Nissan nisan ayının ortalarında Ekimin başında kadar kullandığın kullandım Valla o zamanlar bu kadar saç uzatma sevdam yoktu hiç bir fikir veremeyeceğim Maalesef ki benim saçım çok yavaş uzar halen o kadar bakıma rağmen yavaş uzuyor inşallah sen faydasını görürsün ama saçı kurutuyor dikkat et
Rica ederim canım Şifa olsun inşallahÖyle mi peki dikkat ederim bi kutu alip deniyim o zaman :) Teşekkürler tekrar :)
Ben kullandım bir şampuan bitesne kadar sonra dedim ki bir daha şampuan a çam yağını koymak Yoksonra ne oldu uzadı biraz ama saç keçe gibi kırıldı kuruluktan resmen banyo sonra si krem kullanmama rağmen saçlarım i tam 52santim uzatmıştım ensemden aşağı doğru uzunluğu yani kafa dan ölçsk daha uzun du tabi en son dayanamdm kırıklara gittim 10santim yakın kestirdim düz bir şekilde kırıklar da gitti şu an çok sağlıklı ve 43santim biraz üzüldüm ama yapacak bir şey yok yine uzun duruyor istersen bir foto atabilirim kesme den önce ki ve sonraki halini bir de canım şampuan in içine bemiks ve badem yağı koy ben kullandım çok iyi uzamsti tekrar ben koymayı düşünüyorum bu aralar bir çarşıya gitsem bir de hc nin şampuan i ni alma ni tavsiye ederm herhangi birini yeterli bitkisel olsun . şimdi uygldgm bakım ise zeytin yağı badem yağı ve bepanthen ampul canım bitmiş saç krem i kutusn da karıştırdım bir tane içine ampul kırdım sadece onunla idare ediyorum
Canım doğum yaptığımda saçm omuzumda idi hatta ucu geliyordu sadece ışte doğum da çıktım bakımlara başladım 10ay gibi bir süre de dediğim kadar uzadı Ben defalarca kırık aldım bir de yani saçımdan 11ay gibi bir süre de belme geldi yani jajabo yağını kullan tabi Ama saçını çok yorma yine de elinde çok bakım kürU var sanırımCanim ne kadar zamanda uzattin o kadar sacini? Bir de neler yaptin? Ben de kullanmadim sonra o cok koydugum sampuani. Suan bebe sampuanina dogum kontrol hapi, bemiks, evigen, bepanten ve bes damla cam terebentin koydum onla yikiyorum. İki sise daha var, onlarda cam terebentin yok.simde sen de bemiks ve badem yagi koymayi onerdin dimi? Elimde jojoba var suan ondan koyucsktim ben de braz. Badem yagini da alinca baska siseye koyayim ^^
İşte canım benim saç in ilk hali ve son haliCanim ne kadar zamanda uzattin o kadar sacini? Bir de neler yaptin? Ben de kullanmadim sonra o cok koydugum sampuani. Suan bebe sampuanina dogum kontrol hapi, bemiks, evigen, bepanten ve bes damla cam terebentin koydum onla yikiyorum. İki sise daha var, onlarda cam terebentin yok.simde sen de bemiks ve badem yagi koymayi onerdin dimi? Elimde jojoba var suan ondan koyucsktim ben de braz. Badem yagini da alinca baska siseye koyayim ^^
Canım doğum yaptığımda saçm omuzumda idi hatta ucu geliyordu sadece ışte doğum da çıktım bakımlara başladım 10ay gibi bir süre de dediğim kadar uzadı Ben defalarca kırık aldım bir de yani saçımdan 11ay gibi bir süre de belme geldi yani jajabo yağını kullan tabi Ama saçını çok yorma yine de elinde çok bakım kürU var sanırım
İstedgn kadar soru sor canım serbestMerhabalar :) ben genelde pratik yontemleri uygulamayi daha cok seviyorum dasimdi senin sampuana koydugun bemiks ve badem yagi ciddi anlamda etkili oldu mu ? Bende arastiriyorum bu uygulamayi aklima yatti cunku hem pratik. Bi de bemiks kotu koku yapmiyor mu sampuan onu bastiriyor mu ? Bi de son sorum prozinc sampuanin methini cok duydum kullandin mi hic veya kullanan varsa goruslerini yazabilir mi ? tesekkurler
Bak bir üstte saçmi ekledim foto belmde idi saç bir hafta önce kestirdim düz yaptırdım şimdi tekrar belime getrcemİstedgn kadar soru sor canım serbesttabi çok yararni gördüm öncelik le yumuşak oluyordu badem yağından sanırım bemks de uzattı canım çok besliyor saç ama var yaa çok koku yapıyor
Ben hamile iken saçlarım hiç uzama di canım doğum dan sonra dökülme oldu hala da var bebeğim şu an 13aylıkBelki hamilelik hormon durumları da etkili olmuştur ama ne güzel baya çok uzamış. Benim de şuan tam omzumda saçlarım, iki kat gerçi uzun olan katı omzumda. Dediğim gibi ben bi şampuanıma koyduklarımla yıkıyorum, bir de duştan sonra karanfil suyu sıkıyorum diblere tonik gibi. Saç tipim kuru olduğu için haftada bir de yağlarla beş dakika masaj yapıp yıkıcam. Dün akşam yaptım çok iyi geldi gerçekten.
