Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Adet olmam önemli değilmiş ama bakalım ikiside büyürse olacağım opu yoksa adeti bekleyip yeni gelenlere bakayım diyorum. Senin haberler nasıl inşallah iyidir
2 taneden 1 i döllenmiş, bir tık üzüldüm ama hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorum

2 taneden 1 i döllenmiş, bir tık üzüldüm ama hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorum
İnşallah sağlıkla 3. güne ulaşıp dondurulur. Benim 3 yumurtadan 1'i dollenmisti ve donduruldu. 2. Opuda 3 yumurta görünüyordu ama 1 tane toplandı o da dollenmedi. Sağlık olsun ne diyelim, bizim sınavımız da buymuş diyorum.

İnşallah sağlıkla 3. güne ulaşıp dondurulur. Benim 3 yumurtadan 1'i dollenmisti ve donduruldu. 2. Opuda 3 yumurta görünüyordu ama 1 tane toplandı o da dollenmedi. Sağlık olsun ne diyelim, bizim sınavımız da buymuş diyorum.
İnşallah 🙏🏼
Evet bizler adım adım ilerleyeceğiz inşallah sağlıkla hayırlı olduğu zamanda kavuşuruz bebişlerimize. Siz de Aret hoca da mı tedavi görüyordunuz?

Aa bugün randevunuz vardı nasıl geçti

Gözün aydın canım kaç hücreli donduruldu, bir daha opu olacak mısın
Geçen sefer sormuştum 2. Gün aradıklarında , 2. Günde 3-4, 4. Günde 6-8 sizin embriyonuz da uygun şeklinde cevap vermişlerdi direkt hücre sayısını söylememişlerdi. Bende çook meraklıyım her aşamayı her şeyi öğrenmek istiyorum☺️
Size opudan sonra gel dediler mi bu arada, opudan çıkınca hemşireler bir sonraki adet döneminizde gelin diye bilgi veriyolar

Geçen sefer sormuştum 2. Gün aradıklarında , 2. Günde 3-4, 4. Günde 6-8 sizin embriyonuz da uygun şeklinde cevap vermişlerdi direkt hücre sayısını söylememişlerdi. Bende çook meraklıyım her aşamayı her şeyi öğrenmek istiyorum☺️
Size opudan sonra gel dediler mi bu arada, opudan çıkınca hemşireler bir sonraki adet döneminizde gelin diye bilgi veriyolar
Evet ard arda toplama yapılacağı için, az yumurta olan hastalara bir sonraki adetin ilk günü arayıp randevu alın diyorlar. Bana da öyle dediler.

Ben bir sonraki adet döneminde değil 2 gün sonra çağırdı aret hoca arkadan gelen yumurtalar için, 2 ocak ve 15 ocak opu oldum 3. Opuya hazırlanıyorum henüz adet olmadım

Ben bir sonraki adet döneminde değil 2 gün sonra çağırdı aret hoca arkadan gelen yumurtalar için, 2 ocak ve 15 ocak opu oldum 3. Opuya hazırlanıyorum henüz adet olmadım
İlk seferde opudan sonra hemşire adet donemizde arayın demişti, ben küçük yumurtalar oldupunu bildiğim için sonra kendim arayıp söylemiştim onlara bakacak mı hoca diye öyle çağırmışlardı, şimdi yine opudan sonra adet olunca arayın dedi aslında küçük var demişti ama yine aramam mı gerekir acaba. Bende hala regl olmadım.

X