Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar bende bugün beyaz olanını kullanmaya başladım ama krem çok yoğun yüzümü yağlı yağlı yaptı bu böyle mi kalacak yoksa cilt emiyormu?? ve üzerine pudra sürebilir miyiz??

arkadaşlar ben şuan arap kızının 2. paketini bitirmek üzereyim yani deneyimlerime dayanarak şunları söyleyebilirim 1. paketini bitirmeme rağmen yüzümdeki çillerde hiç bir azalma olmadı ve hala da olmamakta yani ben hiç bir faydasını göremedim ama birkaç artı yönleride var onları da söylemeden geçmeyim 1. si çok güzel kokuyor :) 2. si fondoten olarak kullanıyorum ben zaten genç olduğum için bunu sürmem yeterli gbi geliyo bana yani kısacası o kadar bel bağlamayın derim zaten fiyatındanda belli ediyo biraz kendini :)

Kızlar bende bugün beyaz olanını kullanmaya başladım ama krem çok yoğun yüzümü yağlı yağlı yaptı bu böyle mi kalacak yoksa cilt emiyormu?? ve üzerine pudra sürebilir miyiz??

dışarıya çıkmayacaksan emmiyor öyle kalıyor :/ sanırım gece kullanılıyo

evet ben yıllardır kullanıyorum akşam yatmadan önce temiz yüzüne sürüp kullanıyorsun. ben çok memnunum arap kızı yüze doğal beyazlık veriyo deforme olmuş yüzü onarıyor fiyatıda çok uygun aktarlarda rahatlıkla bulabiliyorsun.:KK8:

Bende geceleri sürüp yatardım bir süre iyi gelir gibi oldu, sonradan civilceler yine çoştu :KK55:

valla ben dün aldım kullanıyorum öylesine:KK1: mavi paketi gece kullanımı ,pembe paketi gündüz kullanımıymış... ben mavi paketi aldım fakat sabah sürdüm:KK52:yüzüm muhteşem ışıldadı ki az sürmeme rağmen.. :KK51: fondöten veya pudra sürmedim bile:21: bi yan etkisini görürsem söylerim ilk gün için çok çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.. ama ben 5 tl ye aldım aktardan:KK23:

hııım bende 5 yıl önce falan kullanmıştım çok iyi sonuçler veriyor iki çeşidinide kullandım sadece leke deil sivilceler içinde iyi gelmişti aktardan almıştım hatta yoktu getirtmiştim kullan tavsiye ederim hiç bir zararını görmedim

markası var mı acaba

Maşllah ya, ilgilenen yok, bende burda tek başıma yorum yazıp yazıp duruyorum.
İlgilenen olsaydı sorum olacaktı, pembe kutu bronzlaştırıyormuş doğrumu diye ..:KK47:

Maşllah ya, ilgilenen yok, bende burda tek başıma yorum yazıp yazıp duruyorum.
İlgilenen olsaydı sorum olacaktı, pembe kutu bronzlaştırıyormuş doğrumu diye ..:KK47:

ben bugün aldım aktardam beyaz kutulu olanı. ilgilenen kişi pembenin gül kokulu olduğunu söyledi sadece, herhangi bir özelliğinden bahsetmedi. bazı arkadaşlar pembenin kuru ciltliler için olduğunu söylemiş ama şahsen bronzlaştırıcı bi etkisi olduğunu düşünmüyorum öyleyse de çok saçma, amacı beyazlatmak değil mi kremin :KK9:

bugün kullanmaya başlayacağım deneyimlerimi paylaşırım kızlar :KK16:

evet arap kızı deneyimimi paylaşayım hemen :KK42:
öncelikle vazaline benzeyen küçük beyaz bir krem benimkisi. akşam yüzümü iyice temizledikten sonra ince bir tabaka halinde yüzüme sürdüm. kremin beyaz olmasından tenim en az bi ton açıldı. göz altlarım daha koyudur kapatıcısız çıkamam dışarı onlar bile eşitlendi. bu şekilde uyudum, sabah kalktım ve yüz temizleme jelimle yüzümü yıkadım. tabiki bir günde bariz bi değişiklik olmasını beklemiyordum nitekim olmadı. bence bu krem maske gibi düşünülmeli. yani uzun vadede işe yarabilir. bir de bikaç püf nokta vermek istiyorum. yüzünüze çok fazla sürmeyin. zaten kıvamı yoğun olduğu için çok azı bile yetiyor. sivilce problemi olanlar özellikle az bir miktarı tüm yüzüne yaysın. kremi gündüz değil gece sürün, bu krem gece kremi. bazı arkadaşlar kremi yüzünden çıkaramadıklarını söylemiş, yüz temizleme jeli ya da tonikle çok rahat çıkıyor, suda çözünmesi yavaş sadece. ben bu kutu bitene kadar kullanıcam. olumlu olumsuz birşeyle karşılaştığımda yazarım. şimdilik bu kadar :KK3:

