- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
Cidden beğenmiyor musun?Ya o yeşildi aslındaSonra yeşiil aktı şimdi muz rengi resmen sinir oluyorum ama beklemem lazım çünkü mavi istiyorum, biraz daha aksın da mavi yapcam bu sefer
Cidden beğenmiyor musun?Bence çok orijinal tonda bir sarı ve bayıldım
Masallah bi gece de uzuyomus bi de sacin bayag guclu bi karisim yapmisssin bakalim nasil olcak sonuc . Ben hala dogum kontrol hapina isinamadim tuylenme falan yapar diyeHeey bugün aldım bemiks- bepanten ve evin. (adı evin olmuş) Bir de diane35 aldım. Bebe şampuanını bulamadım, şimdilik Hask monoi coconut şampuan aldım. İçine iki bepanten iki evin ve 4 tane de doğum kontrol hapı koydum, bakalım ne olacak ^^
Bu arada, bemiks kötü koksa da bepanten ve evinden öyle rahatsız edici, belirgin bir koku almadım hiç ben ^^
Ben klasik yontem olan cam terebentinr bi sans dha tanimak istiyorum acikcasi. Cam terebentinden gercekten olumlu sonuclar alan var mi ya kizlar ?
Bazi dax super gro lar sahte oluyor. Kutunun uzerinde bandrol olmasina dikkat et.Bende kullanirken oyle bisey olmamisti.Surerken de elimde eritip oyle suruyodum diplere masaj yaparak.Bugün ilk kez doğum kontrol hapı +bepanten ve evin ampul koyduğum Hask monoi şampuanı ile yıkadım. Öncesinde de Dax Supergro kullanmıştım. Bu daxı sürerken saçlarım çok elimde kalıyor, bu herkete böyle mi? yada yanlış mı yapıyorum bir şeyi? Ben de sıvı hale getirip avucumda sonra kullanıyorum ama tel tel saçlar elimde kalıyor sürerken :/
Baz
Bazi dax super gro lar sahte oluyor. Kutunun uzerinde bandrol olmasina dikkat et.Bende kullanirken oyle bisey olmamisti.Surerken de elimde eritip oyle suruyodum diplere masaj yaparak.
Camterepntini çok koyarsnz saç i kurutuyor
Ben kullandım bir şampuan bitesne kadar sonra dedim ki bir daha şampuan a çam yağını koymak YokSanırım çok koymuşum farkında olmadan. Büyük şişe diye koydum öyleSağolun, peki hiç incelttiğini düşünüdünüz veya duydunuz mu?
Merhabalar :) ben genelde pratik yontemleri uygulamayi daha cok seviyorum daBen kullandım bir şampuan bitesne kadar sonra dedim ki bir daha şampuan a çam yağını koymak Yoksonra ne oldu uzadı biraz ama saç keçe gibi kırıldı kuruluktan resmen banyo sonra si krem kullanmama rağmen saçlarım i tam 52santim uzatmıştım ensemden aşağı doğru uzunluğu yani kafa dan ölçsk daha uzun du tabi en son dayanamdm kırıklara gittim 10santim yakın kestirdim düz bir şekilde kırıklar da gitti şu an çok sağlıklı ve 43santim biraz üzüldüm ama yapacak bir şey yok yine uzun duruyor istersen bir foto atabilirim kesme den önce ki ve sonraki halini bir de canım şampuan in içine bemiks ve badem yağı koy ben kullandım çok iyi uzamsti tekrar ben koymayı düşünüyorum bu aralar bir çarşıya gitsem bir de hc nin şampuan i ni alma ni tavsiye ederm herhangi birini yeterli bitkisel olsun . şimdi uygldgm bakım ise zeytin yağı badem yağı ve bepanthen ampul canım bitmiş saç krem i kutusn da karıştırdım bir tane içine ampul kırdım sadece onunla idare ediyorum
Ben 5 ay kullandim suan restorex kullaniyorum prozcince ara verdim elimde 1.5 kutu restorex var onları bitirince prozince geri donucem ondanda 3 tam kutu bir de yarım kutu var Yeşil olanı kullanıyorum gayet faydasını gördüm Saç uzatmak için yeşil olanı kullanmak lazımmış yeşil olan da saçı besleyen E vitamini bulunuyor ben tavsiye ederim kullan derim yaniBu arada ben prozinc sampuani kullanmayi dusunuyorum. Bu forumda bulamadim ama baska sitelerde bayag faydasini goren olmus. Sampuanin icinde b vitamini falan varmis cokta pahali degil sanirim eczanelerde satiliyormus
İyimis o zaman sevindim :) alirim bende artik . Tesekkurler cevabin icin :)Ben 5 ay kullandim suan restorex kullaniyorum prozcince ara verdim elimde 1.5 kutu restorex var onları bitirince prozince geri donucem ondanda 3 tam kutu bir de yarım kutu var Yeşil olanı kullanıyorum gayet faydasını gördüm Saç uzatmak için yeşil olanı kullanmak lazımmış yeşil olan da saçı besleyen E vitamini bulunuyor ben tavsiye ederim kullan derim yani
Peki 5 ayda ne kadar bir uzama elde ettin prozinc ile. Hani ölçü olarak bişey söyleyebilir misin ? Ona göre ensemde olan saçlarımı sütyen hizama gelene kadar o şampuanı kullanırımBen 5 ay kullandim suan restorex kullaniyorum prozcince ara verdim elimde 1.5 kutu restorex var onları bitirince prozince geri donucem ondanda 3 tam kutu bir de yarım kutu var Yeşil olanı kullanıyorum gayet faydasını gördüm Saç uzatmak için yeşil olanı kullanmak lazımmış yeşil olan da saçı besleyen E vitamini bulunuyor ben tavsiye ederim kullan derim yani
Nissan nisan ayının ortalarında Ekimin başında kadar kullandığın kullandım Valla o zamanlar bu kadar saç uzatma sevdam yoktu hiç bir fikir veremeyeceğim Maalesef ki benim saçım çok yavaş uzar halen o kadar bakıma rağmen yavaş uzuyor inşallah sen faydasını görürsün ama saçı kurutuyor dikkat etPeki 5 ayda ne kadar bir uzama elde ettin prozinc ile. Hani ölçü olarak bişey söyleyebilir misin ? Ona göre ensemde olan saçlarımı sütyen hizama gelene kadar o şampuanı kullanırım