- 17 Haziran 2021
- 224
- 141
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Benim de hiç normal gününde olmuyor hep gecikiyor, tam gününü hatırlamıyorum ama en az 10-15 gün gecikiyorkızlar ben opudan sonra adet olamıyorum 40 günü buluyor sizinde öyle mi
Benimde öyle hiç zamanında ya da erken gelmiyor 2 ocakta opu oldum gelen giden yok pazartesi tekrar opu olacağım ondan sonra gelsin artıkBenim de hiç normal gününde olmuyor hep gecikiyor, tam gününü hatırlamıyorum ama en az 10-15 gün gecikiyor
Benimde öyle tam 25 gün gecikmeden sonra regl olmstumBenim de hiç normal gününde olmuyor hep gecikiyor, tam gününü hatırlamıyorum ama en az 10-15 gün gecikiyor
Amin canım benim amin allah hepimizin yardımcısı olsun bende doktor arayisindayim yorumlarin cok degerli benim icin cok teşekkür ederim rabbim emeklerimizi bosa ikartmasin yavrumuza kavustursunBende instagramda gördüm araştırdım biraz ama ilk tedavi hiç bir şey bilmiyorduk, ilk tedavimde param ve zamanım çöp oldu 4 yumurtamın opu günü anestezi alıp kendime geldikten sonra çatladığını ve hiç bir işlem yapılmadığını öğrendim, çatlama önleyici iğneler fitiller varmış ama bana verilmedi, 2. Tedavimde orada yaptım o zaman fitil verildi ve opu oldu 3 yumurta vardı 3. Gün biri 8 diğeri 10 hücreliydi embriyolar hakkında bilgi alabilmek için sürekli bir çaba harcıyordum bilgi akışı yoktu, 5. Günde gelişimlerin durduğunu arayıp bildirdiler. Sonrada ne arayan ne soran zaten 3. Şansı vermeyecektim. Aret hocada bilgi akışından çok memnunum her gün sabah arayıp bilgi verildi, 2 tane çatlama önleyici iğne ve fitil kullandırdı daha fazla incelediğini emek verdiğini düşünüyorum 4 ayın sonunda bir embriyo dondurduk aret hocada şimdi 2 yumurta daha büyütüyoruz. Dilerim ki bu yolda emek veren herkes hayaline kavuşsun süreç zor ve yıpratıcı Allahım emeklerimizin karşılığını hepimize versin inşallah
79 bin mi napmis bunlar ya resmen ac gozluluk bu kadariBu gün bir yerde gördüm fiyat listesini paylasmislardi ilaçlar hariç 79 bin liraymis bahçeci.
amin canım inşallah. Doktor seçimi çok önemliymiş evet ama laboratuvar da çok önemli inşallah içine sinen bir yer bulursun bizim merkezde 70 bin yapmışAmin canım benim amin allah hepimizin yardımcısı olsun bende doktor arayisindayim yorumlarin cok degerli benim icin cok teşekkür ederim rabbim emeklerimizi bosa ikartmasin yavrumuza kavustursun
Ay maşallah sizin baya çıktı yumurtalarAret hoca bana uğurlu geldi çok bir ay içinde 2. Opumu olacağım inşallah hatta arkadan gelen 3 tane daha var küçük belki onlarıda büyütürüz toplarız aynı döngüde bu olayı çok sevdim zaman kazandırıyor çok dual stim deniyormuş
Bahçeciye hiç güvenmiyorum nedense. Burada bahçeciye giden bi kaç kişinin yorumlarını okudum. Yumurta sayısı az olan, gebe kalması zor olan ya da başarısız transfer olanlarla hiç ilgilenmiyorlarmış. Başarı şansı yüksek kişileri el üstünde tutuyorlarmış. Yani tamamen reklamBu gün bir yerde gördüm fiyat listesini paylasmislardi ilaçlar hariç 79 bin liraymis bahçeci.
