Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arap Kızı Kremi Kullanımında size önerilen yöntemi izlemeniz kremin etkisi için önemlidir. Bu kullanım yöntemleri kremin tarihi geçmişinden elde edilen tecrübeler ışığında şekillenmiştir. Size aşağıda verilen ipuçlarını uygularsanız istediğiniz etkiyi alabilirsiniz.

Günde 1 kere olmak üzere geceleri istenen yüzeye uyguluyorsunuz. Sabah kremi kullanacağınız bölgeyi bol suyla yıkayınız. Sivilce karşıtı olan bu ürün sivilceye meyilli (sorunlu) bölgelere uygulandığındanda cildin görünümünü düzgünleştirir, cildi kurutmadan geçmiş sivilcelerin neden olduğu leke ve görünümünü düzleştirir. Bu krem tüm ciltler üzerinde rahatlıkla kullanılabilir.Alıntı Arap Kızı Çil Kremi

ben kullandım, pembesını almıstım galıba aktardan fıyatıda cok ucuzdu suphelendım okadar ucuz olmasından, surdum margarın gıbı bırsey o faydası olacagını hıc sanmıyorum, bırkere kullandım sadece asırı yaglı, cıltdınızın dengesını buzarsınız arkadaslar bence dogal yontemler deneyın

Selam arkadaslar ben kremi 3 ytl ye aldım. evet cok güzel kokusuda güzel ama bende sivilce yaptı. cok güzel bi beyazlık veriyo. keşke öyle bi etkisi olmasa ve hep kullansaydım.bence cok güzel fondoten olurrr:)

canımyanılıyorsun sakına bu kremi fondeten yerine kullanmaya kalakma sitedeki arkadaşrada bu konuda yanlış bilgi vermiş olmayalım. bu kremin etkisi var evt bende kullanıyorum uzun bir zamandır cildimde sivilcelenme vs. olmadı aman aman bir değişiklikte olmadı ancak memnunum,nemlendirmeyide sağlıyor,onun dışında birşey kullanmıyorum mesela,ancak bu kremi gece yatarken sürüp,sabah uyandığımızda mutlaka yıkamamız gerekli,gündük kremin cildimizde durmaması lazım,aksi halde lekenme artabilir,sabah mutlaka bu kremden cildi arındırmak gerekli...

bende aldım geçengün bu kremden aktardan 3.5 tl ye... beyaz olanını aldım. bi kaç gündür kullanıyorum cildi yumuşacık yapıyor... beyazlığına gelince... açıkçası ben zaten kağıt gibi beyaz olduğum için sürdüğümde cildimle aynı renkte durdu. kendi cildimde aşırı beyaz olduğu için sürdüğümde anlaşılmıyor yani bir şey sürdüğüm .

yani demem o ki; benim beyazlaştırmayla işim yok sırf yumuşacık yaptığı için kullanıyorum ve gayet memnunum...hiçbir zararıda yok.
ama esmer bir teni beyazlaştıracağını zannetmiyorum. hani bu yüzden kullanmayın boşuna derim. çünkü ten rengi içten gelen genetik bir şey. dıştan yardımlarla cildin var olan rengini değiştirmek imkansız zaten. en güzeli cildin sağlığını korumak ve ışıl ışıl olmasını sağlamak. o zaman cilt ne renk olursa olsun güzel görünür zaten...

ha! unutmadan cildimi çok yağlandırdı diyenler var. onlara tavsiyem beyaz renkli olanını kullanmaları. pembe renkli olanı yağlı zaten kuru ciltler için..sevgilerr

peki bu krem yara izlerinide gideriyo mu? zamanında su toplayan yer vardı bacağımda hala tam olarak iyileşmedi

peki bu krem yara izlerinide gideriyo mu? zamanında su toplayan yer vardı bacağımda hala tam olarak iyileşmedi

sana "fito krem" tavsiye ederim. hücre yenileyici yara izlerinde mükemmel işe yarar. kullanmış biri olarak tavsiye ederim. ama bunu kullanıp işe yaramadığını görürsen eğer sana "bepanthen plus(krem)" ve hametan krem (sarı kutu) öneririrm. hatta ikisini karıştırıp sürersen daha iyi sonuç bile alabilirsin arap kızının yaraya iyi gelmesi gibi birşey söz konusu olamaz. aman ha... daha beter olur yoksa. sevgiler

