Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

İğneyle 2 embriyo zor olurdu ki 10-12 yumurta toplanırdı. Klomenle ilk 4 yumurta ikinci opu da 5 yumurta toplandı. Her iki toplamada 3 er embriyo donduruldu 3. Gün olarak. Doğum yaptım 8 ay önce. Şimdi 3 tane dondurulmuşum bekliyor.

Benim bugün 1 toplandı yeni geldim eve. İnşallah minnoşum sağlıkla embriyo olur :)
Amh’ınızı hatırlar mısınız?
Allah bağışlasın yavrunuzu , öperim

Benim bugün 1 toplandı yeni geldim eve. İnşallah minnoşum sağlıkla embriyo olur :)
2021 de en son 0,686 çıkmıştı amh. Tedaviyi de 2022 de gördüm. Şimdi kaçtır Allah bilir.
Teşekkür ederim. En kısa zamanda sizede nasip olsun

Hayırlı olsun inşallah kaliteli embriyo olur annesine sımsıkı tutunur. Bende kontrole gittim geldim 2 tane 17 ve 19 var yarın yine gideceğim çağırdı aret hoca ve yine süpriz yumurtalar çıktı 3mm 5 mm ve 7mm neler oluyor hayret içindeyim

Aa süper haber. 2 tane haricindekileri yeni adet döneminizde olgunlaşacak olanlar mı acaba

Aa süper haber. 2 tane haricindekileri yeni adet döneminizde olgunlaşacak olanlar mı acaba
Aynı döngü içinde büyüdüler peş peşe şimdi, aynı döngü içinde 2. Opuyu olacağım arkadan gelenler büyürse 3. De olurmuş ama bugün aret hoca yoktu ilk kez başka bir doktor muayene etti hastaneden aradılar aret hoca yarın beni kendisi görmek istemiş inşallah ters birşey yoktur

Sağolun yorum için nerde gördünüz acaba hatırlasanız ne güzel olurdu
Bı tubbebek sayfasında kadının biri demiş bahcecide yaptırıyorum 53 bin lira. Başka bir kadinda ona cevap vermiş o eski fiyat yeni fiyatı bu deyip bahçecinin tubbebek için yapılan işlemlerin fiyatını yazan bahceciden alınmış listeyi paylaşmıştı .

Sizde arayıp bi sorun isterseniz

Anladım tşk ederim sizi hatırladım aşılama denemiştiniz ben hiç denemedim direk tüp bebeğe geçiyorum

Yok yok içini ferah tut. Bugün kontrolde onların ölçüleri de 17 yi bulduysa ondan çağırmıştır. Geçen gün beni de başka doktor muayene etmişti ya ertesi gün aret hoca çağırdı ve opuya hazırlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…