Pazartesiden önce regl olsan da panik yapma, aret hoca bana regl döneminde de opu işlemi yapılıyor dedi. Benim opu regliye 2 gün kala yapıldı, kanamam olur diye korkup sormuştum.Benimde öyle hiç zamanında ya da erken gelmiyor 2 ocakta opu oldum gelen giden yok pazartesi tekrar opu olacağım
Ayy ciddimisin cok arttirmislar fiyati ya 50 civarindaydiamin canım inşallah. Doktor seçimi çok önemliymiş evet ama laboratuvar da çok önemli inşallah içine sinen bir yer bulursun bizim merkezde 70 bin yapmış
Fiyat sorduklarim içinde en uygun olanı Şişli Memorial 48 bin+ ilaçlar 20 bin 70 bini bulur dediler.79 bin mi napmis bunlar ya resmen ac gozluluk bu kadari
Opu ucreti ne kadar olmuşamin canım inşallah. Doktor seçimi çok önemliymiş evet ama laboratuvar da çok önemli inşallah içine sinen bir yer bulursun bizim merkezde 70 bin yapmış
Benden her gittiğimde istiyor bakıyorlar delik deşik oldum ama olsun bu yolda çekilen her çile kutsaldırAy maşallah sizin baya çıktı yumurtalarbir de opudan önce kan istemesi de değişik geldi. Bende 3 kez denedim hiç kan testi falan istemediler
Hiç belirtim yok zaten aman gelmesin regl iken opu olmak istemem ama gelirsede yapcak birşey yok. Pazartesiyi iple çekiyorumPazartesiden önce regl olsan da panik yapma, aret hoca bana regl döneminde de opu işlemi yapılıyor dedi. Benim opu regliye 2 gün kala yapıldı, kanamam olur diye korkup sormuştum.
Benimde hiç ayağım gitmedi bahçeciye reklam reklam geliyor çokBahçeciye hiç güvenmiyorum nedense. Burada bahçeciye giden bi kaç kişinin yorumlarını okudum. Yumurta sayısı az olan, gebe kalması zor olan ya da başarısız transfer olanlarla hiç ilgilenmiyorlarmış. Başarı şansı yüksek kişileri el üstünde tutuyorlarmış. Yani tamamen reklam
Sadece opu zamlı be kadar oldu bilmiyorum 27 ocağa kadar geçerli fiyat almıştık 27 kasımda 2 ay sabitlediler şimdi 20 bin vericez ama o da 30 35 olmuştur, ayy bu arkadan gelen küçükler de büyürde 27 ocaktan önce onlarıda toplarız inşallahOpu ucreti ne kadar olmuş
İnşallah zamli fiyattan önce büyürlerSadece opu zamlı be kadar oldu bilmiyorum 27 ocağa kadar geçerli fiyat almıştık 27 kasımda 2 ay sabitlediler şimdi 20 bin vericez ama o da 30 35 olmuştur, ayy bu arkadan gelen küçükler de büyürde 27 ocaktan önce onlarıda toplarız inşallah
Bahceciye dusuk amh'ı olan arkadaşım gitti diğer birçok Merkez gibi iğne tedavisi yaptılar. Negatif oldu. Benim Aret hocaya gitmemin sebebi yumurtaları klomenle büyütmesi. Ayrıca çok sık çağırıyor sürekli takip ediyor ve her gidişte kan verilip hormon sonuçlarına bakılıyor. Ben daha önce Acıbadem'de tedavi gördüm. Merkezi kıyasladığımda kesinlikle Burası bana daha profesyonel geldi.Benimde hiç ayağım gitmedi bahçeciye reklam reklam geliyor çok
Bende burdan önce 2 kez acıbademde denedim fiyaskoydu gerçekten ilk opuda yumurta bile toplayamadık hepsi erken çatlamış anesteziden uyandığımda öğrenmiştim hemde boşu boşuna anestezi aldım öncesinde muayene etme zahmetinde bulunmadığı için ödediğimiz parada cabasıBahceciye dusuk amh'ı olan arkadaşım gitti diğer birçok Merkez gibi iğne tedavisi yaptılar. Negatif oldu. Benim Aret hocaya gitmemin sebebi yumurtaları klomenle büyütmesi. Ayrıca çok sık çağırıyor sürekli takip ediyor ve her gidişte kan verilip hormon sonuçlarına bakılıyor. Ben daha önce Acıbadem'de tedavi gördüm. Merkezi kıyasladığımda kesinlikle Burası bana daha profesyonel geldi.