Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bilgi için teşekkürederim cnm hmn gidip yüzümü yıkıyorumm zaten sinmemişti içimee bu arada bepanten için dediğin doğruu ona da katılıyorum

Bildiğiniz yanık kremi derken??onların içinde kimyasal madde yok mu,tüm ilaçlarda kimyevi madde mevcut,şampuanlar saç kremleri tonikler vs...Bence yaşlanıncada güzel olacaksınız :)

evet ya kızlar aktarlarda 2 ytl aman haaaa:uhm:

MERHABA :) ben yeni katıldım aranıza.zaten takip ediyordum fakat bugüne kısmetmiş :)
evet bende baktım 20 tl yazıyor.o yüzden aktardakiler acaba orjinal değilmi diye çekinmiştim ama
rahatladım şimdi :)

kızlar arap kızını ürününü sakın kullanmayın içeriği belli değil bir şeyi belli değil.ben de bi zamanlar birisinin gazına gelip aldım ama berbat
bişey bence çok sert ve insanın yüzünde tıpkı maske yapmışsın gibi duruyor.siz bilirsiniz yinede

arap kızı kremi çok yağlı..makyaj altı bile olmuyor..ellere dudağa fln tamamda yüze sürmeyin..denedim sivilce fışkırdı
yüzümden

valla 3 gündür kullanıyorum kutu bitene kadar da kullanmayı düşünüyorum ben de karasız olarak kullanıyorum kutuyu bitirdikten sonra devam edip etmeyeceğime kara vereceğim
burda kimyasal ürün diyen arkadaşlara seslenmek istiyorum kullandığınız fondotenin pudranın allığın kremlerin içeriğinde de kimyasallar var onlarda da ismini ne olduğunu bilmediğiniz bir çok şey var
hemen karalamayalım bu kremi kaç yıllık krem kullanıp da çok kötü zararını görmüş olanlar mutlaka şimdiye kadar ortaya çıkardı diye düşünüyorum
ama yine de bir kutu bitirdikten sonra tam olarak kararımı vereceğim sonuçta ömür boyu bu kremi kullanacak değilim
renk açar inşallah leke falan gitsin ya bi zahmett

benimde arkadaşım kullanıyo üzünde lekeler vardı biraz gitti sonra bende istedim bana getirdi sürdüm cildi güzel yapıo lekeleri kapatıyor

Arkadaslar ben mardinliyim.Bu arapkizi dediginiz krem Xsuriyeden geliyor.Yeni bir urun degil babaannemin babaannesinin annesinin kullandigi bir urun.Bu kreme gece gunduz kremide diyorlar bizim orda.pembesini gece surerler beyazini gunduz.Oncelerden bu kozmetik ve kimyasal urunler daha piyasada yokken bu krem uretilmis ve yillarca bizim kadinlarimiz bu kremi gece gunduz surmusler ve hepside gayet memnun benim babaannem hala kullanir ve yuzu puruzsuz paril parildir tanidigim kullanmis butun yasli kadinlarin yuzu ayni bebek gibi.Bizim oralarda havalar soguk oldugundan kadinlarin eli yuzu isten eksik olmadigindan bu kremlerin yagli olmasi ciltlerine iyi gelir.biz kucuklen bu kremle dala gecerdik.pisik olurduk duserdik yaralanirdik bi yerimizi keserdi bi yerimizi yaralardik bize hep arapkizi surerlerdi biz de bu araplarin kizi her derde deva derdik.Gidince mardinden koli koli getirirdik burda yok diye.İcinde kimyasal hicbirsey yok cunku bu krem uretildiginde kimyasalin ne oldugu turkiyenin guneydogusunda suriyede yada diger arap ulkelerinde bilinmiyordu bile.Pembe olaninda orjinal gullerin kaynatilip suyundan serbet yapilip o serbetin kondugunu biliyorum.Ama arap kizi cilt yenileyici birsey cunku biz pisikte olsak yansakta dussekte kessekte hep bu kremi surduk ve cok cabuk iyilesti beyaz olanin icinde pudrada var..Yuzunuze Xyuzmilyonlar verip icinde bir ton katki maddesi olan kimyasal dolu kozmetikleri sureceginize 1 tllik yillardir kullanilan zarari gorulmemis bitkisel olan bu kremi surmeniz daha az zarar vereektir emin olun.Ama leke giderir mi bilmem.Leke pigmentlerle alakali birsey.Ciltin yenilenmesinden cok pigmentlerin calismasin mudahalae etmek gerekir.bu kremde o kadar capli mi bilemem.Cilt yenileyici tazeleyici oldugu kesin yagliciltlerde kullanilmasi dogru degil ozellikle yazin.onceden fondoten olarakda kullanildigi dogrudur Xcunku baska makyaj malzemesi yoktu bayanlar bunu ve surmelerini suruyorlardi...

