Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ya kızlar bende merak edip aldım sürdüm ama burada söylendiği gibi bir kapatıcılığı felan yok bendekinin. Arkadaşlar fondoten gibi demişler, bendeki vazelin gibi... Acaba sahtemi ki???

Ya kızlar bende merak edip aldım sürdüm ama burada söylendiği gibi bir kapatıcılığı felan yok bendekinin. Arkadaşlar fondoten gibi demişler, bendeki vazelin gibi... Acaba sahtemi ki???

sahte olacağını sanmam zaten çok ucuz bir krem..vazeline benziyor ama vazelin gibi sürülmesi kolay değil,yüzde zor dağılıyor diğer kremlere göre.iki çeşidi var biri yağlı biri kuru ciltler için benim cildim karma pembe olanından çok memnunum,senin kullandığın hangi renk?

Teşekkürler cakmaktascım cevap için. Sevindim sahte olmadığına Benim cildimde karma korktum lekelerden kurtulayım derken sivilcelenmeyeyim diye yağlı ciltler için olanı oldım. Benimki mavi olandan canım.

8 yıldır sıvılceler ve lekelerımle ugrasıyorum mılyonlarca para harcadım bır suru krem kullandım lazere gıttım doktora gıttım en pahalı urunler kullandım ama hıc faydasını gormedım..ve son 1 aydır hergece kuru maya maskesı yapıyorum lekelerı acıyor sıvılce kurutuyor..gecelerıde arap kızını suruyorum ben faydasnı gordum yuzum cok beyazladı ama ..herkes bu degısıklıgın farkında yuzum cok aydınlık oldu lekelerım acıldı.ben memnun kaldım yuzum yaglı olmasına ragmen pempe olanını kullanıyorum ...

arkadaşlar en güzeli
1 yemek kaşığı yoğurt 3-4 damla limon 1 tatlı kaşığı karbonat 1-2 damlada elma sirkesi
bunları karıştırın yüzünüze sürün 1 saat beklettkten sonra yıkayın hem peeling oluyo hem d lekeler için bire bir haftada 1 kullanılmalı!! doğal ürünlerden vazgeçmeyin hiç bi zaman, bunun dışında tonik olarak gül suyu çok iyi ama gül birliğin (rosense) olmalı. eğer sivilce sorununuz varsa nemlendirici olarak su bazlı olanları seçin

arap kızına gelince merak ettim aldım bakalım ne olcak

şuanda doğal bir maske kullanıyorum etki etmezse 1 ay sonra bahsettiğin maskeyi ve gülsuyunu tonik olarak kullanmayı deneyeceğim

Arkadaşlar bende bugün pembesini aldım cildim yağlı ama pembesini aldım bilmeden yarın mavisini alıcam etkisini paylaşıcam sizlerle

Valla ilaç yapan bir bitki uzmanı sattığı halde bana tavsiye etmedi.Bazı kadınlar illa alıcam diyor yok dememek için satıyorum ama hiç tavsiye etmem dedi bi kadının yüzü bepanthenelik oldu dedi cildin rengini açan bir şey tabiki zararlı olur dedi

ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. cildim çok kuru ve hassas çok iyi markaların nemlendiricilerini kullandım zamanında sonunda arap kızı kreminde karar kıldım yumuşacık yapıyor ve alerji yapmıyo bu açıdan iyi ama leke giderici özelliği varmış benim yanağımda küçük bi güneş lekesi var halada var bi zararını görmedim memnunum uöarı ilerdede görmem

bebeklerim bn alıcam evet ufak bi yerimde denemek istiyorum olmazsa kullanmam. dün bi aktara gittim konyada oturuyorum makro marketteki aktara. ama yokmuş arap kızı kremi tüh şansıma.

Yaz döneminde ben de bi kaç sivilce lekem için almıştım.Çok memnundum hiçbi yan etkisini görmedim,hatta hafif bi güneş lekem vardı onu bile geçiriyodu ama ben kullanmayı bırakınca yarım kaldı:)Tekrar alıcam,yalnız bazı yerlerde cilt tipleri için ayrım yoktur bazı yerlerde vardır diyor.Siz yine de alırken en azından aktara sorun.

Arkadaşlar hangisi kuru,hangisi yağlı cilt için,cevap verir misiniz??Ben sivilcem olduğunda sadece oraya sürdüm ve koskocaman sivilcem sabah yoktu.

kesinlikle sana katılıyorum bende o kremin sahte olduğunu düşünüyorum arada çok büyük fark var genelde aktarlara böyle ürünlerin sahteleri gelebiliyor zayıflama ilaçlarında da oluyor bu elimize sürdüğümüz bir nemlendirici bile bu kadar ucuz değil alacaksanız internetten alın derim ben de düşünüyordum bu kremi almayı sis leke kremi diye bir krem varmış onu araştırıyorum

Kızlar ben daha önce de yazmıştım,kullandım bi süre sonra bıraktım,faydasını gördüm.Yine aldım başlıcam.Sanırım dışı pembe olanın içi de pembeymiş.Ben mavisini aldım(içi beyaz)çok memnun kalmıştım.Yalnız ben gece sürüyorum.Sabah bol suyla yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…