kızlar bakın bu arap kızı kremı cıdden bır ıse yaramıyor ıcerıgı vazelın renklı pudra karısımı.. sakın ınanmayın aktarlardakılerede zaten sahte yada gercegı de yok hepsı aynı vede bu ınternette bı cok sitede satısı olan bı urun hepsıde palavra... nerden bılıorum cunku cok onceden tanıdıgımın bı arkadası bu ıslerı yapıyordu arabıstan fılanda hıkaye hepsı surıyeden katır sırtında kacak olarak gelıyor ulkemızde alan arkadaslar aldıgınız urunun uzerınde barkod vs bısey warmı yok .. cunku merdıven altı urunu bunlar hepsı ...o anlatmıstı bu sıtelerden aktarlardan pıyasaya suruyorlar ınanmayın 50 kurusluk seylerı 20 tl 10 tl verıyorsunuz yazık gunah...
merhaba arkadaslar kızkardesım ve ben hıcbırseyden cekmedık gunes lekelerınden cektıgımız kadar,bır krem duyduk arapkızı dıye kullanan varmı nedır ne etkı yapıyor .kullananlar varsa ne olur fıkırlerını paylassınlar bılmeden kullanmak ıstemıyoruzz herkese sevgılerrrrrr:1hug::1hug:
eger arap kızını temizlenmemiş yağlı ve gözenekleri dolu cilde uygularsanız işte o zaman yağ fazlası oluşuyor..dediğim gibi iyice yedirin kremi vazelin gibi tabaka halinde sürüp bırakmayın..taki kadife hisi uyandırana kadar...ve aslında zaman zamanda cilde bu kremi sürmeden evel içne sirke katılmış kaynar suda yüzünüzü buhara tutun..gözenekler açılır sonra gül suyuyla mutlaka tonikk ve arkasından arapkızı
ben pembesını kullandım ama sıvılcelee sadece heryere degıl bana cok ıyı geldı.ızlerede ben o kremın ıcıne cay agacı yagı katıp kulandım fakat.