- 17 Haziran 2021
- 224
- 141
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Benim 15.15Akşam 19.45 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam sizin kaçta randevunuz
2 taneden 1 i döllenmiş, bir tık üzüldüm ama hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorumAdet olmam önemli değilmiş ama bakalım ikiside büyürse olacağım opu yoksa adeti bekleyip yeni gelenlere bakayım diyorum. Senin haberler nasıl inşallah iyidir
İnşallah sağlıkla 3. güne ulaşıp dondurulur. Benim 3 yumurtadan 1'i dollenmisti ve donduruldu. 2. Opuda 3 yumurta görünüyordu ama 1 tane toplandı o da dollenmedi. Sağlık olsun ne diyelim, bizim sınavımız da buymuş diyorum.2 taneden 1 i döllenmiş, bir tık üzüldüm ama hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorum
İnşallahİnşallah sağlıkla 3. güne ulaşıp dondurulur. Benim 3 yumurtadan 1'i dollenmisti ve donduruldu. 2. Opuda 3 yumurta görünüyordu ama 1 tane toplandı o da dollenmedi. Sağlık olsun ne diyelim, bizim sınavımız da buymuş diyorum.
Aa bugün randevunuz vardı nasıl geçtiİnşallah sağlıkla 3. güne ulaşıp dondurulur. Benim 3 yumurtadan 1'i dollenmisti ve donduruldu. 2. Opuda 3 yumurta görünüyordu ama 1 tane toplandı o da dollenmedi. Sağlık olsun ne diyelim, bizim sınavımız da buymuş diyorum.
İnşallahİnşallah
Evet bizler adım adım ilerleyeceğiz inşallah sağlıkla hayırlı olduğu zamanda kavuşuruz bebişlerimize. Siz de Aret hoca da mı tedavi görüyordunuz?
Benim randevum yarın 15.15Aa bugün randevunuz vardı nasıl geçti
Canım merhaba haberler nasıl donduruldu mu iyi haberler bekliyoruz2 taneden 1 i döllenmiş, bir tık üzüldüm ama hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorum
Merhabalar, çok şükür 1 tanesi dondurulduCanım merhaba haberler nasıl donduruldu mu iyi haberler bekliyoruz
Gözün aydın canım kaç hücreli donduruldu, bir daha opu olacak mısınMerhabalar, çok şükür 1 tanesi donduruldu
Gözün aydın canım kaç hücreli donduruldu, bir daha opu olacak mısın
Evet ben sormuştum kaç hücreli diye söylemişlerdi ararsanız tekrar bilgi verirlerBenim dondurulurken hücre sayısı söylenmedi, size soylendi mı
Bana "olması gerektiği gibi" demişlerdi. Sanırım iyi demek buEvet ben sormuştum kaç hücreli diye söylemişlerdi ararsanız tekrar bilgi verirler
Muhtemelen öyledir ben biraz meraklı olduğum için kaç hücreli diye sormuştum o şekilde öğrenmiştimBana "olması gerektiği gibi" demişlerdi. Sanırım iyi demek bu
Geçen sefer sormuştum 2. Gün aradıklarında , 2. Günde 3-4, 4. Günde 6-8 sizin embriyonuz da uygun şeklinde cevap vermişlerdi direkt hücre sayısını söylememişlerdi. Bende çook meraklıyım her aşamayı her şeyi öğrenmek istiyorumGözün aydın canım kaç hücreli donduruldu, bir daha opu olacak mısın
Evet ard arda toplama yapılacağı için, az yumurta olan hastalara bir sonraki adetin ilk günü arayıp randevu alın diyorlar. Bana da öyle dediler.Geçen sefer sormuştum 2. Gün aradıklarında , 2. Günde 3-4, 4. Günde 6-8 sizin embriyonuz da uygun şeklinde cevap vermişlerdi direkt hücre sayısını söylememişlerdi. Bende çook meraklıyım her aşamayı her şeyi öğrenmek istiyorum
Size opudan sonra gel dediler mi bu arada, opudan çıkınca hemşireler bir sonraki adet döneminizde gelin diye bilgi veriyolar
Dün kontrole gitmiştiniz, nasıl geçti 2 yumurta büyümüş müMuhtemelen öyledir ben biraz meraklı olduğum için kaç hücreli diye sormuştum o şekilde öğrenmiştim
Ben bir sonraki adet döneminde değil 2 gün sonra çağırdı aret hoca arkadan gelen yumurtalar için, 2 ocak ve 15 ocak opu oldum 3. Opuya hazırlanıyorum henüz adet olmadımGeçen sefer sormuştum 2. Gün aradıklarında , 2. Günde 3-4, 4. Günde 6-8 sizin embriyonuz da uygun şeklinde cevap vermişlerdi direkt hücre sayısını söylememişlerdi. Bende çook meraklıyım her aşamayı her şeyi öğrenmek istiyorum
Size opudan sonra gel dediler mi bu arada, opudan çıkınca hemşireler bir sonraki adet döneminizde gelin diye bilgi veriyolar
19mm ve 11 mm olmuşlar pazartesi günü yine çağırdı hoca inş. Çarşamba opu olurum sonra bi evimize gidelim artık burnumda tütüyor evimDün kontrole gitmiştiniz, nasıl geçti 2 yumurta büyümüş mü
İlk seferde opudan sonra hemşire adet donemizde arayın demişti, ben küçük yumurtalar oldupunu bildiğim için sonra kendim arayıp söylemiştim onlara bakacak mı hoca diye öyle çağırmışlardı, şimdi yine opudan sonra adet olunca arayın dedi aslında küçük var demişti ama yine aramam mı gerekir acaba. Bende hala regl olmadım.Ben bir sonraki adet döneminde değil 2 gün sonra çağırdı aret hoca arkadan gelen yumurtalar için, 2 ocak ve 15 ocak opu oldum 3. Opuya hazırlanıyorum henüz adet olmadım