Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben yaklaşık 2 3 aydır kullanıyorum.geceleri yatarken sürüyorum cildimi yumuşacık yaptı sivilce izlerim vardı kırmızı kırmızı gerçekten o lekeleri matlaştırıyo
hatta düzenli kullanıldığı zaman geçiyo cildim beyaz ama bi ton falan sürünce dahada açılıyo çok büyük bi etki beklememek lazım bu kremden sivilce çıkarmaması gibi ama olan sivilceleri söndürdüğü izlerini azalttığı hatta geçirdiği bi gerçek.tabi ciltten cilde fark var herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.benim cildim karma.:KK69:

bende cildimi beyazlatmak ve sivilce lekelerini gidermek için kullanmak istiyorum ama mavi kutu mu pembe kutu mu almalıyım? Bu arada cildim yağlı ,

kızlar bakın bu arap kızı kremı cıdden bır ıse yaramıyor ıcerıgı vazelın renklı pudra karısımı.. sakın ınanmayın aktarlardakılerede zaten sahte yada gercegı de yok hepsı aynı vede bu ınternette bı cok sitede satısı olan bı urun hepsıde palavra... nerden bılıorum cunku cok onceden tanıdıgımın bı arkadası bu ıslerı yapıyordu arabıstan fılanda hıkaye hepsı surıyeden katır sırtında kacak olarak gelıyor ulkemızde alan arkadaslar aldıgınız urunun uzerınde barkod vs bısey warmı yok .. cunku merdıven altı urunu bunlar hepsı ...o anlatmıstı bu sıtelerden aktarlardan pıyasaya suruyorlar ınanmayın 50 kurusluk seylerı 20 tl 10 tl verıyorsunuz yazık gunah...En Büyük KK

kızlar bakın bu arap kızı kremı cıdden bır ıse yaramıyor ıcerıgı vazelın renklı pudra karısımı.. sakın ınanmayın aktarlardakılerede zaten sahte yada gercegı de yok hepsı aynı vede bu ınternette bı cok sitede satısı olan bı urun hepsıde palavra... nerden bılıorum cunku cok onceden tanıdıgımın bı arkadası bu ıslerı yapıyordu arabıstan fılanda hıkaye hepsı surıyeden katır sırtında kacak olarak gelıyor ulkemızde alan arkadaslar aldıgınız urunun uzerınde barkod vs bısey warmı yok .. cunku merdıven altı urunu bunlar hepsı ...o anlatmıstı bu sıtelerden aktarlardan pıyasaya suruyorlar ınanmayın 50 kurusluk seylerı 20 tl 10 tl verıyorsunuz yazık gunah...En Büyük KK

son olarak da mavı pembe de palavra pembede renk verici potosyum oksıt ıceren renk verıcı pembe pudra var o kadar. dıgerıde mavı o normal beyaz pudralı. sarısı da war oda aynı mavı gıbı. ayrıca vazelını bılıyorsunuz cok yaglıı bır haftadan sonra normal ve karma ciltlerde aynı zamanda yaglanmaya meyıllı ciltlerde akneye yol acar cunku gozeneklerı tıkıyor ve nefes almıyor cıldınız. e noluyor yag lıpıtıne donusuyor kısacası sıvılceler olusuyor.. :KK28:

gerçkten işe yarayan bi krem olsaydı herşeyı geçtım bukadar ucuz olmazdı kızlar? ben dıkkat edın derım içinde yogun mıktarda civa oldugu söylenıyor bu kremın ileriki zamanlarda sonuçlarını düşünemıyor bıle eger bu dogruysa dıkkat edın

bende bugün 2 tl aldım şöyle pürüzsüz bir cildim olması için neler vermezdim dr murad ürünlerini kullanan varmı aranızda

bende gecenlerde almaya gitmiştim aktara aktar tanıdık ne iyiyse onu tavsiye eder ama arap kızını satamam sana bu geçici bir güzellik verir pudra gibi birşey etkili değil dedi bende almadım kızlar bilginize :KK54:

kıslarrr
arap kızı kremini sivilce için kullanan var mı kullananlar yan etkisi var mı varsa neler_??????

merhaba arkadaslar kızkardesım ve ben hıcbırseyden cekmedık gunes lekelerınden cektıgımız kadar,bır krem duyduk arapkızı dıye kullanan varmı nedır ne etkı yapıyor .kullananlar varsa ne olur fıkırlerını paylassınlar bılmeden kullanmak ıstemıyoruzz herkese sevgılerrrrrr:1hug::1hug:

Canım bu kremi ben iltihaplı sivilcelerimin üzerine sürüyodum iyi geliyodu bir de sivilcenin bıraktığı o kırmızı rengi biraz yok ediyodu.

bende bundan 3-4 sene önce büyük bir hevesle sivilce lekelerim geçicek diye almıştım,
almadan önce de baya araştırmıştım, ama sonuç bunda da hüsran oldu :KK43:
düzenli olarak 3 ay kullanmama rağmen renklerinde birazcık olsun açılma dahi olmadı, :KK53:
o yüzden ben kimseye tavsiye etmiyorum :KK50:

bende aldınm bu kremden bir iki kişiden çok ii oldugunu duydum..sarılı mavili küçük bir kutuda..dışnda kadın resmi var..arab kızı yazıyor ve arapça yazılar var.kremın rengi beyaz ve güzel kokuyor.. pembe olan varmış birde ama ben görmedım ondan sorduğum yerlerde yoktu hiç.. bunuda aktardan 2 liraya aldım.. bakalım hayrlısı.. kullandkça yazarım..:KK34:

