Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Ara bence varsa arkadan gelenler kaçırma hiç dün kontrolüm vardı söyledim aret hocaya adet olmadım henüz dedim olsun önemli değil benim yüzümden diyor arka arkaya opulardan kaynaklı

19mm ve 11 mm olmuşlar pazartesi günü yine çağırdı hoca inş. Çarşamba opu olurum sonra bi evimize gidelim artık burnumda tütüyor evim
Pazartesi ben de tekrar gideceğim. Cumartesi gitmiştim 3-4 yumurta vardı. Klomen bitti. Sizin muayenelerinizi sadece aret hoca mı yapıyor ?
İnşallah bunlar da güzel embriyo olur size istanbul dışında mı oturuyorsunuz

Bence arayın, sonuçta onlar her şeyi takip edemiyorlar. Tekrar muayene olun belki büyütüp yine toplar hoca.

Ara bence varsa arkadan gelenler kaçırma hiç dün kontrolüm vardı söyledim aret hocaya adet olmadım henüz dedim olsun önemli değil benim yüzümden diyor arka arkaya opulardan kaynaklı
Bir şeyi merak ettim, her opudan sonra klomene devam mı ettiniz yoksa hiçbir şey kullanmadan buyumelerini mı beklediniz

Bazen murat hocada yapıyor kontrol, biz normalde bodrumda yaşıyoruz ama 4 ay bitti buradayız eşimle tedavi için evimiz arkadaşlarımız normal yaşantımız burnumuz da tütüyor valla

Bazen murat hocada yapıyor kontrol, biz normalde bodrumda yaşıyoruz ama 4 ay bitti buradayız eşimle tedavi için evimiz arkadaşlarımız normal yaşantımız burnumuz da tütüyor valla
4 ay çok uzun bir süre gerçekten, dilerim en yakın zamanda bebeginize kavuşup dönersiniz

Selam, ne yaptınız çarşamba opu yapılacak mı? Benim perşembe olacak.
Hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah çok sağlıklı embriyo olurlar bende pazartesi regl oldum sonunda 19 mm olan çatlamıştı 11mm olan 17 mm olmuştu ama arkadan gelenler sayıca fazla gibi onlara yoğunlaşa biliriz cuma günü kontrol var bakalım neler olacak

Çok teşekkür ederim canım, iyi dileklerin için İnşallah sağlıklı güzel embriyolarımız olur ve bebeklerimiz

Sizin nasıldı bugünkü kontrolünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…