Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Muayene etse göreceği halde narkoz verip insanı denek gibi kullanmaları sinir bozucu

Ben yeni başladım, illa gidin diyemem ama acibademe göre daha disiplinli ve düzgün ilerliyor süreç. Bana aret hoca güven verdi açıkçası. Siz neden tüp bebek yaptırıyorsunuz, düşük amh mi?

Benim de daha önce başka bir merkezde 2 olumsuz denemem oldu ve merkez değiştirerek Aret Kamar ile tedavi olmaya başladım. Şuana kadar tedavi yönteminden, ilgisinden ve titizliğinden çok memnunum. Her gittiğimde kan değerlerime baktı ve iğne ilaç dozumu kan tahlili sonuclarımı da dikkate alarak opu için ona göre ayarladı. Eski merkezde 13 yumurta toplandı 6 tanesi 5. Güne geldi 2 şer den canlı ve dondurulmuş transfer denemelerim olumsuz oldu. Aret hoca tedavisi ile 23 yumurta toplandı biz eşimle sayının artmasına inanamadık. 5, güne 10 adet geldi ve 6. Gün arayıp 1 tane daha dirençli var dediler 11 adet dondurdular şimdi dondurulmuş transfer için şubat ayı regl zamanımı bekliyorum. Kendim için doğru bir karar olduğunu hissediyorum tavsiye ederim.

Ben yeni başladım, illa gidin diyemem ama acibademe göre daha disiplinli ve düzgün ilerliyor süreç. Bana aret hoca güven verdi açıkçası. Siz neden tüp bebek yaptırıyorsunuz, düşük amh mi?
Sebepsiz infertilite 7 senelik evliyim. Evlendikten bir sene sonra rahim filmi çekildim. Hamile kaldım ama bebek gelişmedi, aspire yöntemiyle kürtaj oldum. Sonra 1 aşılama ve en son 10 gün önce 2. kez tüp bebek denedim. Negatif oldu tekrar. Bu adetimde kontrole gidip ondan sonra Aret beyi düşünüyorum.

Kan tahlili yapması konusu dikkatimi çekti, benim doktorum hiç yapmadı böyle. Şu anlık ne yapacağıma karar veremedim, adet olmam lazım öncelikle Birde maddi olarak sarsıldık biraz, toparlanmak lazım Sizin için hayırlısı olsun inşallah, çok güzel ilerlemiş süreç. Umarım iyi sonuçlar alırsınız.

Bende yasadiklarimi anlatsam roman olur, ama bir umut onumuze bakiyoruz. Dilerim her emek veren karşılığını alsın yumurta sayınız çoksa sizin için avantajlı bir durum. Yakın zamanda çekilen rahim filminiz yoksa onu çektirip gidebilirsiniz. Hoca filmi görmeden tedaviye başlamıyor. Hepimize kolay gelsin.

Kızlar opu oldum eve geldim şimdi 2 yumurta toplandı adım adım ilerliyoruz rezerv az olunca şimdi haber beklemedeyiz artık. Cuma tekrar çağırdı aret hoca arkadan gelen küçükleri büyüteceğiz yine opu için

Bir arkadasım o doktorda tüp bebek yaptırmıstı cok ilgili diyordu 20.haftada sancısı gelmisti serklaj yapmıstı hoca seni çok tutmaz bu dikişler ama atalım yine de demiş dedigi gibi de olmuş 24.haftada dogumu gerceklesti kaybetti bebeklerini ama doktor iyiydi olacagi vardı oldu diyor tekrar tedavi olacak hatta aynı doktorda

Ne guzel masallah yasiniz kac ? Bende aret beye cuma günü gitim yurtdisindayim … rahim filmi cekme yoladi beni tüpler tikali cikdi tüpleri actilar… nasipse 1 ay sonra bende aret beyde tüp bebek yaptiricam

Ne guzel masallah yasiniz kac ? Bende aret beye cuma günü gitim yurtdisindayim … rahim filmi cekme yoladi beni tüpler tikali cikdi tüpleri actilar… nasipse 1 ay sonra bende aret beyde tüp bebek yaptiricam
36 yaşındayım. İlk 2 denememiz başarısız olduğu için bize gen testi ve sma testi yaptı çok şükür onlarda bir şey çıkmadı. Umarım sizde hayırlı sonuçlar alırsınız .

Süreç maddi, manevi yıpratıyor haklısınız bizi de baya bir sarstı. Benim önceden gittiğim yerde de böyle bir talep yoktu. Ve çok sık muayneye çağırılmamıştım rahim kalınlığıma bile sadece 1 kez bakıldı neyse geçmişe mazi diyor önümüze bakıyoruz artıkgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım bundan sonraki süreç sizin içinde çok güzel ilerler

selammmm kızlarr 2 yumurtamda döllenmiş haber geldi
Hadi hayırlı olsun:)
Sizinle süreçlerimiz benzer gidiyor bayağı benimde opudan önce bir yumurtam büyümemişti ona sonrasında bakarız demişti, pazartesi görüşmemde arkadan gelen sürprizler olduğunu söyledi hoca. Tekrar klomene başladık, yarın tekrar gideceğim. İnşallah hepsi eşit olgunluk seviyesine gelirler de sağlıkla embriyoya dönerler

İnşallah hepsi bir anda büyür arka arkaya opu zor oluyor gerçekten, pazartesi Opu oldum cuma günü tekrar gidicem arkadan gelenler var onları büyütcez bizde tekrar bi opu olacağım ondan sonra transfere geçmek istiyorum inşallah

Maşallah, inşallah sagliklilardir
Sonra yine yumurta toplama yapacak mısınız yoksa transfer mi
Bir daha toplatmak istiyorum yarın gideceğim yine aret hocaya inşallah yumurta vardır onlarıda hemen büyütmeye başlayacağız onlarıda toplatacağız inşallah 5 6 embriyom olsun istiyorum transfere öyle başlamak istiyorum

Aret hoca şu sayıya kadar embriyodan sonra transfere geçeriz diye bir bilgi verdi mi?

Aret hoca şu sayıya kadar embriyodan sonra transfere geçeriz diye bir bilgi verdi mi?
Yok hayır öyle birşey demedi o biraz bize kalıyor açıkçası ben biriktirmek istedim olumsuz olursa arkada embriyom olsun diye, bütçeye bağlı biraz açıkcası her adımı maddiyata bakan bi süreç havuz yöntemi daha fazla yorucu maddi manevi biz eşimle 6 embriyo biriktirmek istedik o yüzden devam ediyoruz, sizin durum ne aşamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…