Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar bu tür seylere aliştirmayin cildinizi,tek care limon ile ovmak yada limonu pamuga sıkıp cilde sürmek hem fazla yagi aliyor,hem siyah noktalara iyi geliyor,hemde lekelerin rengini aciyor. 10 gündür ben kullaniyorum müthiş bir gelişme var. denemelisiniz bence, inanin pişman olmayacaksınız:KK66:

Ya siz bu arap kızının pembe we mawisi war yazmışsınız.. ßen internetten sipariş ettim we bana qetirdikleri beyazdı.. Beyaz olanı kulanan yoqmu hiç ??

ben de kullanıyorum. beyaz benimki de. sanırım burdaki herkesin de genelde beyaz olandan.
yazılanları okuyunca baya bi kafam karıştı. tavsiye eden arkadaşım çok övmüştü cildini su gibi yapıyor diye. sürülünce cidden hoş duruyor. ama kalıcı bir etki olup olmadığı konusunda şimdi kafam karıştı.
uzun zamandır kullanıyorum ama düzenli kullanmadım. yatarken sürüyordum.
ha bi de arkadaşım yüze sürüp güneşe çıkarsan ciddi ciddi arap kızlarına dönersin leke olur demişti.?.

yhA aRkAdaSLR bEn kAZıK yEDıM sANıIrIm 20 YtL yE aLdIm dUn SıPArIş ETtım bUgUN hEMeN GelDı AKtArdA 2 YtL ymIş BUrda BUnU ogRenDım :) bUgUN alDıgIm gIbı SuRdUM onCe yUzuMu YIkAdIM sONrA sUrDum CoK YagLı fALaN dIyOLaR Ben HemEn UygUlaDıM HeMen yEDı cILdIM ... yuZuMDekI sIvILcELeR ıCıN VedE sıYaH NokTYalAr IcIn KUllAnıCaM bıkAc Gun SoNrA ii EtkIsInI GoRuRsEm sIzLerİ bILgILeNdIrIcEM .. okAdaR CoK seY DEnEDım Bı İŞe YAraMaDI avOn uRunLErınDEn KULLanDıM NaFıLE ARaP kIZı Ne YApcAk bAKaLım.=))

canlar bende hem pembesi hemde beyazı var.. biri yağlı ciltler diğer kuru ciltler için..
bir yıldır kullanıyorum.. memnunum

arkadaşlar bende kulandım arap kızını bence hiç denemeyin benim yüzümde hiç bişey yoktu sadece bi iki sivilce ama onu kullandıktan sonra yüzümde hep benekler çıktı geçene kadarda canım çıktı benden sizetavsiye sakın kulanmayınnnnn....

bi şey daha sorucam saçım kestane kahverengisi,saç diplerimin rengini açmak için saçıma sürebilceğim bir bitki var mı acaba?:)şimdidern teşekkürler

kızlar bu tür seylere aliştirmayin cildinizi,tek care limon ile ovmak yada limonu pamuga sıkıp cilde sürmek hem fazla yagi aliyor,hem siyah noktalara iyi geliyor,hemde lekelerin rengini aciyor. 10 gündür ben kullaniyorum müthiş bir gelişme var. denemelisiniz bence, inanin pişman olmayacaksınız:KK66:

hemen deneyim ben limon ya bıktım su sıyah noktalardan

ya kızlar bişe sorcam,ben de bugün arap kızını aldım,pembesinden..sürdüm ama pek bişe anlamadım...ilk sürüşte fazla farketmiyo mu???sizin kaçıncı gün farketti??bi de ben beyazım o yüzden olabilir mi??lekeleri falan kapamadı yaaaaaa!!!bi de yüzümde yağlı bi his oluştu...bakalım devamlı kullanunca ne olcak???

bilgecim bende arapkızının beyasını kullanıyorum ilk seerde tabiki farkedemesin we aynı zamanda lekeleri kaatmıyo zamanla azaltıyo..benm zaten beyaz tenim hemde cok cok..lekemde yok ama arapkızı gercekten daha duzgun gorunmesini saglıyo
krem cok yogun ve yaglı his olusturuyo bu yusden bnden size tavsiye bu kremi yatmadan once surun...yada makyaj bazı gibi kullanabilirsiniz-ki ben oyle kullanıorm- makyaj yapamadan 10-15dk once surmenizi tavsie ederimsengözlerimebaksanab

bilgecim bende arapkızının beyasını kullanıyorum ilk seerde tabiki farkedemesin we aynı zamanda lekeleri kaatmıyo zamanla azaltıyo..benm zaten beyaz tenim hemde cok cok..lekemde yok ama arapkızı gercekten daha duzgun gorunmesini saglıyo
krem cok yogun ve yaglı his olusturuyo bu yusden bnden size tavsiye bu kremi yatmadan once surun...yada makyaj bazı gibi kullanabilirsiniz-ki ben oyle kullanıorm- makyaj yapamadan 10-15dk once surmenizi tavsie ederimsengözlerimebaksanab

