Saç Uzatma Yöntemleri Aredhel'in saç uzatma günlüğü (öneri alınır)

Canım benim saçlar çok yağlı değil sanırım cam yağı çabuk kurtvyo badem yağını ben kendin şampuan da kullanıyorum artı zeytin yağı da hatta çok da memnunm saçlarım yumuşacık saç krem kullanmadım dün den beri gerçekten çok yumuşacık ama herkez için geçerli değil tabi pc yapısı farklı. Ben de senin ki master yapıyorum saç uzatma da herşeye yi deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz değil mi :KK45:bunu önceden denenmiştm eşim de kullanır benim şampuan dan o da memnun tabi:KK76:ama herkesin değişik fikirleri taş tabi saygılar canım:KK66:

Tabiki deneme yanılma yöntemi ile öğreniyoruz herkesin saç tipi saç derisi farklı yapıda bana iyi gelmeyen size iyi gelebilir benim saçlarım yağlı olduğu için extra yağ eklemek yağ ficisina cevirirdi kafamı herhalde

İnan ki ben de yetinemyorum bu saçla daha uzun istiyorum gördüğüm kişi ye saçm uzams mi diye soruyorum eşim bile bıktı psikolojim ciddi anlam da bozuldu saç manyağı oldum kendi mi kısa saçlı görünce düşününce çirkin olduğum u sanıyorum:KK11:

Bence saç a badem yağı ve zeytin yağı başka yağlarda olabilir ama ilk başta olması gereken ikili bence saçın daha iyi yaptığına inanyrm

Aredhelar saç uzatma işleminnasıl gidiyor merak ettim:KK25::KK53::KK4:

Heeey :KK70:

Sanırım 1 cm uzadı şuana kadar :KK70: onu da yeşik boyattığım yerin uzamasına göre söylüyorum ama birazcık fark var gibi cidden. Arkadaşım biraz uzadığını söyledi geçende ama tabi bir ay olcak nerdeyse çam terebentinle fln yıkamaya başlayalı. Daha çok bir şey yok yani anlayacağınız :KK70: Ben o karışımlı şampuanla yıkıyorum, haftada bir z.yağı- avokado yağı- jojoba yağı ile masaj yapıp yıkıyorum, bir de karanfil suyu var işte. Saçımın dökülmesi baya azaldı ama cidden bir ay önce inanılmazdı dökülmesi, şimdi duşta dökülürse tel tel dökülüyor eskisi gibi topak topak değil :KK70:

AAA bir de geçende ecz.den (daha doğrusu dün :KK70:) saç için vitamin aldım, adı perfektil. Biraz tuzlu ama. Bir ay bunu kullanıcam sonra da direk biotin alıcam sanırım. Yarın spor salonuna başlıyorum kızlar hihi umarım daim olur :KK70: hmmm onun dışında ben zaten yaklaşık bir ay olcak demir de alıyorum. Bir de ayda iki kere b12 aşım var ve bir de doğum kontrol hapını oral yolla da alıyorum. Bunların da çok etkisi var sanırım dökülmenin durmasında özellikle hapın çünkü tüylerimde de baya bir azalma iki aydır.

Uzama konusuna çok kafayı taktım ben ya, sürekli youtubeda videolar izliyorum. :KK70: Kızların saçları ne güzel upuzun ve sağlıklı ve gür. Benim bir de gür olsa başka ne isterdim valla

Heeey :KK70:

Sanırım 1 cm uzadı şuana kadar :KK70: onu da yeşik boyattığım yerin uzamasına göre söylüyorum ama birazcık fark var gibi cidden. Arkadaşım biraz uzadığını söyledi geçende ama tabi bir ay olcak nerdeyse çam terebentinle fln yıkamaya başlayalı. Daha çok bir şey yok yani anlayacağınız :KK70: Ben o karışımlı şampuanla yıkıyorum, haftada bir z.yağı- avokado yağı- jojoba yağı ile masaj yapıp yıkıyorum, bir de karanfil suyu var işte. Saçımın dökülmesi baya azaldı ama cidden bir ay önce inanılmazdı dökülmesi, şimdi duşta dökülürse tel tel dökülüyor eskisi gibi topak topak değil :KK70:

AAA bir de geçende ecz.den (daha doğrusu dün :KK70:) saç için vitamin aldım, adı perfektil. Biraz tuzlu ama. Bir ay bunu kullanıcam sonra da direk biotin alıcam sanırım. Yarın spor salonuna başlıyorum kızlar hihi umarım daim olur :KK70: hmmm onun dışında ben zaten yaklaşık bir ay olcak demir de alıyorum. Bir de ayda iki kere b12 aşım var ve bir de doğum kontrol hapını oral yolla da alıyorum. Bunların da çok etkisi var sanırım dökülmenin durmasında özellikle hapın çünkü tüylerimde de baya bir azalma iki aydır.

