Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben 2tane almıştım bi sürmeyle anladım berbat bişy olduğunu. Bence içinde civa var ki o da cilde çok zararlı. Bazı kremlerin içine civa koyarlar beyazlama amaçlı. Ben atın çöpe derim. Ben attım.

arap kızı kremını kullanıorum.gözenekleri tıkadıgı dogrudur ama yıkayınca cıkıor sonucta peelingimizi de düzenli olarak yaptıgımıza göre sorun olmaz.cildin renginide açtığı kesin. we siwilce izlerinide gözle görülür derecede azaltıor.2 aydır sürekli kullanmamış olmama ragmen faydasını gordum mu? ewet:)

bu krem nerelerde satılıyor peki,alacağımdan değil de ,aktarda falan mı yani zararı da çok fazlaysa nasıl bu kadar kolay tüketilebiliyor ?

bu krem nerelerde satılıyor peki,alacağımdan değil de ,aktarda falan mı yani zararı da çok fazlaysa nasıl bu kadar kolay tüketilebiliyor ?

her ne kadar yabancı bise oldugu ıcın ön yargılı dusunuor olsak ta kimi kullanıcılarda bi faydası görülmedigi gibi zararıda dokunmayan aktarlarda satılan bi tür krem we buyuzden bıyerde duyup merak eden alıp denıoryerimseniben

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...
Benimde ciltle alakalı sorunlarım hep oldu. 24 yaşını dolduracağım şu günlerde hala sivilce sıkıntısı inanılmaz mutsuz ediyordu beni. Üstelik benim sivilcem normal sivilceler gibi de değil... Sadece alnımda, isilik dökmüş gibi yada mecazi bi şekilde anlatacak olursak ; bulgur taneleri dökülmüş gibi pütür pütür görünümlü.. Sırf bunun için kullanmadığım ürünler kalmadı, avon, oriflame, yada doktor tavsiyesi ile bir sürü merhem... Aynı zamanda roccatuane diye ağır yan etkileri olan, ilaç dahi kullandım. 2 aylık bi tedavinin sonunda cildim gerçekten çok güzel olmuştu ki, bi kaç ay sonra yeniden aynı şekil olmaya başladı alnım... Biliyosunuz alnınız pürüzlü olunca ne kaşınız düzgün duruyor nede mesela ben kapalı bi bayanım ve yüzümüz genelde ön planda, bu sebeple nede eşarplar yakışıyor. Bu bakımdan çok mutsuzdum... 3 günden beri arapkızını kullanmaya başladım. Mavi kutulu olanı.. Henüz bişey söylemek için çok erken biliyorum fakat belkide psikolojiktir, yüzümü düzelmeye doğru yol alıyo gibi hissetmeye başladım. Zaman içerisinde sizlerle değişimleri paylaşacağım. Gündüz sabah kalktığımda sürüyorum, akşam saat 18:00 gibi, yani yatsı namazından sonra yüzümü yıkıyorum. Fakat sebamet denilen bi sabunla yıkıyorum. Benim cildim karma. Bu yüzden ph dengesini gerçekten korumam gerekiyor aksi durumda yağlı bi cilt olmamasına rağmen, yağlı gibide gözükebiliyor. Bu bakımdan hem günlük yüz temizliği bakımından hemde böyle gözenekleri kapatıcı, yoğun kremlerin ardından kesinlikle sebamed sabunu öneririm. Çünkü bu arap kızı cidden çok yoğun ve gözenekleri kapatması da muhtemel... Fakat arkadaşlar şu anda özel günümde olduğum için bu şekilde yapıyorum. Normalde gece yatarken sürüyorum sabah namazına kalktığımda sebamed sabunla yıkıyorum. ve inanın bana, öyle güzel bi dinimiz var ki, her vakit namaz için aldığımız abdest sebebiyle, yüzümüzü yıkamamızda, gece sürmüş olduğumu yoğun kremin, akabinde sabunla yıkanmasından sonra, gün içindede yüzümüzün sürekli devirdayim şeklinde temizlenmesi ve cildimizinde rahatlamasına sebep oluyor. Bu yüzden cilt sorunu olan arkadaşlarıma en büyük önerimde, gün içinde mümkün olduğunca yüzlerini bol su ile yıkamalarıdır..

Ve en büyük tedavi, cildimiz ve diğer rahatsızlıklarımız için "dua"... Dualarımızı eksik etmeyelim, inşallah Rabbimiz de akabinde tedavimizi neticelendirecektir..

Sağlıklı günler diliyorum...

Bu arada arkadaşlar...
Eğer daha önceden benim gibi alın kısmında isilik tarzında sivilcelenmeler yaşayan arkadaşlar varsa ve bu konuda herhangi bi tedavi yöntemi ile bu sıkıntılarından kurtulmuşlarsa, onlarında önerilerini bekliyorum.

arkadaşlar bende mardin de oturuyorum ve arap kızını küçüklügümden beri tanırım.hiç kullanmadım hepte bembeyaz pudralı bir karışım gibi geliyo bana.kadınlar fondöten niyetine kullanırlar yüzlerindeki beyazlıktan da anlaşılırdı bu.2 yıldır bende de lekeler meydana geldi dr gittim.ilaç kullandım fakat bir çare olmadı. kesinlikle de dogum ve güneş lekeleri hiç bir şekilde çıkmaz diye düşünüyorum.arap kızını kullananlar varmış yüzleri geçmiş diye duydum ben korkarım yüzüme sürmeye bir arkadaşım kullanmaya başladı onu beklicem bakalım onda nasıl bir sonuç vercek.bide bu ilaç sadece krem degil,yanında bide suyu var tonik gibi kullananlarda gördüm.yani sizin sadece arap kızı krem diyorsunuz aslında bunun bide tonik i var cildi soyuyormuş.ben soydugunu gördüm sonuç alınca sizleri aydınlatıcam.ben kullanmıcam ama arkadaşım kullanıyor bakalım inşallah sonuç verir.nette de araştırdım hiç tonikten bahsetmiyor oysa bizde tonikle satılıyor.bilgilerinize...

