Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
beyaz olanından kullandım bi ara. sürdüğüm ilk gecenin sabahına gerçekten biraz dinmiş kızarıklıklarımla beyazlamış bir yüzle kalktım. devam ettim 10 gün filan her gece sürdüm fakat sonradan etki etmemeye hatta yüzümü bozmaya başladı. yağlandırdı

baştan güzel gibi düşündüm ama kullanmaya devam ettikçe cildimi bozmaya başladığını farkettim,küçük küçük yağ bezecikleri yaptı ve şimdi kesinlikle kullanmıyorum..ancak cildi temizlendi..tavsiye etmiyorum inanın 5 para etmez bir ürün...ii bişey olsa o fiata satmazlar zaten.cildini seven kullanmasın derim..benden bukadar..:80:

bende beyazını 6 gündür kullanıyorum, gece sürüp sabah yüzümü yıkıyorum. çil için kullanmaya başladım ama sivilcelerime iyi geldi . sivilcelerimi 3 günde kuruttu döktü.

Arkadaşlar hangisi kuru,hangisi yağlı cilt için,cevap verir misiniz??Ben sivilcem olduğunda sadece oraya sürdüm ve koskocaman sivilcem sabah yoktu.

beyazı kuru cilt, pembesi yağlı cilt için. benim cildim karma. ben beyazını kullanıyorum.sivilce için kullanacaksanız beyazını kullanın. mavi kutuda.

ne kremmiş yahu forumu ikiye bölmüş ben açık tenliyim aslında bi kullanmak istiyodum ama vazcaydım. bu arada benim denediğim farklı bi yöntem var. bebek pudraıyla gül suyunu karıştırıp cildime sürüyorum. açıyo rengi biraz ama anlık düzenli kullanmak lazım. kireç gibi oluyo sürünce 5 dk bekleyip bol su ile yıkıyorum. bebek pudrası johnsons baby ve rosense gül suyunu kullanıyorum.

geçen bende araştırdım pek bulunmuyormuş artık ama iyi bir krem diyorlar firma senede belli miktar üretip üretimi durduruyormuş yani şanlıysanız yetişiyorsunuz ben bulamadığım için Herbal MixSalyangoz kremleri var normali değil yalnız Herbal Mix olanları lekeler konusunda bende çok iyi sonuç verdi

benim bir arkadaşım kullandı çok memnun kaldı sivilceleri geçrip cildi beyazlatıyor.

dün tesadüfen aktarda görüp bir kutu aldım 3 tl ye sonucu bilemiyorum kullanıp görücez bakalım

kızlar arap kızını kardeşimde bende uzun süredir kullanıyoruz inanın bir gün bu kremi bulamam biter diye çok korkuyorum ve çok kullanan tanıdıklar war onlara 15-20 tane sipariş verdim en kısa zamanda da elimde olcak walla memnun kalmayanları anlayamadım ama inanın ben esmer tenliydim okulda falan düşünün kara kız derlerdi hocalarım falan şimdi yaşım 26 bu kremi yaklaşık 3 senedir kullanıyorum cildimin rengi beyaza döndü..sigara kullanmama rağmen sorarlar ne kullanıyosun diye...gerçi anneme sorsan o ewden dışarı çıkmıyosun tenin ondan açıldı diyo ama ben bu kremden olduğunu düşünüyorum çok memnunum yani...

kızlar benimde kafam karıştı yardım edermisiniz
benim cildim yağlı ne net bir renge sahip değil.siyah noktalarda var.açıkcası alalı beleli dir görüntü hakim.bende denemek istiyorum sizce hangisini seçmeliyim ve nasıl kullanmalıyım.teşekkürlercherkese kusursuz aydınlık günler

cANIM MERHABA ben de arap kızını denedim hem de uzun bi süre ama cildim aşırı kuruttu ve matlaştırdı .İlk günler biraz etkisini gösteriyo zannettim ama yanıldım . Tavsiye üzerine DERMOSİNGOLD LEKE ve BEYAZLATICI KREMİNİ kullandım ve kısa sürede faydasını gördüm . Etkisini 10 gün için de görüyorsun kullanmanı mutlaka tavsiye ederim hem öyle güzel bi kokusu var ki parfüme gerek kalmıyor.Dene cevabını bekliyorum

Bende yenı bASLADIM KULLANMAYA BENIMDE CILDIMI KURUTTU AMA YENI BASLADIGIM IÇİN NEMLENDIRIRCIDE KULLNIORUM SONUC NE OLUR BILMIORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…