Canım bence bebek şampuan i da birak bitkisel e don tek bildiğim teresan şampuan ve hc nin ürünleri hc nin ürünleri ni kullanıyorm çok da iyiO zaman ben de çam terebentine ara vereyim, bir de bebek şampuanı kullanıyorum şuan. O kendi başına da sertleştiriyor zaten. Yağlarla da haftada 1 bakım yapıyordum ben
Canım bence bebek şampuan i da birak bitkisel e don tek bildiğim teresan şampuan ve hc nin ürünleri hc nin ürünleri ni kullanıyorm çok da iyi
Canım bence bebek şampuan i da birak bitkisel e don tek bildiğim teresan şampuan ve hc nin ürünleri hc nin ürünleri ni kullanıyorm çok da iyi
Belimde canım ama ben kestirdim ora da bir tane daha var kestirdikten sonra kol dirsegme geliyor hemen hemen yani simdi ben de tekrar bel e gelsin diye uğraşıyorum sık ilma konusuna gelince çok çok sıkıldım ama takıntı canım ışte af buyurunBernacim hangi konuda gordugumu tam olarak hatirlamiyorumda fotografinda yanilmiyorsam senin saçlar belde galiba halen uzatmaya çalışıyormusun bu nasıl bir çaba yahu sıkılmadan nasıl ugrastin
Konuyu açtığımda 14 Kasımdı. Saçımın ucunu renkli yaptığımda 6 Kasımdı. Yani Bir ay -bir hafta civarı geçti saçımı renkli yaptığımdan beri. Bu süreçte uzaması max 2 cm oldu sanırım. Renkli yerin ne kadar uzadığını göstermek için de fotoğraf koyuyorum, görebilirsiniz. Pek bir fark yok bence, çok kür falan uğraşamadım ama en azından her hafta bir kere yağ bakımı yaptım ve şampuana koyduklarım vardı. İki haftadır şampuan işine ara verdim, otacının zeytinyağlı şampuanını kullanıyorum sadece. İşte böyleHer ay düzeli foto yüklemeye devam edicem
Canım bence çok hoş uzams 2santim demiş sin bence fazla uzamş çok güzel maşallah yaz ayın a kadr kol dirseğine belki gelirKonuyu açtığımda 14 Kasımdı. Saçımın ucunu renkli yaptığımda 6 Kasımdı. Yani Bir ay -bir hafta civarı geçti saçımı renkli yaptığımdan beri. Bu süreçte uzaması max 2 cm oldu sanırım. Renkli yerin ne kadar uzadığını göstermek için de fotoğraf koyuyorum, görebilirsiniz. Pek bir fark yok bence, çok kür falan uğraşamadım ama en azından her hafta bir kere yağ bakımı yaptım ve şampuana koyduklarım vardı. İki haftadır şampuan işine ara verdim, otacının zeytinyağlı şampuanını kullanıyorum sadece. İşte böyleHer ay düzeli foto yüklemeye devam edicem
Uzamasi guzel gorunuyor yani bariz ortada. Yaptiklarinin karsiligini almissin bence canim ayrica saglikli da gozukuyor saclarin :) Basarilarinin devamini diliyorum
Canım bence çok hoş uzams 2santim demiş sin bence fazla uzamş çok güzel maşallah yaz ayın a kadr kol dirseğine belki gelir
Ben biotin kullandım ama bende tüylenme yapmadı ayrıca epilasyonada gidiyorum acaba ben mi farketmedim çünkü bir kaç kişiden daha duydum tüylenme problemini. Ben medobiohtin kullanmıştım solgarı kullanmamıştım.Merhaba kızlar ya bir şey soracağım size.ben d.kontrol hapı da koydum biotinde kullandım.bende tüylenme oldu neden acaba sizde olmuyor mu.Ben biotini 5000 aldım.hapı da şampuana eritip büyük boya 1 kutu kadar attım.çok fazla diye mi böyle oldu.lütfen açıklar mısınız.çok üzülüyorum.
