Saç Uzatma Yöntemleri Aredhel'in saç uzatma günlüğü (öneri alınır)

Hoş geldin Esslemmimm ^^
Sinemaki kürünü ben çok eskiden denemiştim ama bana iyi gelmemişti o zamanlar gerçi saç dökülmem kendiliğinden de vardı. Umarım işe yarar sende. Ben yurtta kaldığımdan çok da uğraşamıyorum :/

Bu arada, ben karanfil suyunu saçıma sıktığımda sanki belli bi noktada ağrı oluyor gibi ikidir. Baş ağrısı gibi ama tek noktada oluyor. Bununla ilgili bir şey bilen var mı?

Ben sinameki kurunu daha öncede denemistim faydasını gördüm aynı zamanda soğan suyuda kullanıyorum denememisseniz tavsiye ederim saçları yumuşatıp parlatiyor uzatma konusunda henüz fikir sahibi olamadım ama paylaşırim sizinle.

Gozumden kacmis canim ya kusura bakma :) sen oyle diyosan deniycem o zaman . Peki o koku nasil geciyo yikandiktan sonra
Geçmiyo canım yaa ne zaman kullanmayı bıraktın o zaman geçiyor hele bir de saç düzlestr ve ya fon çektir o zaman koku daha çok çıkıyor piyasa ya

Kızlar en çok sevdiğim şampuan bitkisel sarimsaklı denemstm ama bunu ilk deneyeceğim hc nin ürünleri çok güzel lif hediyeli bir de ben şampuan in içine badem yağı zeytin yağı ve bepanthen ampul koydum ve iyice bir kapta karıştırdım geriye şampuan kutusna koydum bakalm sonuç nasıl olacak sarımsak li şampuan a cam yağı koymuştm biraz fazla olduğu için saç i mi kurtmstu ama bunda sadece taş çatlasa 10damla koymsmdur çam yağı ni fazlası zarar gelişmeleri yazarım sizlere

Eklentiler

• IMG-20151126-WA0000.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 51
Gozumden kacmis canim ya kusura bakma :) sen oyle diyosan deniycem o zaman . Peki o koku nasil geciyo yikandiktan sonra
Geçmiyo canım yaa ne zaman kullanmayı bıraktın o zaman geçiyor hele bir de saç düzlestr ve ya fon çektir o zaman koku daha çok çıkıyor piyasa ya

Saçlarınin boyutu nerde acaba canım merak ettim inşallah dilediğin Sürede uzar istersen bemksi iki hafta bir yap yağlarla karıştır kokusu kötü ama faydasıda çok
Canim saclarimin boyu ensemi kapatmis durumda ama daha sirtima degmiyo tam kut yani.Biotin hapi kullaniyorum iki aydir onun etkisini gordum ama sabirsiz oldugum icin istiyorum ki biraz daha hizli uzasin ek biseyler yapiyim.Bi ara sogan suyu kullandim etkisini gordum ama biraktim.Simdi boyle pratik bisey denemek istiyorum.Prozinci duydum belki onu denerim ya da bebe sampuanina dogum kontrol hapi yada bebanthen bemiks badem yagi falan karistircam.Hic uzun sacli olmadim artik yasamak istiyorum o duyguyu :/ Soyle sutyen hizama kadar gelse dunyalar benim olcak bi de benim saclarim gur ve kalin telli kabarikligiylada ayri ugrasiyorum kisa olunca daha da kabariyor duzlestirici kullanmak zorunda kaliyorum oyle yani artik dogal uzun saclarim olsun dus alip cikiyim direk evden istiyorum :) ay cok uzun oldu yine :)

Merhaba Berna bemiks ve bepanten gibi vitamin ampulleri kirildiklari andan itibaren kullanılmalıdır aksi takdirde beklerse yada sampuana katılarak beklemeye maruz kalırsa bütün etkisini kaybeder bu nedenle bu ampulleri bakım sırasında saçına direkt uygulamani tavsiye ederim.

Bu resmini koyduğun hangisi canım nerden aldın?

Öyle olduğunu bilmiyordum o zaman şampuana koymanın bi öenmi yok?

ben de doğum kontrol hapını duymuştum ama eczaneci bir abla onun iyi olmadığını bana söylemişti bir doktor dan saçım için öneri aldım onu kullanmaya başlayacağım ben badem yağı dodex ve bepanten karışımı bir kür ama daha başlmadım haftanın üç günü ve saçta sekiz saat kalması gerekiyor imiş bir forumda çam terebentin yağını duymuştum sampuanıma onu ve badem yağını karıştırdım onu kullanıyorum şuan dökülmem azaldı ama uzama yok kurumamamı için de elseve nin bakım ürünlerini kullanıyorum

Ben saç uzatma konusunda master yapmaktayım galiba her ayrıntıya dikkat ederim sampuana cam yağı konulabilir hatta ben 700 ml sampuana yarım siseyi bosaltiyorum kepeklenmeyide önlüyor yaglanmayida aliyor cam yağı denildiğinde bakmayın yapısı su gibi olduğundan sampuani bayagi civiltiyor ve benim şahsi fikrim badem yağı bence sampuana konulmamali saçta yağlanma yapabilir dolayisiyla bitlenme falanda olabilir ben denemem açıkçası.

Canım benim saçlar çok yağlı değil sanırım cam yağı çabuk kurtvyo badem yağını ben kendin şampuan da kullanıyorum artı zeytin yağı da hatta çok da memnunm saçlarım yumuşacık saç krem kullanmadım dün den beri gerçekten çok yumuşacık ama herkez için geçerli değil tabi pc yapısı farklı. Ben de senin ki master yapıyorum saç uzatma da herşeye yi deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz değil mi bunu önceden denenmiştm eşim de kullanır benim şampuan dan o da memnun tabiama herkesin değişik fikirleri taş tabi saygılar canım

Ay canım ben de senin gibi hiç uzun saçlı olmamıştım senin gibi diyordum uzasn yeter ki ama yaptığım bir sürü bakım falan derken bir baktım uzams ama bu süreç çok zor tabi zaten resim atmıştım kestirdim şimdi uzun saçlı olmak daha havalı bir şey şimdi saçm yanıksz kırıksz benim kuaför sadece kırıkları alıyor öyle pat diye kesmiyor altını dümdz kesince yine gitti tabi 8santim falan ama yazma yine belme gelir rahatlık la

Canim suan ensende mi saclarin senin de? Yaza belime gelir dedigin ordan mi yani?_ valla bizimkileri de getirsek muhtesem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…