- 22 Haziran 2023
- 469
- 754
- 36
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Ara bence varsa arkadan gelenler kaçırma hiç dün kontrolüm vardı söyledim aret hocaya adet olmadım henüz dedim olsun önemli değil benim yüzümden diyorİlk seferde opudan sonra hemşire adet donemizde arayın demişti, ben küçük yumurtalar oldupunu bildiğim için sonra kendim arayıp söylemiştim onlara bakacak mı hoca diye öyle çağırmışlardı, şimdi yine opudan sonra adet olunca arayın dedi aslında küçük var demişti ama yine aramam mı gerekir acaba. Bende hala regl olmadım.
Pazartesi ben de tekrar gideceğim. Cumartesi gitmiştim 3-4 yumurta vardı. Klomen bitti. Sizin muayenelerinizi sadece aret hoca mı yapıyor ?19mm ve 11 mm olmuşlar pazartesi günü yine çağırdı hoca inş. Çarşamba opu olurum sonra bi evimize gidelim artık burnumda tütüyor evim
Bence arayın, sonuçta onlar her şeyi takip edemiyorlar. Tekrar muayene olun belki büyütüp yine toplar hoca.İlk seferde opudan sonra hemşire adet donemizde arayın demişti, ben küçük yumurtalar oldupunu bildiğim için sonra kendim arayıp söylemiştim onlara bakacak mı hoca diye öyle çağırmışlardı, şimdi yine opudan sonra adet olunca arayın dedi aslında küçük var demişti ama yine aramam mı gerekir acaba. Bende hala regl olmadım.
Bir şeyi merak ettim, her opudan sonra klomene devam mı ettiniz yoksa hiçbir şey kullanmadan buyumelerini mı bekledinizAra bence varsa arkadan gelenler kaçırma hiç dün kontrolüm vardı söyledim aret hocaya adet olmadım henüz dedim olsun önemli değil benim yüzümden diyorarka arkaya opulardan kaynaklı
Bazen murat hocada yapıyor kontrol, biz normalde bodrumda yaşıyoruz ama 4 ay bitti buradayız eşimle tedavi için evimiz arkadaşlarımız normal yaşantımız burnumuz da tütüyor vallaPazartesi ben de tekrar gideceğim. Cumartesi gitmiştim 3-4 yumurta vardı. Klomen bitti. Sizin muayenelerinizi sadece aret hoca mı yapıyor ?
İnşallah bunlar da güzel embriyo olur sizeistanbul dışında mı oturuyorsunuz
küçük yumurtalar varsa opudan sonra çağırdığında aret hoca klomen verdi bir kutu kullandım hep her opu içinBir şeyi merak ettim, her opudan sonra klomene devam mı ettiniz yoksa hiçbir şey kullanmadan buyumelerini mı beklediniz
4 ay çok uzun bir süre gerçekten, dilerim en yakın zamanda bebeginize kavuşup dönersinizBazen murat hocada yapıyor kontrol, biz normalde bodrumda yaşıyoruz ama 4 ay bitti buradayız eşimle tedavi için evimiz arkadaşlarımız normal yaşantımız burnumuz da tütüyor valla
Hepimiz inşallah4 ay çok uzun bir süre gerçekten, dilerim en yakın zamanda bebeginize kavuşup dönersiniz
Selam, ne yaptınız çarşamba opu yapılacak mı? Benim perşembe olacak.19mm ve 11 mm olmuşlar pazartesi günü yine çağırdı hoca inş. Çarşamba opu olurum sonra bi evimize gidelim artık burnumda tütüyor evim
Hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah çok sağlıklı embriyo olurlarSelam, ne yaptınız çarşamba opu yapılacak mı? Benim perşembe olacak.
Bende daha pazartesi günü yeni oldum 44. Gün geldi ama ne gelmek yataktan çıkamadım resmenBen aradım kızlar, regl dönemini bekleyelim dediler
Çok teşekkür ederim canım, iyi dileklerin içinHayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah çok sağlıklı embriyo olurlarbende pazartesi regl oldum sonunda 19 mm olan çatlamıştı 11mm olan 17 mm olmuştu ama arkadan gelenler sayıca fazla gibi onlara yoğunlaşa biliriz cuma günü kontrol var bakalım neler olacak
Son Opudan kaç gün sonra regl olmuş oldunuz? Aa çok mu sancılı geçtiBende daha pazartesi günü yeni oldum 44. Gün geldi ama ne gelmek yataktan çıkamadım resmen
Nasıl geçti opunuz, güzel haberler gelmiştir inşallah bugünÇok teşekkür ederim canım, iyi dileklerin içinİnşallah sağlıklı güzel embriyolarımız olur ve bebeklerimiz
Sizin nasıldı bugünkü kontrolünüzHayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah çok sağlıklı embriyo olurlarbende pazartesi regl oldum sonunda 19 mm olan çatlamıştı 11mm olan 17 mm olmuştu ama arkadan gelenler sayıca fazla gibi onlara yoğunlaşa biliriz cuma günü kontrol var bakalım neler olacak
Opu nasıl yani çok ağrı acı vs oluyormu biraz daha deneyip bizde tüp bebek düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizde hayırlı haberleri alırsınizNasıl geçti opunuz, güzel haberler gelmiştir inşallah bugün
Merhaba, hayır hiç acılı bir işlem değildi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahOpu nasıl yani çok ağrı acı vs oluyormu biraz daha deneyip bizde tüp bebek düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizde hayırlı haberleri alırsıniz
Son opudan 14 gün sonra olmuş hesabıma göre malesef benim sancılı geçti birazSon Opudan kaç gün sonra regl olmuş oldunuz? Aa çok mu sancılı geçti
3 yumurta var 6 10 ve 16 mm hepsi aynı anda büyümez herhalde bakalım. Kızlar ben biraz yoruldum sanırımSizin nasıldı bugünkü kontrolünüz