- 13 Ocak 2010
- 3.287
- 3.505
-
- Konu Sahibi Melodimeloo
Kesinlikle arçelik. Ben tefal almistim simdi bozulanlari arcelikle degistiriyorum.tefalden hiç.memnun kalmadım. Ütüde philips derimArkadaşlar merhaba. Küçük ev aletleri hakkinda tecrübeli veya bir duyumu olan hanimlardan yardim istiyorum.Çaycı, kahve makinasi, tost makinasi gibi ürünlerde Arçelik mi Tefal mi almaliyim? Hepsi takim olsun istiyorum. Simdiden yorumlariniz için teşekkurler...
eğer gerçek orjinal Tefal ise harika... ama hangi modeli olduğuna bağlı ben Tefal Titanium serisini kullanıyorum ve aşırı memnunum ne bir çizilme ne bir eskime felan.. verdiğim paraya değdiBu hafta Tefal tava gelecek Bim e sizce nasıl
Hiç bilgim yok serisi için fiyatı 64 -65lira olması lazımeğer gerçek orjinal Tefal ise harika... ama hangi modeli olduğuna bağlı ben Tefal Titanium serisini kullanıyorum ve aşırı memnunum ne bir çizilme ne bir eskime felan.. verdiğim paraya değdi
EĞER AYNI SERİ İSE İNANILMAZ UYGUN.. BEN TANESİNİ 120 TL FELAN ALMŞTMHiç bilgim yok serisi için fiyatı 64 -65lira olması lazım
İnşallah öyledirEĞER AYNI SERİ İSE İNANILMAZ UYGUN.. BEN TANESİNİ 120 TL FELAN ALMŞTM
Teşekkürler yorumunuz için. Ütüde de Tefal düşünüyorumBen de tefal - rowenta grubu diyorum. Daha bozulan ürünü olmadı. Süpürge 15 yıllık saç kurutma makinesi 12 yıllık ütü 8 yıllık daha hiçbiri bozulmadı. Tavada da tefal titanyum u tek geçerim
arkadaslar Tefal ın bu yeni çıkan tencere yada tavalarından kullanan var mı?
Tefal Ingenio Titanium Expertise Büyük Set 12 Parça
Ben bunun Character olanını (kırmızı) aldım, ama henüz kullanmadım çeyizim için aldım 12 parça olarak. Genel olarak herkes çok memnundu, titanyum olması da sağlık açısından en iyisi diyorlar. Granit zamanla atıp altındaki teflon çıkıyormuş. O nedenle tercihim oldu açıkçası aynı zamanda hem kullanımı hem saklaması açısından da saplarının takılıp çıkarılır olması büyük rahatlık olur. Sorunsuz geldi siparişim internetten kampanya ile almıştım çok sağlam görünüyor umarım memnun kalırım kullandıktan sonra daBen de bunu merak ediyorum. Kulpu çıkabiliyor olduğu için fırına da girebilecek olması mantıklı geliyor ama sapı tak çıkar yaparken çizilmeler vb. olur mu emin olamadım.
Ben bunun Character olanını (kırmızı) aldım, ama henüz kullanmadım çeyizim için aldım 12 parça olarak. Genel olarak herkes çok memnundu, titanyum olması da sağlık açısından en iyisi diyorlar. Granit zamanla atıp altındaki teflon çıkıyormuş. O nedenle tercihim oldu açıkçası aynı zamanda hem kullanımı hem saklaması açısından da saplarının takılıp çıkarılır olması büyük rahatlık olur. Sorunsuz geldi siparişim internetten kampanya ile almıştım çok sağlam görünüyor umarım memnun kalırım kullandıktan sonra da
Güle güle kullanalım ikimiz de o zamanBen de senden sonra black friday indiriminde 20 parça olan seti 1000 tl'ye bulunca aldım. Bana da kullanışlı geldi yakından inceleyince.