Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben aldım..fondoten gibi bişey.yağlı krem gibi..gözenekleri tıkadığını düşünüyorum..Hiç gerek yok..yüzü ölü gibi yapıyor.eczanelerden cilt lekesi kremi isterseniz gayet ucuz fiyata elde edebilirsiniz..gamyoncuiremsu

bende almıştım ama yeteri kadar güvenemediğim için ve içinde civa olabileceği endişesi ile bıraktım.... sanırım artık ayaklarıma ve ayak topuklarıma kullanırım,kırışan ayak topuklarım olsun

merhaba.arap.kızını.ben.kulanıyorum,lekeleri.acıyor.faydası.var.tavsiye.ederim.ama.cildiniz.ne.durumda.size.ne.kadar.faydasi.olur.bilemem.

buda aklımıza geldi canım hatta aylarca denedik de ama bir fayda göremedik.deneyip de memnun kaldığın bi ürün varsa paylaşırmısın

Buğday yağının çillere, leke ve izlere iyi geldiğini duydum...Arap kızı kremi ve buğday yağını aldım...Arap kızı kremi minicik bişeymiş, büyük bişey sanıyordum...hacı kokusu gibi kokuyor...kolumda güneş lekeleri vardı, onların üzerine sürmeye başladım...yüzüme sürmeye cesaret edemem içinde ne olduğunu okuyamıyorsunuz çünkü...Yüzüme buğday yağını denicem, bu arada buğday yağını alırken dikkat edin...içine mısır yağı falan katıyorlarmış...

aaa 2 ytl mi
ben geçende sordum aktara bi küçük kutu 10 ytl dedi
ben çok iyi olduğunu duydum
hande ataizi falan kullanıyormuş:)))))

araya laflar karışmış
sedefli düğmelerdeki sedef oranı ne kadar ki
ben okuyunca hemen baktım evde bir sürü var ama plastik gibi bunlar sanki

ben kullandım dışı beyaz küçük bişi sanırım.ben bi faydasını görmedım acıkcası. birde gece kullanılacak dıye bılıorum.gündüz sürüp güneşe çıkarsan leke yapıomuş

arkadaslar daha onceden de soyledim yine soyluyorum lutfen kullanmayin su arap kizini. cildinize yazik, lutfen. ne kadar sivilce konusunda sikayetinizi giderse de kullanmayin. dermatolog onayli bir urun kullanin. camasir suyunu alir cildinize surer misiniz? lutfen anlik etkilerine aldanmayin, ileride cikiyor bu tip kremlerin acisi, lutfen guzelim ciltlerinizde cilt kanserine davetiye cikarmayin. eminim ki dogal renginiz herseyden daha guzeldir.

arapkızı kremi cildi çok kuru olanlara iyi geliyor.maalesef ben de kullandım cildim yağlıya dönük karma ilk sürdüğünüzde süper görünüyor lekeleri de kapatıyor ama geçiçi yıkıayınca cilt yine aynı maalesef.ben de daha fazla siyah nokta ve sivilce yaptı.anında bıraktım

Bugün aldim sürdüm beğendim aslinda bunu sürdkten sonra pudralanmiş gibi duriyo yüzün cildim kuru pembesinden aldim kokusu falanda çok güzel ama yogun bi krem bilmiorm ya yazilari okuyunca muallakta kaldim kullanmasammi acaba bilmiorm

Ben kullandım,herkesin tenine iyi gelmiyor bunu söyliyeyim.Bizim bi arkadaş kullandı esmerdi yüzünü beyazlattı.Çiçek polenlerinden yapılıyomuş ama ne kadar faydalı bilmiyorum ama ben memnun kalmadım,zaten tenimde hassas kızarttı yüzümü ve hafiften şişlik oldu bir defa sürmemde yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…