Uzama konusuna çok kafayı taktım ben ya, sürekli youtubeda videolar izliyorum. :KK70: Kızların saçları ne güzel upuzun ve sağlıklı ve gür. Benim bir de gür olsa başka ne isterdim valla
Canım yaa doğum kontrol hapini oral yolla alma bekar san olmaz Bence denge yi bozar Canım regal in falan geç olur düzenszlge girer

Canım yaa doğum kontrol hapini oral yolla alma bekar san olmaz Bence denge yi bozar Canım regal in falan geç olur düzenszlge girer

Bana doktor verdi zatencanim duzen icin kullaniyorum. Cok da ise yaradi, asiri duzenli suan, az adet oluyorum ki bu da demirim icin iyi oluyor ve tuylenmem cok azaldi sac dokulmemle birlikte ^^ sorunlariniz varsa suan kullandigim hapi oneririm de adi qlairista, doktorunuza sorun tabi oncesindr ^^

Arkadaşla merhaba bir şey sormak istiyorum sizlere. Benim saçımın yağlanması sanki gitgide azalıyor buara. Yarın 4.güne başlayacağım duş almadığım ve saçlarım hala yağlı değil. Hep böyle değildi belki son 1-2 haftadır gitgide azalmaya başladı. Saç yağı iyi diye biliyorum, ben de biraz yağlı kalsın diye 3 gündür yıkamadım ama yağlanmadı da. Yarın artık zorunlu yıkıcam şekil de almaz hale geldi kısa olduğu için topla-aç şekli bozuldu ama bilemedim. Ne dersiniz nedendir?

Bir de, ben saçlarımla çok oynuyorum. Böyle elim ürekli saçımda. Saçım düz ama aralarda böyle dalgalılar var elime farklı bi his veriyorlar. Onları arıyorum, diplerim acımaya başladı sanırım bu yüzden. Büyüklerim hep oynama, elleme kendin döküyorsun öyle der ama aynı durumda olan var mı?

Arkadaşla merhaba bir şey sormak istiyorum sizlere. Benim saçımın yağlanması sanki gitgide azalıyor buara. Yarın 4.güne başlayacağım duş almadığım ve saçlarım hala yağlı değil. Hep böyle değildi belki son 1-2 haftadır gitgide azalmaya başladı. Saç yağı iyi diye biliyorum, ben de biraz yağlı kalsın diye 3 gündür yıkamadım ama yağlanmadı da. Yarın artık zorunlu yıkıcam şekil de almaz hale geldi kısa olduğu için topla-aç şekli bozuldu ama bilemedim. Ne dersiniz nedendir?

Bir de, ben saçlarımla çok oynuyorum. Böyle elim ürekli saçımda. Saçım düz ama aralarda böyle dalgalılar var elime farklı bi his veriyorlar. Onları arıyorum, diplerim acımaya başladı sanırım bu yüzden. Büyüklerim hep oynama, elleme kendin döküyorsun öyle der ama aynı durumda olan var mı?
Cam terebentine devam ediyorsan o kurutmaya baslamis olabilir belki de dogum kontrol haplari da sebep olabilir.Dedigin gibi sacin yaglari onemli yani saci nemli tutmamiz lazim uzamasinda bence onemli faktorlerden biri.Birde ben bi keresinde sac analizi yaptirmistim oradaki uzman bayan sac diplerimi fazla kremden ve proteinden tikanmis halde oldugunu bu da dokulmeye sebep ve uzamaya engel olur dmisti.O yuzden sac kürlerini ve sac kremlerini her dustan sonra yapmamak lazimmis.Bi de dus alirken saci tirnaklayarak degilde parmak uclariyla masaj yaparak yikamak gerekirmis sac koklerini tikamamak icin.Benimde kuru ve gür saclarim var her dustan sonra kremlemek zorunda kaliyorum ne yazik ki

Iyi geceler aredhelar benimde saçlarım normalde yağlidir duzlestirir ve yada masa kullanırsam dahada çabuk yağlanir bilemiyorum yada bana öyle geliyor ama ısı uygulamazsam üç gün kullanabilirim yağsız sendede o sekilde bir farklılık olabilir birde ben son iki yikamadir saç durulama suyuna sirke ekliyorum oda saçın yaglanmasini bayağı geciktiriyor tavsiye ederim. Bende saclarimla oturduğu yerden çok oynarım özellikle sağ ve sol kakülum kisaciktir kopardigim için yalnız değilsin

Kuruması na sebeb olan sinameki küru ışte cam yağı Canım Benim düşüncem bu. Çünkü Benim saç i kurutan onlar oldu şu an yağlarla bakım yaptığım için düzel di baya

O zaman ben de çam terebentine ara vereyim, bir de bebek şampuanı kullanıyorum şuan. O kendi başına da sertleştiriyor zaten. Yağlarla da haftada 1 bakım yapıyordum ben

X