Ben solgar aldım 1.kutu bitti 2.ye başladım ve dediğim gibi d.k hapı da koyunca önce fark etmedim ama lekelerle uğraşıp krem sürerken gördüm aman ne göreyim.yüzdeki tüyler hareketlenmiş.Yani büyüme yolunda hemen hapı bıraktım.zaten çenede az vardı ama şimdi daha çok.çok sarı olduğu için lazer olmuyor.zaten maddi imkanım da yok bu aralar.o da başka dert.iğneli bile yaptıramam.ne yapacağımı şaşırdım.şampuanda hala var dk.hapı.bende şampuan ekleyerek etkisini azaltmak istiyorum .atamam yeni aldım çünkü şampuanı.ne bileyim ne yapayım.ben de bilmiyorum.Ben biotin kullandım ama bende tüylenme yapmadı ayrıca epilasyonada gidiyorum acaba ben mi farketmedim çünkü bir kaç kişiden daha duydum tüylenme problemini. Ben medobiohtin kullanmıştım solgarı kullanmamıştım.
Mesela vücudunun hangi bölgelerinde tüylenme gördün?
Alın bölgesi diyorsan eğer ordan küçük küçük saçlarım cıktı tüylenme o bölgede oldu ama saç halinde.
tekrar baktımda 2 cm den fazla uzamış bence şu an saçlarımız aynı boyda bende biotin kullamıştım demek etkiler aynı
ama senin denediğin doğum kontrol hapının etkisi daha fazla sanırım.Çünkü ben biotini iki ay kullandım sende sanırım bir ay boyunca dogum kontrol hapını kullandın.Geldiğimiz nokta aynı
Merhaba kızlar ya bir şey soracağım size.ben d.kontrol hapı da koydum biotinde kullandım.bende tüylenme oldu neden acaba sizde olmuyor mu.Ben biotini 5000 aldım.hapı da şampuana eritip büyük boya 1 kutu kadar attım.çok fazla diye mi böyle oldu.lütfen açıklar mısınız.çok üzülüyorum.
Teşekkür ederim ama ben zaten öne eğdim başımı.Ya moralim çok bozuk.bir şey düzeltmek isterken başkasını bozuyorum.Grçekten de yok mu tam bilgi sahibi birisi.Bunlardan tüylenen yazsa ne iyi olacak...Ya demek ki ikisini de yapip iki kat hizli uzama elde edebilirizhehe
Canim biotinin tuylenme etkisi olabiliyormus ama kalici oldugunu sanmam. Sampuanini da mutlaka basini one egip kullan, ben hep oyle yaptim. Biotine de multivitaminim bitince baslicam bakalim kutu oyle kalmasin diye bitirim dedim de bana da olursa, soylerim^^
Ben zaten yazdım saçım uzamadı bir de tüylendim.Ama bu bana oldu başkasını bilmem.ancak şunu söylemem gerekirse pişmanım daha doğal yollarla uzatmaya çalışmak en iyisi bence .Bu benim fikrim.Siz de iyice araştırınız.Bir yeri düzeltirken başka yeri bozmayınızBenim arkadaş igne yaptırdı evli saç için değil yani anlcynz.ama saçları çok uzadi çünkü saçını birlikte kestirmstk 1ay oldu gözle görülür derecede fark var . ben şampuan a katarsam bir şey olurmu emziriyrm şu anda kızım var 15aylık çocuk için zarar i olur mu ki yaa.bazıları yapmıyormş bir konuda görmştm
Benimde oğlum vsr 15.5 aylik hic riske atma derim bende emziryorumBenim arkadaş igne yaptırdı evli saç için değil yani anlcynz.ama saçları çok uzadi çünkü saçını birlikte kestirmstk 1ay oldu gözle görülür derecede fark var . ben şampuan a katarsam bir şey olurmu emziriyrm şu anda kızım var 15aylık çocuk için zarar i olur mu ki yaa.bazıları yapmıyormş bir konuda görmştm