- 18 Ağustos 2018
- 194
- 70
-
- Konu Sahibi Melodimeloo
Yessssss ben blender setini Philips, caycimi Arçelik aldım... Bu fikre katılıyorumben takim olmasindansa fiyat performans araştırması yapar ona göre alırdım. ki evlenirken de öyle yaptım. hepsi farklı farklı markalardi hepsi metal renk secmiştim uyumlu olmustu.
mesela kahve makinesi filtre mi türk kahvesi Makinesi mi
Evet belki de o mantiklidir. Türk kahvesi için ne almiştiniz veya neyi önerirsiniz?ben takim olmasindansa fiyat performans araştırması yapar ona göre alırdım. ki evlenirken de öyle yaptım. hepsi farklı farklı markalardi hepsi metal renk secmiştim uyumlu olmustu.
mesela kahve makinesi filtre mi türk kahvesi Makinesi mi
Tefal bu aralar çok öneriliyor. Dediginiz gibi tavayla ortaya cikmis bir marka ama mesela ütü konusunda başariliTefal bir elektrikli ev aleti ürünü değil ki! İlk olarak tencere tava ile gündeme geldi! Hem arıza durumunda Arçelik kadar yaygın ağı var mı? Gerçi ben küçük ev gereclerinde Philips derim ama
Çaycinizdan memnun musunuz ve demliği cam olanlari tavsiye eder misiniz? Zamanla catlayabiliyormuşYessssss ben blender setini Philips, caycimi Arçelik aldım... Bu fikre katılıyorum
Evet belki de o mantiklidir. Türk kahvesi için ne almiştiniz veya neyi önerirsiniz?
Yessssss ben blender setini Philips, caycimi Arçelik aldım... Bu fikre katılıyorum
Evet cok haklisiniz Tesekkur ediyorum cevapladiginiz icin. Sinbo bu konuda gayet işlevsel biz de onu kullaniyoruz evde.:) Bende nakit alamayacagim elden taksitli alacagim icin ayni magazadan set olusturmak istiyorum. Ama indirimleri takip etmek de mantikli zaten inox almayi dusunuyorum her şeyimi.valla ben marketlerde olan Sinbonun 30 liralik elektronik cezvesini aldım geçen senetürk kahvesi Makinesine o kadar verecek durumum yok su an. ha memnunum ben isimi görüyo :)
filtre kahve Makinesi araştırmıştım daha çok. onu da altın filtreli aroma tuşlu delonghi markanin ürününü alicam :)
mesela ben döküm tost makinesi istiyodum. piyasaya göre çok ucuz olan bilinmedik bi marka aldim bu ay bozuldu. beş sene baya bi kullandim. verdiğim parayi fazlasıyla cikardim
ben mutfağı çok aktif kullanmiyodum evlenmeden önce. o yüzden acemilik atacak sekilde uygun fiyatlı aradığım özellikler bulunan esyalar aldım.
şimdi yavaş yavaş yenilicem eksikleri de bi yandan alıyorum. şimdi tam takim alip pisman olmaktansa arastir derim ben :)
mesela tost makinesinin içi kaplama olanlar ucuz, ama iki üç kez temizlesen kavlayip beyaz beyaz oluyoyazık verdiğin paraya. setlerin içine de iyisini koyduklarını sanmıyorum ayrıca. çünkü set fiyatları da uygun cok afaki değil
Evet cok haklisiniz Tesekkur ediyorum cevapladiginiz icin. Sinbo bu konuda gayet işlevsel biz de onu kullaniyoruz evde.:) Bende nakit alamayacagim elden taksitli alacagim icin ayni magazadan set olusturmak istiyorum. Ama indirimleri takip etmek de mantikli zaten inox almayi dusunuyorum her şeyimi.
Yok canım şu meşhur bir tane var alt üst inox olan. İki teyzemle ve bende var memnunuz benimki 3. Yıla girdi hala taş.Çaycinizdan memnun musunuz ve demliği cam olanlari tavsiye eder misiniz? Zamanla catlayabiliyormuş
Hahaha benimde buzdolabim ankastrem ve bulasigim Beko aynilar fakat daha uygun. Bulaşık makinem için servis cagirmistim Arçelik geldibenim caycim da beko arcelikle ayni ama fiyat biraz daha uygun oluyo:)
Hahaha benimde buzdolabim ankastrem ve bulasigim Beko aynilar fakat daha uygun. Bulaşık makinem için servis cagirmistim Arçelik geldi
Evet onu da duydum ama biz eşimle Arçelik ve Beko alıyoruz. Servis ağı geniş hemde iyi...aynen o yüzden çok iyi oluyo beko almakhatta altus da Arçeligin alt markasi o daha da uygun fiyat olarak ama kalitesini bilmiyorum onun :)
Evet onu da duydum ama biz eşimle Arçelik ve Beko alıyoruz. Servis ağı geniş hemde iyi...
Aynen oyle internetten almak da çok mantikli illa her şey takim olacak diye bir şey yokçok vade farki koyacaklarsa parca parca al her ay nakit al. çok acayip fark aliyolar elden taksit olunca
benim kettlem mesela kumteldi baya memnumdum. metal renk gizli rezistansdj. kendi hatam su var mi bakmadan calistirinca bosmus o da bozuldu
internetten alınca bazi siteler kupon falan da veriyo öyle de alabilirsin :) başka eksikleri cikarirsin aradan. evleniyosun herşey lazimdir sana
ben bütün elektroniklerimi tefal aldım.. evet pahalı ama değer... 15 aylık evliyim tık yok maşallah... o kadar çok verdiğim paraya değdiki.. yine olsa yine ondan alırım.. tefali tek geçiyorumArkadaşlar merhaba. Küçük ev aletleri hakkinda tecrübeli veya bir duyumu olan hanimlardan yardim istiyorum.Çaycı, kahve makinasi, tost makinasi gibi ürünlerde Arçelik mi Tefal mi almaliyim? Hepsi takim olsun istiyorum. Simdiden yorumlariniz için teşekkurler...
Teşekkür ederimm yorumunuz için.ben bütün elektroniklerimi tefal aldım.. evet pahalı ama değer... 15 aylık evliyim tık yok maşallah... o kadar çok verdiğim paraya değdiki.. yine olsa yine ondan alırım.. tefali tek geçiyorum