bazıları memnun kaldım dio bazıları da tavsiye etmem dio şimdi ben napayım ya( internette bi sitede 15 ytl ordan almayı düşünüyodum aktarda daha ucuz sanırım
ya biri bana desinki bu kremin üzerinde saglık bakanlıgının bilmem kac numaralı izni ve onayı var diye.. ben niye görmedim bulamadım.. artı iletişim adresinide bulamadım.. bi sorun oldugu zaman yüzünüzde nereye nasıl basvurcaksınız.. kimle kontak halinde olcaksınız.. eger varsa hepimizi bilgilendirin.. yoksada bosuna kullanmayın.. ne oldugu belli olmayan bişey...
merhaba arkadaslar kızkardesım ve ben hıcbırseyden cekmedık gunes lekelerınden cektıgımız kadar,bır krem duyduk arapkızı dıye kullanan varmı nedır ne etkı yapıyor .kullananlar varsa ne olur fıkırlerını paylassınlar bılmeden kullanmak ıstemıyoruzz herkese sevgılerrrrrr:1hug::1hug:
arap kızı kullanacağına doktora git bi arkadaşım gitti doktora yüzü tamamen çille kaplıydı doktor iki ayrı kremi karıştırmış geceleri yatmadan önce sürdü kızın yüzünde bitane bile yok şimdi bi de dışarı çıkarken sürmesi gereken bi krem vardı koruyucu gibi onu da kullandı. bnde aldım bu arap kızını riske atmaya değmez kullanmıyorum şimdi 4 gece sürdüm ilk aldığım zaman sonra bıraktım çok yağlı bi de yüzden zor çıkıyo beyaz tenliyim zaten daha da beyaz oldum millet hastamısın demeye başladı gereksiz bişey beyazlattığı doğru ama lekeleri geçirmiyo fazla sürmeyince eski haline dönüyosun zaten