- 29 Haziran 2022
- 1.379
- 1.975
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Yumurta toplama fiyatı nedir Aret hocada? Ben randevu almıştım ama ani yurt dışına çıkmamdan dolayı iptal etmek durumunda kaldımKızlar opu oldum eve geldim şimdi 2 yumurta toplandı adım adım ilerliyoruz rezerv az olunca şimdi haber beklemedeyiz artık. Cuma tekrar çağırdı aret hoca arkadan gelen küçükleri büyüteceğiz yine opu için
Ay çok sevindim gerçektenselammmm kızlarr 2 yumurtamda döllenmiş haber geldi
Bize hoca tavsiye etti havuz yöntemini ama kaç kere toplamak ister ve embriyoya dönüşür bilemediğimiz için tahmini toplama sayısı veremedi sanırımYok hayır öyle birşey demedi o biraz bize kalıyor açıkçası ben biriktirmek istedim olumsuz olursa arkada embriyom olsun diye, bütçeye bağlı biraz açıkcası her adımı maddiyata bakan bi süreç havuz yöntemi daha fazla yorucu maddi manevi biz eşimle 6 embriyo biriktirmek istedik o yüzden devam ediyoruz, sizin durum ne aşamada
32 bin olmuş havuz yöntemi maalesef çok yükseldiYumurta toplama fiyatı nedir Aret hocada? Ben randevu almıştım ama ani yurt dışına çıkmamdan dolayı iptal etmek durumunda kaldımmart gibi gitmeyi planlıyorum bişey çıkmazsa tabi
Çok teşekkür ederim adım adım ilerliyorum ama ilerliyorum en azından hepimiz bu yıl anne olalım inşallahAy çok sevindim gerçektenmaşallah çok güzel ilerliyorsunuz umut oldunuz bana da
Korkma hiç bende de aynısı olmuştu ertesi gün çağırdı tekrar iğneleri verdi merak etme endişe yapma bende korkmuştum kaç yumurta var boyutları ne bir de e2 kaç çıktı canımBize hoca tavsiye etti havuz yöntemini ama kaç kere toplamak ister ve embriyoya dönüşür bilemediğimiz için tahmini toplama sayısı veremedi sanırım
Bu akşam gittim boyutları birbirine yaklaşmış 4 tane vardı tahlil sonucuna göre aradılar sabah tekrar çağırdılar. Bi korktum açıkcası e2 ve progesteron epey yüksek çıkmış çatlamıyorlardır inşallah.
Cuma sabah tekrar çağırdı hoca, pazartesi opu olacağım inşallah embriyoya dönüşürler sağlıkla.perşembe 4 vardı ama bi tanesi yetişmeyecek gibi dedi cuma günü, 3 gibi şu anda canım inşallahKorkma hiç bende de aynısı olmuştu ertesi gün çağırdı tekrar iğneleri verdi merak etme endişe yapma bende korkmuştum kaç yumurta var boyutları ne bir de e2 kaç çıktı canım
Sizin ikinci opuda döllenen 2 yumurtdan haber geldi mi donduruldurlar mıKorkma hiç bende de aynısı olmuştu ertesi gün çağırdı tekrar iğneleri verdi merak etme endişe yapma bende korkmuştum kaç yumurta var boyutları ne bir de e2 kaç çıktı canım
İnş hayırlı olsun canım, çok sevindim içini ferah tut iyi güzel düşün iğne saatlerini kaçırmaCuma sabah tekrar çağırdı hoca, pazartesi opu olacağım inşallah embriyoya dönüşürler sağlıkla.perşembe 4 vardı ama bi tanesi yetişmeyecek gibi dedi cuma günü, 3 gibi şu anda canım inşallah
Çok şükür ikiside donduruldu 3 embriyom oldu, pazartesi tekrar giderdiğini arkadan gelen yumurtaların kontrolü var bir opu daha istiyorumSizin ikinci opuda döllenen 2 yumurtdan haber geldi mi donduruldurlar mı
Regl oldun mu peki?Çok şükür ikiside donduruldu 3 embriyom oldu, pazartesi tekrar giderdiğini arkadan gelen yumurtaların kontrolü var bir opu daha istiyorum
Hayır hala olmadım en son 34 gün önce olmuşum normalde 28 günde bir olurdumRegl oldun mu peki?
Canım bu 32 bini birkeremi verdin yoksa her toplamadami 32 bin verdin32 bin olmuş havuz yöntemi maalesef çok yükseldi
Her opuda veriyoruz, şimdi kontrole geldik bekliyoruz bakalım yumurtam büyümüşse bir opu daha olacağımCanım bu 32 bini birkeremi verdin yoksa her toplamadami 32 bin verdin
Güzel haberler inşallah sağol canım çok masraflı rabbim yardımcın olsun inşallahHer opuda veriyoruz, şimdi kontrole geldik bekliyoruz bakalım yumurtam büyümüşse bir opu daha olacağım
Cuma yine gideceğiz kontrole 15 mm ve 8 mm var. Evimize hasret kaldık 4 aydır yoruldum artık normal düzenimi evimi arkadaşlarımı kafama göre yaşamayı çok özledimGüzel haberler inşallah sağol canım çok masraflı rabbim yardımcın olsun inşallah
hadi bakalım büyürler inşallah, adet döneminde yaklaştı aslında yine de 3. Opuyu yapmak mı istiyor hoca canım?Cuma yine gideceğiz kontrole 15 mm ve 8 mm var. Evimize hasret kaldık 4 aydır yoruldum artık normal düzenimi evimi arkadaşlarımı kafama göre yaşamayı çok özledim
Cuma için ben de randevu aldım. Senin kacta randevun canım, belki karşılaşırızCuma yine gideceğiz kontrole 15 mm ve 8 mm var. Evimize hasret kaldık 4 aydır yoruldum artık normal düzenimi evimi arkadaşlarımı kafama göre yaşamayı çok özledim
Adet olmam önemli değilmiş ama bakalım ikiside büyürse olacağım opu yoksa adeti bekleyip yeni gelenlere bakayım diyorum. Senin haberler nasıl inşallah iyidirhadi bakalım büyürler inşallah, adet döneminde yaklaştı aslında yine de 3. Opuyu yapmak mı istiyor hoca canım?
Bende bugün 2. opumu oldum 3 görünüyordu ama 2 toplanmış. İnşallah sağlıkla embriyoya dönüşürler haber bekliyorum
Akşam 19.45 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam sizin kaçta randevunuzCuma için ben de randevu aldım. Senin kacta randevun canım, belki karşılaşırız