arkadaşlar arap kızını bende bi ara kullandm ama içeriğini pek bilmediğim içim kullanmaya korktm bıraktm ama kuzenlerim kullanıyor çok memnunlar çokta ucuz benim asıl soracağım hamileyim mide bulantılarm kusmamam yüzünden cildim çok kurudu yüzümde lekeler oluştu suya karşı çok hassas oldu ne yapmam lazım doğal yollardan geçmesi için hiç bişey fayda etmiyor

ben şuan sürdüm arkadşlar arapkızı kremını pembe bşy ve çok hoş kokuyor. yüzümde ufak ben gbi lekeler var acaba düzenli kullansam etki edermi

ben bi nevi kapatıcı olarak kullanıyorum sabahları cildimi temizledikten sonra göz altlarıma ve sivilce izlerinin oldugu yerlere uyguluyorum
kıvamı koyu oldugundan daha kalıcı bir krem ben pembesini 4 tl ye aldım aktardan öneririm

Kızlar ben arapkızını kullanıyorum kesinlikle çok hoşuma gitti... Yüzümün rengini açtı lekelerimi soldurdu

Akhyls sen hangi marka aldın acaba kremi?Çünkü etki ettiğine göre gerçeğini almışsın. fırsatbufırsat diye bir kampanya sitesinde de arapkızı kremi 20 tl den satılıyor şu anda.

bendede doğumdan sonra kırmızı lekelr kaldı çiller daha da çoğaldı sizce arap kızı iyi gelir mi

benimde bugün annem duyp almış pembe olanından. bu aralar yüzümdeki sivilceler iyice azmıştı ve iyice moralim bozuktu. inşallah bu derman olur hepimize yaa(

ben bir şey sormak istiyorum beyazlatıyor ve yağımsı bi yapısı var(mış);
acaba göz altı morluklarına da iyi gelir mi??? bi zararı olur mu?

bayanlar bı kremi yüzüme kullanmaya korkdum akdardan alışveriş yapdım dedimki e hadi hediyede verin elimede bu gelince tamam dedi verdi hediye acaba pişik için yaz geliyo bacak arası gögüs altı filan kullansak işe yararmı 2.5 tl idi aktarda hatta sivilcenin üstüne gece sürün dedi ama sivilceyi azdırmazmı bu valla güvenemdim vazelin gibi ama vazelinden daha güzel kokuyor pembesini aldım acaba bu krem yüz hariç nerelerde kullanılır ne amaçlı olabilir arapça yazıyo bilgimde yok içimdende keşke bi sabun alsaydım yüzüm için diye üzüldüm arkadaşımın biride bunu bacakdaki kararmalara kullan dedi kararsız kaldım şimdi kasığa sürsek bişey olurmu iyi fikir aslında bikini bölgesini beyazlaşdırırsa iyi olur

kızlar bu krem bıyık bölgesi lekesi kararmasına iyi geliyomu bi yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…