Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bazıları memnun kaldım dio bazıları da tavsiye etmem dio şimdi ben napayım ya ( internette bi sitede 15 ytl ordan almayı düşünüyodum aktarda daha ucuz sanırım

bazıları memnun kaldım dio bazıları da tavsiye etmem dio şimdi ben napayım ya ( internette bi sitede 15 ytl ordan almayı düşünüyodum aktarda daha ucuz sanırım

evet ya bende almayı düşünüyorum ama kimisi memnun kaldığını söylüyo kimisi kalmadığını karar veremedim bir türlüfisfisfis

kızlar bende kullandım 2ytl ye aldım beyazlattığı doğru fakat tam geçirdiği söylenemez

yaaa almayın bu kremiiii aldım kullandım cuma günü aldım 2 gece sürdüm sivilce yaptıı ben zaten çok çoook beyazım bi fark olmadı ama gözlerimin alt taraflarında küçüklükten kalma çiller vardı bi kaç tane onları geçirir die aldım almaz olaydım mavisini aldım ben yağlı ciltler için dedi pembesi kuru ciltler içinmiş benim cildim yağlı zaten sürüyosun suratın vıcık vıcık yağ oluyo bide yıkanmıyo kaç kere sabunladım ben bi de güneşte yanmam kollarım bembeyaz kalır ama ellerimin üstü yanıo ellerime sürdüm beyazladı ama yüzümü mahvetti ( bide pembesini deniyeyim mi ???

hee bide ayaklarımın üstüne sürdüm babet izi oluyo yazın şimdi bembeyaz oldu ama yüzde kullanmak iyi değil sanırım

arkadaslar herkes arapkızı diyince bende bi sitesine bakayım dedim.. sitede saglık bakanlıgı onayı gibi bişeyden söz edilmemiş.. ben mi bulamadım bilmiyorum ama böyle bişeye rastlamadım.. ayrıca iletişim bilgileride yok... nerede imal edilmiş nasıl yapılmıs kimler kontrol etmiş anlamadım dogrusu... sitesine girip bi inceleyin isterseniz.. benim kafamda cok soru işareti bıraktı.. bide kullanan ünlülerin resimlerini koymuslar... düşünüyorumda ünlüler hakkaten 2 ytl 5 ytl gibi bi rakamla mı bukadar güzel olmuslar.. bide kaynak aktüel gösterilmiş.. dileyen bi incelesin.. gözden kacırmışsam bazı seyleri benide uyarsın..

vala şimdi siteye girdim arkadaşlar üzüldüm ya ben aktardan 2 ytl ye aldım adamlar 20 ye satıyor. kutusu falanda aynı.

ben çok saçma bişey yaptım krem yüzüme sivilce yaptı ona rağmen aldım kremi tekrar sürdüm ertesi gün bi baktım sivilceleri kurutmuş şimdi ben bu kremi anlayamadım yaa her yerime sürüorum benim metale alerjim var sütyenimin iplerinin takıldığı yer metaldi o tenime değince kızartmış oraya sürdüm kızarıklık geçmiş

ya biri bana desinki bu kremin üzerinde saglık bakanlıgının bilmem kac numaralı izni ve onayı var diye.. ben niye görmedim bulamadım.. artı iletişim adresinide bulamadım.. bi sorun oldugu zaman yüzünüzde nereye nasıl basvurcaksınız.. kimle kontak halinde olcaksınız.. eger varsa hepimizi bilgilendirin.. yoksada bosuna kullanmayın.. ne oldugu belli olmayan bişey...

bende çok merak ettim şimdi sağlık bakanlığının izni falan yazmıomu yani çok tehlikeli :bbo:

ya ciltle sacla tırnakla dişli ilgili seylerde saglıkla ilgili seylerde onay izin iletişim bilgisi vs bulunmalı.. allah korusun birisinin yüzünde felaket bi allerji yaptı dönüşü olmicak bi lekelenme oldu ne yapacak nereye basvuracak.. kime yazı yazacak.. ik duydygumda mütiş bişey geldi bana ama ben karsımda muhatap ararım..yüzü sivilce dolan arkadaslarda yazabilirlerdi internet sitelerine "biz bunu kullandık ama böyle böyle oldu afedersin ama ne ayaksın sen diyebilirlerdi"... yani ben herkesin iyiligi için söylüyorum.. umarım muhatap vardır umarım site güncellenip iletişim bilgileri konmustur.. sizde daha ii sonuclar alırsınız.. =)

canım ben bunu kullandım çok yağlı ve çok zor çıkıyor ciltten ve sivilce yapıyor ben memnun kalmadım tavsiye etmiyorum.sağlılla kal.benneyaptımki

bişey sorucam şimdi bu arap kızı denilen üründen memnun olanda var olmayan var.memnun olmayanlar genelde sivilceleri çoğaldıkları için şikayetçiler. bnmse sorunum sivilceler değil çiller.bunu kullanan ve çilleri için uygulayan varsa lütfen olumlu yada olumsuz yazsın..biraz olsun kurtuliyim şunlardan..şimdiden teşekkürler..

arap kızı kullanacağına doktora git bi arkadaşım gitti doktora yüzü tamamen çille kaplıydı doktor iki ayrı kremi karıştırmış geceleri yatmadan önce sürdü kızın yüzünde bitane bile yok şimdi bi de dışarı çıkarken sürmesi gereken bi krem vardı koruyucu gibi onu da kullandı. bnde aldım bu arap kızını riske atmaya değmez kullanmıyorum şimdi 4 gece sürdüm ilk aldığım zaman sonra bıraktım çok yağlı bi de yüzden zor çıkıyo beyaz tenliyim zaten daha da beyaz oldum millet hastamısın demeye başladı gereksiz bişey beyazlattığı doğru ama lekeleri geçirmiyo fazla sürmeyince eski haline dönüyosun zaten

Bu krem bu kadar yağlıysa dikkat edin göz çevrenizden uzak tutun. Beyaz yağ bezecikleri yapabilir...1 yada 2 YTL bişeyse kremi alıp, kollarıma denemeyi düşünüyorum...

ben aldım walla pembe olanını nolcak bilmiyorum umarım birazda olsa etkili olur.doktora gtmeye korkuyorm genelde verdikleri ilaçlar deriyi soyuyo ve kırmızı lekeler oluyomuş o yzden gtmiyormof ya kanserin bile tedavisi var bunun yok ne biçim şey bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…