Meraba ben kullanıyorum çok güzel özellikle cildi yumuşacık yapıyor hem hoş bir kokusu var hemde lekelere iyi geliyor......ben 1 kutu bitirdim yine sipariş ettim bence kullanabilirsin .....

selam ben kullanıyorum özellıkle cıllerime cok ii geldi nerdeyse hic kalmadı diyebılırım kuzenım kullanmıstı bende ondan duydum sivilcelerine ii geldıgını cıllerını azalttıgını söylemesı üzerine bende kullandım cokta memnunum tafsiye ederim bence kullan ...............

ben de ilk kutuyu bitirmek üzereyim.kist yüzünden sivilcelerim bitmek bilmiyordu.doğum kontrol hapı bile kullandım.ama arap kızından aldığım sonucu hiç bir üründen almadım.hem de 2.5 ytl.diğer ürünlere verdiğim paralara acıyorum.ben gece yatarken sürüyorum.hem cilt gece daha çabuk yenilendiği için hem de sürünce cilt biraz yğlı görünüyor.ama inanın cildim çok yağlı ilk önce korktum ama sivilce,pütür namına bişey kalmadı.şiddetle tavsiye ediyorum.ben mavi olanını kullanıyorum

ya bu topiğin sıkı takipçisiym ancak kafama takılan;
madem bu bir pudra neden gece sürüp gündüz yıkıyoruz ,sabah sürmek gerekmıomu..gece sürdük sabah yıkadık,yıkadıktan sonra pudralı gibisine mi oluo surat ışıldıo mu noliği yaaa :uhm: ha beni bi aydınlatın be gülüm :1rolleyes:

arkadaşlar bende arap kızı kremini yeni aldım pembesini cildim yağlı. dün gece sürdüm sürümü hiç de zor diil. zor diyen arkadaşlar birilerinin size sürmesini mi beklediler anlamadım. bi kaç saniyenizi feda etmek üşendirmesin sizleri. bence çok da kolay. bir gün kullandım. ama hemen bırakmalıyım yok .ğrenç demedim. cildim de öyle aman aman sivilce ve izler yok sadece bakım olsun daha güzel dursun diye kulanıyorum önceden çok vardı ama. şuan her gün yeşil çay içiyorum aktardan aldım gerçekten vcildimde bir değişme hissettim bitkisel sonuçta. ben yüüzüme sürmektense bazı şeyleri yiyip içmeyi daha çok tercik ediyorum

valla bende oht peptıde 3 arkasından bepanten krem suruyorum cıldım cok gusel gozukuyor sıvılcelerede bepanten surebılırsınız cıldı cok gusellestırıyorr

kızlar 2 senedir yaz kış farketmiyor dudak üstümde bıyık gibi kapkara leke oluştu.allahım insan içine çıkamaz olmuştum.güneş lekesiymiş.bıyıklı bıyıklı dolaştım yıllardır.denemediğim bitkisel ilaç,formüller,arap kızı vs... kalmadı.dudak üstüme bi ton fondoten,pudra sürüyodum yinede kapanmıyordu.nişanlım bıyıklı sevgilim diye beni seviyordu.çok kötü bi durumdu anlatamam.keşke yanağıma koluma veya belime sırtıma falan düşseydi bu leke diye hayıflandım hep.kısacası hiçbişey fayda etmedi.dudaklarımın üstünde kapkara lekeyle geziyodum son 1,5 ay öncesine kadar.en sonunda bi dermatoloğa gittim.kimyasal peeling yapıcaz dedi.3. seansı 4 gün önce yaptım ve o kara lekeler artık sütlü kahverengi oldu ve dr 2-3 seanstan sonra tamamen geçecek dedi.ilk 2 seansta hiçbişey değişmedi ama.ben lazer yapalım dedim dr ikiside aynı etkiyi verir kimyasal peeling daha ucuz olur dedi.hepinize tavsiyem bu tür ilaçlar size renkte açılma hissi veriyor ama sürmediğiniz anda hemen yerine geliyor koyuluk.peelingte 15 günde bir gidiyosunuz ve gün geçtikçe daha da açıldığını farkediyorsunuz.ben şu an sadece bi fondotenle kapatabiliyorum lekeyi.bi kaç aya ona da ihtiyaç duymayacağım inşallah.bilginize...

biz üç asırdır kullanıyoruz:))anneannem annem ve ben inan çok etkili ve oldukça uygun fiyatta bir krem özelliklede sivilcelere karşı ve nemlendirmede süperr ki şahsen hiç değiştirmeden kullanırım.. Yaşıtlarımın yüzü sivilce doluyken bnmkisi kaymak gibiAma güneş lekelerinde etkili olurmu onu bilemicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…