Mutfak Dekorasyonu Arçelik mi Tefal mi? (Küçük ev aletleri)

Kesinlikle arçelik. Ben tefal almistim simdi bozulanlari arcelikle degistiriyorum.tefalden hiç.memnun kalmadım. Ütüde philips derim

Ben de tefal - rowenta grubu diyorum. Daha bozulan ürünü olmadı. Süpürge 15 yıllık saç kurutma makinesi 12 yıllık ütü 8 yıllık daha hiçbiri bozulmadı. Tavada da tefal titanyum u tek geçerim

Ben de tefal - rowenta grubu diyorum. Daha bozulan ürünü olmadı. Süpürge 15 yıllık saç kurutma makinesi 12 yıllık ütü 8 yıllık daha hiçbiri bozulmadı. Tavada da tefal titanyum u tek geçerim
Teşekkürler yorumunuz için. Ütüde de Tefal düşünüyorum

Kızlar blender seti almayı düşünüyorum,
Aklımda arçelik var marka olarak, ama model yok.
Aranızda arceligin blender setini kullanan varsa yardimci olur musunuz,
Korkmaz markasına da aklım gitti ama çok kararsız biriyimdir zaten her zaman.

Kettlem tefal mikserim ve rondomda tefal hepsinden memnunum ürün philips süpürge rowenta hepsinden ayrı ayrı memnunum bir sorun çıkarmadılar simdilik

Ben de bunu merak ediyorum. Kulpu çıkabiliyor olduğu için fırına da girebilecek olması mantıklı geliyor ama sapı tak çıkar yaparken çizilmeler vb. olur mu emin olamadım.

arkadaslar Tefal ın bu yeni çıkan tencere yada tavalarından kullanan var mı?

Tefal Ingenio Titanium Expertise Büyük Set 12 Parça

Ben de bunu merak ediyorum. Kulpu çıkabiliyor olduğu için fırına da girebilecek olması mantıklı geliyor ama sapı tak çıkar yaparken çizilmeler vb. olur mu emin olamadım.
Ben bunun Character olanını (kırmızı) aldım, ama henüz kullanmadım çeyizim için aldım 12 parça olarak. Genel olarak herkes çok memnundu, titanyum olması da sağlık açısından en iyisi diyorlar. Granit zamanla atıp altındaki teflon çıkıyormuş. O nedenle tercihim oldu açıkçası aynı zamanda hem kullanımı hem saklaması açısından da saplarının takılıp çıkarılır olması büyük rahatlık olur. Sorunsuz geldi siparişim internetten kampanya ile almıştım çok sağlam görünüyor umarım memnun kalırım kullandıktan sonra da

Ben de senden sonra black friday indiriminde 20 parça olan seti 1000 tl'ye bulunca aldım. Bana da kullanışlı geldi yakından inceleyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…