi manevi kayıptı transfer aşamasına bile gelemedim ben de çok memnunum aret hocada içim çok rahat
Bugün opuyu oldum olmadan önce sordum transferi 2. Regli dedi ama benim 40 günü buluyor regl gelmesi dedim o zaman ilk adette dedi 15 gün içinde gelmezse bizi arayıp bilgilendirin dediler. Çift transfer istiyorum ben ikiside tutsun ikizlerim olsun çok istiyorumBende transfer aşamasını merak ediyorum. Bu opudan sonra bende transfere geçicem sanırım dün öyle konuştuk. Ama acaba opudan bir sonraki reglden sonra mı yapılıyor transfer bilginiz var mı bu konuda? Bir de tek/ iki transfer konusunda ne düşünüyorsunuz
Senin Yaşın kaçtı canım? 35 ve üstüyse Aret Hoca 2 embriyo koyuyormuş, hatta eğer embriyo kaliteleri düşükse 3 tane..Bende transfer aşamasını merak ediyorum. Bu opudan sonra bende transfere geçicem sanırım dün öyle konuştuk. Ama acaba opudan bir sonraki reglden sonra mı yapılıyor transfer bilginiz var mı bu konuda? Bir de tek/ iki transfer konusunda ne düşünüyorsunuz
Hadi geçmiş olsun, hepsi kaliteli embriyolar olsun üç yumurta da toplandı mı?Bugün opuyu oldum olmadan önce sordum transferi 2. Regli dedi ama benim 40 günü buluyor regl gelmesi dedim o zaman ilk adette dedi 15 gün içinde gelmezse bizi arayıp bilgilendirin dediler. Çift transfer istiyorum ben ikiside tutsun ikizlerim olsun çok istiyorum
Senin kaç embriyon vardı canım? Bu ay kaç yumurta görüldüBende transfer aşamasını merak ediyorum. Bu opudan sonra bende transfere geçicem sanırım dün öyle konuştuk. Ama acaba opudan bir sonraki reglden sonra mı yapılıyor transfer bilginiz var mı bu konuda? Bir de tek/ iki transfer konusunda ne düşünüyorsunuz
2 yumurta toplandı hep iki iki oldu bende malesef 3. Büyümedi yetişemedi. 3 embriyom var şuan inşallah 5 olcak yarınki telefonu sabırsızlıkla bekliyorumSenin kaç embriyon vardı canım? Bu ay kaç yumurta görüldü
çook teşekkür ederim inşallah artık sonuca yaklaşmış olmayı çok istiyorum 4.5 ay oldu istanbuldayız, bu arada hastaneden sonra yola çıktık hemen bodruma son 45 kmHadi geçmiş olsun, hepsi kaliteli embriyolar olsun üç yumurta da toplandı mı?
İnşallah İkisi de döllenir güzelce dondurulur. Insan iki gün evinden ayrı kalsa özlüyor gerçekten dört buçuk ay çok uzun bir süre. Çok emek verdik, çok fedakarlıklar yaptık. Inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızçook teşekkür ederim inşallah artık sonuca yaklaşmış olmayı çok istiyorum 4.5 ay oldu istanbuldayız, bu arada hastaneden sonra yola çıktık hemen bodruma son 45 km
İnşallah canım burada transfer hazırlıklarımız test aşaımalarımız mutlu pozitif haberlerimizide birbirimize vermek nasip olur inşallah birlikte bebeklerimizide beklediğimiz günler gelir inşallahİnşallah İkisi de döllenir güzelce dondurulur. Insan iki gün evinden ayrı kalsa özlüyor gerçekten dört buçuk ay çok uzun bir süre. Çok emek verdik, çok fedakarlıklar yaptık. Inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Ne güzel dilekler, amin inşallahİnşallah canım burada transfer hazırlıklarımız test aşaımalarımız mutlu pozitif haberlerimizide birbirimize vermek nasip olur inşallah birlikte bebeklerimizide beklediğimiz günler gelir inşallah
Aradılar mı, embriyolar ne durumda ?2 yumurta toplandı hep iki iki oldu bende malesef 3. Büyümedi yetişemedi. 3 embriyom var şuan inşallah 5 olcak yarınki telefonu sabırsızlıkla bekliyorum
Canımmmm aradılar sabah 9.30 telefonlarına uyandım ikiside döllenmiş çok şükürAradılar mı, embriyolar ne durumda ?