yaa arkadaşlar ben kullanmaya başlayalı 4 gün oldu benim cildim yağlı ve çok sivilce var ben pembesini kullanıyorum ama doğrumu emin deilim . Yüzümde küçük ucu sarı sivilclr çıkmaya başladı Doğrusunu kullandığımada emin deilim bazı yerlerd pembesi yağlı ciltlr için deniliyor bazı yerlerdede mavi olan bi yardım ederseniz çok sevinirim Teşekkürler :)

kizlar ben arap kizini 3 haftadir fln kullaniyorum cook memnunum..burada cok farkli yorumlar okudum ama bana kalirsa gercekten ise yariyor. ben mavisini kullaniyorum, gece yatarken suruyorum. bir de ben de alirken aktara sordum pembesi ve mavisi arasindaki fark ne diye , birsey soyleyemedi onlar da bilmio arapca oldugu icin . ben de ikisini de aldim bakayim dedim, denedim elime alip surdum ellerime fln. kiraz1 arkadasim benim gordugume gore , pembesi cok yagli yani elime surdum baya yagli yuzume surmek istemedim o yuzden sen de mavisini kullanmalisin cunku mavisi daha normal krem kivaminda. benim de cildim sivilceli ve karma o yuzden ben mavisini kullaniyorum sivilcelerimi sondurdu benim onca kullandigim eczanelerden aldigim kremlerden daha etkili oldu bilemiyorum :S .. cildimin rengini de acti ..bakalim kullanmaya devam edecegim..

Muzice Resmen:KK16:
Geçen yaz farklı rengini kullanmıştım, sivilceler çoşmuştu.
Şimdi pembe olanını kullanıyorum, 1 haftayı geçti..
Sivilceleri bıraktımi siyah noktalarm küçüldü.

ne mutlu size.
ne yazık ki 3-4 gün olmasına rağmen benim cildimi çok yağlandırdı. bikaç sivilcem çıktı sanırım ben biraz ara vereceğim..
ama krem sürdüğünüzde beyazlıyorsunuz. şayet fondoten kullanmak istemeyenler varsa tavsiye edebilirm.

kizlar ben arap kizini 3 haftadir fln kullaniyorum cook memnunum..burada cok farkli yorumlar okudum ama bana kalirsa gercekten ise yariyor. ben mavisini kullaniyorum, gece yatarken suruyorum. bir de ben de alirken aktara sordum pembesi ve mavisi arasindaki fark ne diye , birsey soyleyemedi onlar da bilmio arapca oldugu icin . ben de ikisini de aldim bakayim dedim, denedim elime alip surdum ellerime fln. kiraz1 arkadasim benim gordugume gore , pembesi cok yagli yani elime surdum baya yagli yuzume surmek istemedim o yuzden sen de mavisini kullanmalisin cunku mavisi daha normal krem kivaminda. benim de cildim sivilceli ve karma o yuzden ben mavisini kullaniyorum sivilcelerimi sondurdu benim onca kullandigim eczanelerden aldigim kremlerden daha etkili oldu bilemiyorum :S .. cildimin rengini de acti ..bakalim kullanmaya devam edecegim..

yardımın için teşekkürler canım mavisini alcam

bende kullanıyorum beyazını yuzumde sankı derım soyuluyor gıbı bırsey oldu leke ıcın suruyordum normalmı boyle olması

hiçbir işe yaramıyo bu krem sadece ertesi gün yıkasanızda yüzünüzde bi miktar kaldığı için beyaz beyaz,hemen 2 günde etki ettiğini sanıyorsunuz buna inanmak istediğiniz için.aslında hiç bişe yaramıyor hatta sivilce problemi olanlar hiç başlamasın azdırıyor sivilceleri

hiçbir işe yaramıyo bu krem sadece ertesi gün yıkasanızda yüzünüzde bi miktar kaldığı için beyaz beyaz,hemen 2 günde etki ettiğini sanıyorsunuz buna inanmak istediğiniz için.aslında hiç bişe yaramıyor hatta sivilce problemi olanlar hiç başlamasın azdırıyor sivilceleri

haklı olabılirsin canım..çünkü krem oldukça yağlı ve yoğun..böyle bir kremin sivilce tedavisinde işe yarayacağını düşünmüyorum bende :KK19::KK19: hem yağlı zaten hemde yoğunluğundan dolayı gözenekleri tıkar yani.. :44: cilt açmada ne kdar etkili onu bilemiyorum ben bikaç defa sürüp bıraktım. düzenli kullanmadım :26::26:

ben çok saçma bişey yaptım krem yüzüme sivilce yaptı ona rağmen aldım kremi tekrar sürdüm ertesi gün bi baktım sivilceleri kurutmuş şimdi ben bu kremi anlayamadım yaa her yerime sürüorum benim metale alerjim var sütyenimin iplerinin takıldığı yer metaldi o tenime değince kızartmış oraya sürdüm kızarıklık geçmiş

Selaam, umarım aynı etkiyi bende görürüm. Cildim herkes gibi benim içinde çok önemli, sivilce lekelerim var pürüzsüz olmasını istiyorum bu kremi bende aldım, faydalı olcağını umuyorum. :)

X