Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Yumurta toplama fiyatı nedir Aret hocada? Ben randevu almıştım ama ani yurt dışına çıkmamdan dolayı iptal etmek durumunda kaldım mart gibi gitmeyi planlıyorum bişey çıkmazsa tabi

Bize hoca tavsiye etti havuz yöntemini ama kaç kere toplamak ister ve embriyoya dönüşür bilemediğimiz için tahmini toplama sayısı veremedi sanırım
Bu akşam gittim boyutları birbirine yaklaşmış 4 tane vardı tahlil sonucuna göre aradılar sabah tekrar çağırdılar. Bi korktum açıkcası e2 ve progesteron epey yüksek çıkmış çatlamıyorlardır inşallah.

Korkma hiç bende de aynısı olmuştu ertesi gün çağırdı tekrar iğneleri verdi merak etme endişe yapma bende korkmuştum kaç yumurta var boyutları ne bir de e2 kaç çıktı canım

Korkma hiç bende de aynısı olmuştu ertesi gün çağırdı tekrar iğneleri verdi merak etme endişe yapma bende korkmuştum kaç yumurta var boyutları ne bir de e2 kaç çıktı canım
Cuma sabah tekrar çağırdı hoca, pazartesi opu olacağım inşallah embriyoya dönüşürler sağlıkla.perşembe 4 vardı ama bi tanesi yetişmeyecek gibi dedi cuma günü, 3 gibi şu anda canım inşallah

İnş hayırlı olsun canım, çok sevindim içini ferah tut iyi güzel düşün iğne saatlerini kaçırma

Cuma yine gideceğiz kontrole 15 mm ve 8 mm var. Evimize hasret kaldık 4 aydır yoruldum artık normal düzenimi evimi arkadaşlarımı kafama göre yaşamayı çok özledim
hadi bakalım büyürler inşallah, adet döneminde yaklaştı aslında yine de 3. Opuyu yapmak mı istiyor hoca canım?
Bende bugün 2. opumu oldum 3 görünüyordu ama 2 toplanmış. İnşallah sağlıkla embriyoya dönüşürler haber bekliyorum

Cuma yine gideceğiz kontrole 15 mm ve 8 mm var. Evimize hasret kaldık 4 aydır yoruldum artık normal düzenimi evimi arkadaşlarımı kafama göre yaşamayı çok özledim
Cuma için ben de randevu aldım. Senin kacta randevun canım, belki karşılaşırız

Adet olmam önemli değilmiş ama bakalım ikiside büyürse olacağım opu yoksa adeti bekleyip yeni gelenlere bakayım diyorum. Senin haberler nasıl inşallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…