- 18 Aralık 2023
- 69
- 125
- 28
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Benim de pazartesi aret hoca da transferim olucak 28 yaşındayım acaba istesem 2 embriyo transferi yaparmi ilk denemem olucak 35 yaş altına tek embriyo diye biliyorum ama aret hoca onaylarmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir e2 932 progesteron 19 çıkmış çok yüksek galiba acaba ondan mı bilemedim yarın 15:30da randevu bakalımYok yok içini ferah tut. Bugün kontrolde onların ölçüleri de 17 yi bulduysa ondan çağırmıştır. Geçen gün beni de başka doktor muayene etmişti ya ertesi gün aret hoca çağırdı ve opuya hazırlandım
Hayırlı olsun inşallah kaçıncı gün embriyosu transfer olacak bence iste çift yapabilirBenim de pazartesi aret hoca da transferim olucak 28 yaşındayım acaba istesem 2 embriyo transferi yaparmi ilk denemem olucak 35 yaş altına tek embriyo diye biliyorum ama aret hoca onaylarmi
Maşallah çok güzel sayı inşallah sağlıklı bebişler olur5. Gün embriyosu 7 tane var dondurulmuş embriyom bı şansımı deniycem
Evet denedim ama olmadı .En iyisini yapıyorsun ben boşuna yaptırdım zaman ve para kaybı bende tubbebek yaptırmayı düşünüyorum doktor arayışına girdim.Anladım tşk ederim sizi hatırladım aşılama denemiştiniz ben hiç denemedim direk tüp bebeğe geçiyorum
Bahçeciylr görüşmeye gidince size yazarımEvet denedim ama olmadı .En iyisini yapıyorsun ben boşuna yaptırdım zaman ve para kaybı bende tubbebek yaptırmayı düşünüyorum doktor arayışına girdim.
Tamam tşk ederimBahçeciylr görüşmeye gidince size yazarım
Maşallah ne güzel haber allah tamamına erdirsin5. Gün embriyosu 7 tane var dondurulmuş embriyom bı şansımı deniycem
Hayırlı haberler inşallah içinizi ferah tutunİnşallah öyledir e2 932 progesteron 19 çıkmış çok yüksek galiba acaba ondan mı bilemedim yarın 15:30da randevu bakalım
İnşallah hayırlısı bakalım 4 e kadar zaman geçmez şimdi banaHayırlı haberler inşallah içinizi ferah tutun
Kontrole mi gidecektin canım. Son durum neİnşallah hayırlısı bakalım 4 e kadar zaman geçmez şimdi bana
Melek selam gittim 3 tane var toplamalık 19mm 20mm 21mm kan sonucuma göre iğneyi yapmamı isteyecekler ya bugün ya yarın haber bekliyorum hastaneden arayacaklarmış ama henüz arayan yok inş bugün yap derler pazar opuya alırlar erken çatlarsa diye korkuyorum hiç beklemek istemiyorumKontrole mi gidecektin canım. Son durum ne
Çok güzel canım 3 olmuşlarMelek selam gittim 3 tane var toplamalık 19mm 20mm 21mm kan sonucuma göre iğneyi yapmamı isteyecekler ya bugün ya yarın haber bekliyorum hastaneden arayacaklarmış ama henüz arayan yok inş bugün yap derler pazar opuya alırlar erken çatlarsa diye korkuyorum hiç beklemek istemiyorum
Bak 3 olmuş ne güzel inşallah her şey yolunda gider.Melek selam gittim 3 tane var toplamalık 19mm 20mm 21mm kan sonucuma göre iğneyi yapmamı isteyecekler ya bugün ya yarın haber bekliyorum hastaneden arayacaklarmış ama henüz arayan yok inş bugün yap derler pazar opuya alırlar erken çatlarsa diye korkuyorum hiç beklemek istemiyorum
Aret hoca bana uğurlu geldi çok bir ay içinde 2. Opumu olacağım inşallah hatta arkadan gelen 3 tane daha var küçük belki onlarıda büyütürüz toplarız aynı döngüde bu olayı çok sevdim zaman kazandırıyor çok dual stim deniyormuşBak 3 olmuş ne güzel inşallah her şey yolunda gider.
Ya çok sevindim hadi bakalımMelek selam gittim 3 tane var toplamalık 19mm 20mm 21mm kan sonucuma göre iğneyi yapmamı isteyecekler ya bugün ya yarın haber bekliyorum hastaneden arayacaklarmış ama henüz arayan yok inş bugün yap derler pazar opuya alırlar erken çatlarsa diye korkuyorum hiç beklemek istemiyorum
Çok teşekkür ederim Evet sadece bir kutu klomen kullandım, aradılar hastaneden pazartesi opu olacak ama korkuyorum erken çatlarsa diye 19 20 21 olmuşlar pazartesiye iyice büyüyüp çatlamazlar inşallah daha 2 gün var çünküYa çok sevindim hadi bakalım
1 kutu klomen mi kullandınız
Yok yok merak etme benim son kontrolde 22 idi 2 gün sonra 25 olmuştu içini ferah tut bol şansÇok teşekkür ederim Evet sadece bir kutu klomen kullandım, aradılar hastaneden pazartesi opu olacak ama korkuyorum erken çatlarsa diye 19 20 21 olmuşlar pazartesiye iyice büyüyüp çatlamazlar inşallah daha 2 gün var çünkü
Ayy rahatladım sabah sabah bunu okumak iyi geldi çok teşekkür ederim pazartesiyi iple çekiyorumYok yok merak etme benim son kontrolde 22 idi 2 gün sonra 25 olmuştu içini ferah tut bol şans