Saç Uzatma Yöntemleri Aredhel'in saç uzatma günlüğü (öneri alınır)

Benim aynı düzen gidiyor. Gerçi yağ bakımını ve masaj yapmayı biraz boşladım, sınavlar vardı. Şimdi de aynı dediğim gibi işte dökülmesi olmaya başladı birkaç banyodur yani aşırı değil ama biraz var cidden. Demir hapımı boşlamıştım ona da geri başlıyorum düzenli. Onun dışında ben dizim için nemartro diye bir ilaç kullanmaya başladım, omega 3 ile birlikte. Sanki cildime iyi geldi gibi iki hafta oldu daha, babam saça da çok iyi geldiğini dinlemiş televizyonda ama tam etkisi 2 ay kullanınca alınıyormuş. Onu da detaylı yazıcam ^^

lustral kullanmaya başladım sanki dökülme arttı :| ama yan etkiye tolerans gelişiyormuş, onu beklicem artık pat diye de kesemem ilacı

Benim de dökülme çok Ama kestirdikten sonra uzadı biraz yine farkındaym yaz ayına tam bel e gelir herhalde

Kızlar turp kürü ne bir bakın Saç uzatmak için Ben yaRn başlıyorum inşallah.

Ben de bu akşam evime dönüyorumm, üç hafta evdeyken deneyeceğim. Saçlarım uzuyor aslında hala ama sanki öyle çok belli olmuyor. İlacı da bıraktım, dökülmesi normal döner umarım kısa sürede

Kızlar turp suyunu arastrn haftada bir santim uzattığı söyleniyor herkez aynı şeyi diyor ben de dün denedim yumuşacık yaptı gerçekten dökülme azaldı sanki ikinci de daha belli olur pazartesi yine yapcm bakalım yarın sınav im var malum

Kızlar herşeyi bıraktım saç ile ilgili nasıl uzarsa uz aşn artık Hiç bir şey yapmiycm 2sene dır saç la uğraşıyorum Bıktım ya size iyi uzatmalar inşallah

Uzun zamandır yazmıyordum ama uzaması yavaş yavaş oluyor. Ben farkediyorum ama sanki fotoda belli olcak kadar değil. Yine de sizlere bir şey sormak istiyorum. Benim ön tarafımda çok dökülmem olmuştu, kan değerlerim dolayısıyla da. Demin yağ sürerken baktım baya çok minik minik saçlar çıkıyor ama baya çoklar. Ama malesef çok inceler, kendi saçım gibi güçlü değiller. Onları nasıl kalınlaştırabiliim? Bu prp yada mezoterapi bu konuda yardımcı olur mu bilen var mı?

Çinko tavsiyesi al çok faydasını gördüm ben

Ben saç için gyno ferro sanol her sabah aç karınla 1 adet alıyorum.Her akşamda 3 adet priorun alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…