Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Benim de pazartesi aret hoca da transferim olucak 28 yaşındayım acaba istesem 2 embriyo transferi yaparmi ilk denemem olucak 35 yaş altına tek embriyo diye biliyorum ama aret hoca onaylarmi

İnşallah öyledir e2 932 progesteron 19 çıkmış çok yüksek galiba acaba ondan mı bilemedim yarın 15:30da randevu bakalım

Benim de pazartesi aret hoca da transferim olucak 28 yaşındayım acaba istesem 2 embriyo transferi yaparmi ilk denemem olucak 35 yaş altına tek embriyo diye biliyorum ama aret hoca onaylarmi
Hayırlı olsun inşallah kaçıncı gün embriyosu transfer olacak bence iste çift yapabilir

Kontrole mi gidecektin canım. Son durum ne
Melek selam gittim 3 tane var toplamalık 19mm 20mm 21mm kan sonucuma göre iğneyi yapmamı isteyecekler ya bugün ya yarın haber bekliyorum hastaneden arayacaklarmış ama henüz arayan yok inş bugün yap derler pazar opuya alırlar erken çatlarsa diye korkuyorum hiç beklemek istemiyorum

Çok güzel canım 3 olmuşlar

Bak 3 olmuş ne güzel inşallah her şey yolunda gider.

Ya çok sevindim hadi bakalım
1 kutu klomen mi kullandınız

Ya çok sevindim hadi bakalım
1 kutu klomen mi kullandınız
Çok teşekkür ederim Evet sadece bir kutu klomen kullandım, aradılar hastaneden pazartesi opu olacak ama korkuyorum erken çatlarsa diye 19 20 21 olmuşlar pazartesiye iyice büyüyüp çatlamazlar inşallah daha 2 gün var çünkü

Yok yok merak etme benim son kontrolde 22 idi 2 gün sonra 25 olmuştu içini ferah tut bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…