arap kızı kremi bana aktar hemoroid için tavsiye etti:). internetten baktım insanlar lekeler için kullanıyormuş..benim hemoroidime iyi geldi..elimin üstündede bir skar lekesi vardı denedim beyazlattı ama bırakınca yeniden oldu.güneş lekeleri için lazeri dene düşünürsen ayrıntılı bilgi verebilirim..
benim suanda bulundugum şehirde bayanlar cok kullanıyorlar bu kremi.. ama alırken dikkat edin nette cok pahalıya satıyorlar..
merhaba arkadaslar kızkardesım ve ben hıcbırseyden cekmedık gunes lekelerınden cektıgımız kadar,bır krem duyduk arapkızı dıye kullanan varmı nedır ne etkı yapıyor .kullananlar varsa ne olur fıkırlerını paylassınlar bılmeden kullanmak ıstemıyoruzz herkese sevgılerrrrrr:1hug::1hug:
Arap kızından çok emin değilim ama lekeler konusunda www.cilthekimi.com adresindeki doktora sorabilirsin, bu konuda çok soru cevap var incelemeni tavsiye ederim. Lazer düşünme bence de.
slm arkadaşlar benim de acak aram çok koyu renkte bu kremi aktarlarda bulabiliyomuyuz ben de alayım bari belki işe yarar
cnm benim çok saol yardımcı olduğun içina.s. çok haklısın ben en iyisi bi doktora görüneyim önce doktora söylemekten çekiniyorum biraz ama yine de gidicem
ben Böyle Bişey Duymadim Fakat Sadece Limonla Ovalamaniz Gerektiğimni Biliyorum Yazayim Dedimm
asla limon vurmayın cildinize