Son düzenleme:
arkadslar ben yıllarca kullandım arapkızını.. ama faydası sadece kullanırken gördüm onun dışında kesinlikle bi kalıcı çözüm vermiyo.
yani kalın bi tabaka sürüyodum sabaha kadar o emiyodu sabahta (lisedeyken) hafif yıkıyıp cıkıyodum aynı pudralı gb cok harika şefaf pürüzüsüz beyaz bir tene sahip oluyosunuz.. 2-3 hafta sonra geri cildnz bozuluyo.. ama su da bi gerçek ki her cilde yaramıyo sınıftan bi kaç kız almıştım bende görüp onlarınkini berbat etmişti .

bayanlar bu kullandığınız küçük kırmızı kutu içinde olan mı ? herkes 3 tl fln diyor da ben geçen 10 tl'ye aldım ayh benim kullandığımıda böyle sütlü kahve gibi bir rengi var ancak cilt üzerinde renkli vs durmuyor

Kızlar kullanın bence,ben faydasını gördüm.Tamamen geçirmedi ama silikleşti lekelerim.

Bu kremin içinde ne var ne yok hiçbir fikrim yok yüzüme ne sürüyorum onuda bilmiyorum ama doğumdan sonra ve güneşden sonra yüzüm leke içindeyken şu an sadece burun üstünde kaldı te.k tük vallahi ben çok memnnun kaldım beyaz kutulu olanından sivilcem çıkarsa yada tahriş olursa gece sürüyorum sabaha prüzssüz cildim oluyor benden tavsiye edilir arkdaşlar açıkcası

Arap Kızı kullandım böyle beyaz bir krem sürünce sanki beyaz fondoten sürmüş gibi oluyordum. En başlarda sanki geçiyor falan dedim ama sonradan çok da işe yaramadığı düşüncesindeyim. Etki ettiyse bile gözle görülür bir etki olmadı yani kimse ooo çillerin gitmiş ne kullandın demedi. Ama renkleri biraz soluklaştırdığını söyleyebilirim. İş yerimde bir abinin eşi hamilelikten sonra kullandığı bir kremi tavsiye etti bayağı işe yaramış ismini unuttum kutu iş yerinde çekmece de kaldı. Fiyatı da biraz tuzlu ama içindeki bir maddeden dolayı lekeleri yok ediyormuş. İsmini daha sonra paylaşırım.

ben hiç bir faydasını görmedim valla şuratıma yağlı bi krem sürmüş gibi oldu sadece saçma

okadar metini duydum ki bende aldım kullanıyorum 2gün oldu hatta iki kutu aldım işe yarayan birşey diye malesefki 2. günde sivilcesiz yüzüm de sivilce çıktı oysa niyetim biraz daha temiz berrak bir yüze sahip olmaktı

Ben bu kremi yaklaşık 2-3 aydır kullanan biri olarak söyleyeyim krem fena değil aslında düzenli kullanımda lekeleri hafifleştiriyor yalnız tamamen geçirdiği falan yok sadece dediğim gibi hafifleştiriyor.Yeni çıkacak olan sivilceyi de önlediği falan yok.Ama şöyle bi özelliği var sivilceler kıpkırmızı değilde hafif pembemsi gibi çıkıyor.Ve en önemlisini söylemeyi unuttum cilt rengini açmak isteyenler için birebir. Ben beyaz tenli olmama rağmen cilt rengim 1-2 ton açıldı

Önceki yorumları okumadım. Memnun olan var mı bilmiyorum ama bende hiç bir işe yaramadı. Boşuna vakit kaybı...

slm sitede yeniyim ama bu söylediğin sedef düğme çillere iyi geliyor ablamın çilleri vardı dayım bunu duymuş ablama hazılamıştı iyi geldi ama nasıl yaptı bilmiyorum tam olarak nasıl kulanıldığınıda nekadar kulanılır ama iyi geldiğini biliyorum yinede iyice araştırmadan kulanma

ben yaklaşık 2 3 aydır kullanıyorum.geceleri yatarken sürüyorum cildimi yumuşacık yaptı sivilce izlerim vardı kırmızı kırmızı gerçekten o lekeleri matlaştırıyo
hatta düzenli kullanıldığı zaman geçiyo cildim beyaz ama bi ton falan sürünce dahada açılıyo çok büyük bi etki beklememek lazım bu kremden sivilce çıkarmaması gibi ama olan sivilceleri söndürdüğü izlerini azalttığı hatta geçirdiği bi gerçek.tabi ciltten cilde fark var herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.benim cildim karma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…