kızlar bu tür seylere aliştirmayin cildinizi,tek care limon ile ovmak yada limonu pamuga sıkıp cilde sürmek hem fazla yagi aliyor,hem siyah noktalara iyi geliyor,hemde lekelerin rengini aciyor. 10 gündür ben kullaniyorum müthiş bir gelişme var. denemelisiniz bence, inanin pişman olmayacaksınız
bilgecim bende arapkızının beyasını kullanıyorum ilk seerde tabiki farkedemesin we aynı zamanda lekeleri kaatmıyo zamanla azaltıyo..benm zaten beyaz tenim hemde cok cok..lekemde yok ama arapkızı gercekten daha duzgun gorunmesini saglıyo
krem cok yogun ve yaglı his olusturuyo bu yusden bnden size tavsiye bu kremi yatmadan once surun...yada makyaj bazı gibi kullanabilirsiniz-ki ben oyle kullanıorm- makyaj yapamadan 10-15dk once surmenizi tavsie ederimsengözlerimebaksanab
arkadaşlar arap kızı kremi 2çeşit. mawi kutu we pembe kutu. mawi kutu yaglı cıltler ıcın pembesi kuru cıltler ıcın.yanı arap kızının beyazı dıe bısey yok. krem zaten ıkısınde de beyaz. bunu belırteyım oncelıkle. ıkıncısı arapkızı kremını surup dısarı cıkmak ii olmaz. cunku wıcık wıcık yaglı oluyo. gece kullanmanızı sabahta yıkamanızı onerırım. ewet kızarıklık felan cıltte sıwılce lekeleri bunların rengını acıyo yanı cıldı beyazlastırıo orası kesın. ama kullanmayı bırakınca eskı halıne donuyor. gecıcı bı etkısı war yanı. we ben çok kullandım hıc bır yan etkısını gormedım.
hcrkrkmz arkadasım; bu krem aktarlarda satılan bısey fıyatıda 2,5ytl cıwarı. sakın netten almaya kalkmayın. o aktarda yoksa baska aktara sorun mutlaka bulursunuz.çünkü hala satışta.....
ya Allah Allah benim kremin içi pembe kutusu beyaz ama...yani kremin kendisi pembe...nasıl olcak şimdi???benimki gibi olan var mı???hem de çok küçük bi kutu??sizin kremin kutusu nasıl???senağlama