arkadaşlar çoğu kişi arap kızının çok yağlı bi formda ve kireç gibi olduğunu yzmışş ama bu kemi zaten sadece gece kullanmalı ve ben gece kullanıyorum yüzümde bi pürüzsüzlük oluşmaya başladı..ama ben iyice masaj yapa yapa yediriyorum bi zamandan sonra o yağlıform iyice eriyip cilde iyice emiliyo masaj ile ve yağlı görünüm diye bişey kalmıyo..sıkılmadan iyice ama iyice yedirin cildinie sonrasında kadifemsi ve yağsız bi yumuşaklık meydana geliyo..ayrıca duru bi görünüm veriyo ..yanlız ben cildimi önce temizliyorum cilt sabunu ile sonrasında gül suyu ile tonikliyorum ve arap kızını üzerine kullanıyoum..sabah uyandığımda cildimde yağlanmada azalmış oluyo..ve yine bitkisel bi cilt sabunuyla yüzümü yıkayıp güneş koruma faktörümü sürüyorum..cappertone spf 50 yi kesinlikle çok etkili koruma

eger arap kızını temizlenmemiş yağlı ve gözenekleri dolu cilde uygularsanız işte o zaman yağ fazlası oluşuyor..dediğim gibi iyice yedirin kremi vazelin gibi tabaka halinde sürüp bırakmayın..taki kadife hisi uyandırana kadar...ve aslında zaman zamanda cilde bu kremi sürmeden evel içne sirke katılmış kaynar suda yüzünüzü buhara tutun..gözenekler açılır sonra gül suyuyla mutlaka tonikk ve arkasından arapkızı

eger arap kızını temizlenmemiş yağlı ve gözenekleri dolu cilde uygularsanız işte o zaman yağ fazlası oluşuyor..dediğim gibi iyice yedirin kremi vazelin gibi tabaka halinde sürüp bırakmayın..taki kadife hisi uyandırana kadar...ve aslında zaman zamanda cilde bu kremi sürmeden evel içne sirke katılmış kaynar suda yüzünüzü buhara tutun..gözenekler açılır sonra gül suyuyla mutlaka tonikk ve arkasından arapkızı

Öncelikle verdiğiniz faydalı bilgilere teşekkürler...
Ben ilk defa dün gece yaptım.dediğiniz gibi çok yedirip kadifemsi hisse getirsem belki daha faydalı olacaktı.Ama sabah kendimi tanıyamadım.Sonuç gerçekten MÜKEMMEL. Ben çillerime uyguladım.inanılmaz fark etti ve devam edeceğim.Bide temiz cilde gece uygulamak sabahta iyiyce yıkayıp deriden çıkarmak çok önemli.Kullanma talimatları bu yaniii.İrandan geliyo krem kaçak olarak.Ben hostesim işim gereği İrana çok gittim ve inanın çok bakımlılar tenleri ışıl ışıl,Esmer olanlarda bile bi parlaklık var.Demekki böle şeyler sürüyolar.Walla nerden geldiği ne şekilde geldiği ile ilgilenmiyorum.Kanıtlanmış bi yan etkiside yok.Kanıt ortada iranlı kadınlar walla çok bakımlılar

yorumları okuyunca korktum ben şimdi bu krem sivilceye iyi mi geliyor daha kötü mü yapıyor cildiii ne yapsam kullansam mı bilemedim yorum yapın bana kızlarrr

ben pembesını kullandım ama sıvılcelee sadece heryere degıl bana cok ıyı geldı.ızlerede ben o kremın ıcıne cay agacı yagı katıp kulandım fakat.

ben pembesını kullandım ama sıvılcelee sadece heryere degıl bana cok ıyı geldı.ızlerede ben o kremın ıcıne cay agacı yagı katıp kulandım fakat.

teşekkürederim cnm bende izlere süreyim sadece madem nolur nolmaz yazılanlar gibi sağlık bakanlığı izni yokkk ne sürüyoruz bilmiyoruzz yüzümüzde ben birde bu kreme 2tl yi verirken diğer kullandığım kremlere toniklere jellere haksızlık ederim die düşündüm çünkü çok para vermiştim hepsine nebilimm güvenemedim yorumları okuyunca pekk...

arap kizi hakkinda oncelikle kisa bir bilgi vereyim..ben 2002 senesinde kullandim hemen hemen hergun once rengi acildi yuzumun pembe beyaz fark etmedi neyse alnimda kocaman derin bir cizgi vardi oncelikle onu yok etti ve belli bir doum sivilcelerimi tamamen sildi lekeleri ile...

simdi ben arap ulkesinde yasiyorum bir gun boyle krem tarzi bir yerde gezerken gordumki arap kiz ve benzeri urunler filipinliler ve araplar icin renk acici urunler olarak satiliyormus..yani anlayacaginiz sivilce ve yuz lekeleri gidermekle ilgisi yokmus...sonra hafif bir hayal kirikligi ve ya olurmu ama iyi gelmisti falan filan derken elli degisik seklini gordum burada...yani oo okuyamadiginiz arapca yazilarin icinde tamamiyle kimyevi bir madde gizli yuzun pigmentleri ile oynuyor...valla yaradana sigindik kullandik bakalim yaslaninca neyle karsilasacagiz...

ayrica yuz lekesi icin en iyi yontemin gecen ne oldugunu ogrendim..bilgidiniz yanik kremi ozellike 1 2 3 derece yaniklar varsa alip uzerine uygulayin ortalama 1 sene icindde yuzun seklini duzeltiyor..kadinlarin bepanten kullanmasinin iyi gelmesinin yegane sebeblerinden biride budur..kolay gelsin

X