ya arkadaslar ..sayın hemcinslerim neden bukdr ortamı germeye meyillisiniz acaba kadın milleti oldugumuzdanmıdır nedirhihoyyyt kullananı da kullanmaya çalısanı da pişman edersiniz valla alıp deneyin bi süre kullanın bakalım nolcak:1closedeyes: ben bu arap kızı aldıgım bi ürünle bana hediye olarak geldi (mavi kutudakinden içi beyaz olanından :)) bende gece yatarken sürüyorum çünkü hücreler gece daha yogun çalısıyor ve de aksam sürüp masaj yapıp yatıyorsunuz hepsi bu evet yaglı bir his bırakıyor 4-5 gündür kullanıyorum yüzüm beyazlamıs gibi oldu cidden herkes farketti zaten kremi sürdügümde bir ferahlama etkisi hissediyorum ve fondoten sürmüş gibi oluyo kapatıcı gibi ve size bi bilgi daha bunlar yapma ilaçlar yani eczanelerde yapılanlardan biraz bepanten biraz lasonl felan bunlar elde edilio yan etkisi oldugunu düşünmüyorum kullanmak isteyen kullansın ortalıgı karıstırmayın plssengözlerimebaksanab
ortalık bu cümleyle mi karışmış ben anlayamadım..bence ortamı germeye meyilli olan sensin...ilk defa böyle bir tepki alıyorum..sadece bir soru sorulmuş,ve senin yazdıklarına bak..eğer gerçekten germek için yazılan bir soruysa (ki aklı olan bunun böyle olamdığını okuyunca anlar)buna cevap vermezsin olur biter,tabii eğer gerçekten ortalığı karıştırmak istemiyorsan...ŞOK oldum gerçekten..Ben sorum cevaplandı diye bakim dedim,şu cevaba bak yaaa...töbe töbe...:1shok:
bişey sorucam şimdi bu arap kızı denilen üründen memnun olanda var olmayan var.memnun olmayanlar genelde sivilceleri çoğaldıkları için şikayetçiler. bnmse sorunum sivilceler değil çiller.bunu kullanan ve çilleri için uygulayan varsa lütfen olumlu yada olumsuz yazsın..biraz olsun kurtuliyim şunlardan..şimdiden teşekkürler..
selam ben kullanıyorum özellıkle cıllerime cok ii geldi nerdeyse hic kalmadı diyebılırım kuzenım kullanmıstı bende ondan duydum sivilcelerine ii geldıgını cıllerını azalttıgını söylemesı üzerine bende kullandım cokta memnunum tafsiye ederim bence kullan ...............