Kolay gelsin sana da canim .Nasil gidiyor dogum kontrol hapiyla uygulaman merak ettim belki bende baslarim ona :)Canim ne kadar zamanda uzattin o kadar sacini? Bir de neler yaptin? Ben de kullanmadim sonra o cok koydugum sampuani. Suan bebe sampuanina dogum kontrol hapi, bemiks, evigen, bepanten ve bes damla cam terebentin koydum onla yikiyorum. İki sise daha var, onlarda cam terebentin yok.simde sen de bemiks ve badem yagi koymayi onerdin dimi? Elimde jojoba var suan ondan koyucsktim ben de braz. Badem yagini da alinca baska siseye koyayim ^^
Allah bagislasin masallah :) bemiks sampuanin icine konulunca kotu koku yapmiyor mu Berna'cımBen hamile iken saçlarım hiç uzama di canım doğum dan sonra dökülme oldu hala da var bebeğim şu an 13aylık
Yapıyor canım söylemiştim mesajn birinde Ama ben uzatmak için değer diyorumAllah bagislasin masallah :) bemiks sampuanin icine konulunca kotu koku yapmiyor mu Berna'cım
Gozumden kacmis canim ya kusura bakma :) sen oyle diyosan deniycem o zaman . Peki o koku nasil geciyo yikandiktan sonraYapıyor canım söylemiştim mesajn birinde Ama ben uzatmak için değer diyorum
Ben hamile iken saçlarım hiç uzama di canım doğum dan sonra dökülme oldu hala da var bebeğim şu an 13aylık
Kolay gelsin sana da canim .Nasil gidiyor dogum kontrol hapiyla uygulaman merak ettim belki bende baslarim ona :)
Off ya bende yapcam sanirim dogum kontrol hapini. İlk basta duydugumda gulmustum ama su an yavas yavas aklima yatmaya basliyor.tuylenme oldu mu ellerinde ne biliyim ensende hani bulasan yerlerinde falanİkinize de maşallah o zaman canım ^^
İyi gidiyor, ilk duşta zorlandım gibi oldu başımı öne eğip yıkarken ama hemen alışıyor insan bir de saç kısa olunca çok zorlamıyor sanırımDaha bir hafta oldu, biliyorsun. Saçımın boyalı kısmından baktığım kadarıyla yarım cmlik bir uzama var, o da artık ne kadar doğru ölçtüysem ama arkadaşlarım son 3 haftadır saçımın uzadığını söylüyor. Sanırım Çam terbentinin de etkisi oldu bu işte
Off ya bende yapcam sanirim dogum kontrol hapini. İlk basta duydugumda gulmustum ama su an yavas yavas aklima yatmaya basliyor.tuylenme oldu mu ellerinde ne biliyim ensende hani bulasan yerlerinde falan
Tesekkur ederiz icimizi rahatlattigin icin :) bu arada bitoin hapi bende bayag ise yaradi sanirim.Biotin de senin aklinda bulunsun belki kullanmak istersin :) benim biotinimde bitmek uzere o bitince baska bi yonteme gecicemHenüz ellerimde bir şey yok.Ben normalde içiyorum da başka marka doğum kontrol hapı ve bugün kadım doğum uzmanına anlattım şampuan işini, kendi hormon düzeyimi etkiler mi, kendi ilacımın düzenini bozar mı saç derimden emilen diğer hormon miktarı yada ellerimde tüylenme olur mu dedim? O da hiç bir şey olmaz, zaten saçına etki eden de o değildir içine koyduğun diğer şeyler ve bebek şampuanı olmasıdır dedi.Öyle yani bu da aklında olsun ^^
Tesekkur ederiz icimizi rahatlattigin icin :) bu arada bitoin hapi bende bayag ise yaradi sanirim.Biotin de senin aklinda bulunsun belki kullanmak istersin :) benim biotinimde bitmek uzere o bitince baska bi yonteme gecicem
Biotin bende tuylenme yapmadi ki bende tuylenmeye musait bi yapim var esmerimde hem.Medobiohtin kullandim canim.Peki biotin tüylenme yaptı mı? Ben de başlamayı düşünüyorum ama önce ölçtürsem mi dedim. Ne kullandın sen canım?