ama kremi gece sürün diye yazıyor,güneş ışığı leke yapıyormuş,sen makyaj bazı olarak kullanıyorum yazmışsın..bi de şunu anlamıyorum eğer pudra görevi görüyorsa neden gece yatmadan önce sürüyoruz??bana çok mantıksız geldi...ya lütfen tam olarak nasıl kullanıldığını bilen varsa yazsın...bi de bazısı pembe olanı yağlı cilt için yazmış,bazısı da beyaz yağlı cilt için yazmış...bendeki pembe,cildim yağlı...yağlı cilt için hangisi???cevap lütfen yaaa...kremin kutusu arapça olduğu için hiç bişey anlaşılmıyor...neden içine türkçe açıklamasını koymamışlar ki??pazarlamasını biliyolar ama...:kahve:

bu arap kızı kremini aktarda bulamadım hatta ne olduğunu ne işe yaradığını bile sordular. nasıl bulucam internette de çok pahalı bu arada orduda yaşıyorum cevap bekliyorum şimdiden teşşekkürler

arkadaşlar arap kızı kremi 2çeşit. mawi kutu we pembe kutu. mawi kutu yaglı cıltler ıcın pembesi kuru cıltler ıcın.yanı arap kızının beyazı dıe bısey yok. krem zaten ıkısınde de beyaz. bunu belırteyım oncelıkle. ıkıncısı arapkızı kremını surup dısarı cıkmak ii olmaz. cunku wıcık wıcık yaglı oluyo. gece kullanmanızı sabahta yıkamanızı onerırım. ewet kızarıklık felan cıltte sıwılce lekeleri bunların rengını acıyo yanı cıldı beyazlastırıo orası kesın. ama kullanmayı bırakınca eskı halıne donuyor. gecıcı bı etkısı war yanı. we ben çok kullandım hıc bır yan etkısını gormedım.
hcrkrkmz arkadasım; bu krem aktarlarda satılan bısey fıyatıda 2,5ytl cıwarı. sakın netten almaya kalkmayın. o aktarda yoksa baska aktara sorun mutlaka bulursunuz.çünkü hala satışta.....

arkadaşlar arap kızı kremi 2çeşit. mawi kutu we pembe kutu. mawi kutu yaglı cıltler ıcın pembesi kuru cıltler ıcın.yanı arap kızının beyazı dıe bısey yok. krem zaten ıkısınde de beyaz. bunu belırteyım oncelıkle. ıkıncısı arapkızı kremını surup dısarı cıkmak ii olmaz. cunku wıcık wıcık yaglı oluyo. gece kullanmanızı sabahta yıkamanızı onerırım. ewet kızarıklık felan cıltte sıwılce lekeleri bunların rengını acıyo yanı cıldı beyazlastırıo orası kesın. ama kullanmayı bırakınca eskı halıne donuyor. gecıcı bı etkısı war yanı. we ben çok kullandım hıc bır yan etkısını gormedım.
hcrkrkmz arkadasım; bu krem aktarlarda satılan bısey fıyatıda 2,5ytl cıwarı. sakın netten almaya kalkmayın. o aktarda yoksa baska aktara sorun mutlaka bulursunuz.çünkü hala satışta.....

ya Allah Allah benim kremin içi pembe kutusu beyaz ama...yani kremin kendisi pembe...nasıl olcak şimdi???benimki gibi olan var mı???hem de çok küçük bi kutu??sizin kremin kutusu nasıl???senağlama

ya Allah Allah benim kremin içi pembe kutusu beyaz ama...yani kremin kendisi pembe...nasıl olcak şimdi???benimki gibi olan var mı???hem de çok küçük bi kutu??sizin kremin kutusu nasıl???senağlama

ya arkadaslar ..sayın hemcinslerim neden bukdr ortamı germeye meyillisiniz acaba kadın milleti oldugumuzdanmıdır nedirhihoyyyt kullananı da kullanmaya çalısanı da pişman edersiniz valla alıp deneyin bi süre kullanın bakalım nolcak:1closedeyes: ben bu arap kızı aldıgım bi ürünle bana hediye olarak geldi (mavi kutudakinden içi beyaz olanından :)) bende gece yatarken sürüyorum çünkü hücreler gece daha yogun çalısıyor ve de aksam sürüp masaj yapıp yatıyorsunuz hepsi bu evet yaglı bir his bırakıyor 4-5 gündür kullanıyorum yüzüm beyazlamıs gibi oldu cidden herkes farketti zaten kremi sürdügümde bir ferahlama etkisi hissediyorum ve fondoten sürmüş gibi oluyo kapatıcı gibi ve size bi bilgi daha bunlar yapma ilaçlar yani eczanelerde yapılanlardan biraz bepanten biraz lasonl felan bunlar elde edilio yan etkisi oldugunu düşünmüyorum kullanmak isteyen kullansın ortalıgı karıstırmayın plssengözlerimebaksanab

X