Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben kullandım arapkızını.gece yatarken sürülüyo,sabah yıkanıyor.yüzü nemlendirmek bir yana yağlandırıyor.yumuşatıyor.ama kullanıldıgı süre içinde cildi pembeleştirip,cildin çok hafif rengini açıyor.bıraktıktan sonra hersey eskiye dönüyor.gereksiz ve yararsız bi krem.bıraklıldıktan sonra lekeler eski halini aldığı için insanlara daha kötü hale geliyor gibi geliyor..denemeye değmez.zaman kaybı...

netten 20 tl ye almıştım meğerse aktarda 3 liraymış bence fondoten gibi bi şey yani sadece sürdüğünde etkili,kışın kullanmıştım hoşuma gitmişti ama kremi sürünce dışarı çıkmamamn lazım cilt kremi emmiyor böyle yağlanmış pehlivanlar gibi geziyosun ,rahatsız ediyor ben önermem şahsen

yahu bazı arkadaşlarımız insanları yanlış yönlendiriyor bu krem resmi sitesinde 20 tl den satılıyor. aktarlarda 3,5 tl olduğunu yazmış kimisi fazla ödemeyin demiş şahsen ben 3,5 tl ye satılan bir kremden hayır beklemem o ürün kesinlikle sahtedir. bir arkadaşım aktardan sizin dediğiniz rakama yakın bi fiyata 5 tl ye aldı hiçbir fayda sağlamadı. sonra resmi internet sitesinden sipariş verdi 3 günde yüzünde sivilce kalmadı kızın. bence bu ürünü alıyorsanız orjinal olduğundan emin olun. 3 / 5 tl ye alınan kremin size iyi gelmesini beklemeyin. teşekkurler.

ben aktardan arapkızı denedim 1 hafta oldu yüzümde bir yara gibi bişey çıkmıştı,geçiyo gibi..ama ben asıl yüzümü beyazlaştırmak için almıştım

beyazlatmak için varmı krem arkadaslar ya ama yağlı goztermesın mumkunse

wallaa ben dee alıcamm cıldımı de hem beyazlatır hem de nemlendırırrr fondoten yerınee kullanırızzz nolcak sankıııbayanssulusmile

aktardan aldığım hiçbişiye güvenemiyorum aldım bu kremi bi kaç kez sürdüm bi işe yaramadı fondoten gibi bişi. :S korkuyorum sürmeye

aktardan 3.5 tl ye almıştım ben de bi iki kere sürdüm, sonra bütün yüzümde sivilce gibi beyaz pütür pütür bişiler çıktı bi haftada anca geçti.sakın almayın kızlar zaten bi acayip kokuyor.

bende aktardan 3,5 liraya aldım,yalnız satıcı bana özellikle bunu sürüp güneşe çıkmayın dedi,evde ve gece kullanılırsa etkili oluyor,sürekli kullanmadım ama kapatıcı yerine kullanıyorym

hiç bir işe yaramıyor ben yıllar önce denedim hem de çok uzun bir süre kullandım düzenli olarak çillerim geçer ümidiyle ama malesef hla benimleler

gayet memnunum,çilleri izleri geçiriyormu bilmem ama bu kremi kullanmaya başladığımdan beri fondoten kullanmıyorum,gece için yapılan özel makyajlarda bile

selam kızlar lekelrde az da olsa etkili oldu ama benm cildim zaten kuru olduğu için aşırı yağlanma ya da sivilcelerde artış gibi bsy olmadı tabi leke dediğim sivilce izleri.benm cillerim yok çillerde etkili olur mu bilmem.bende bona gibi fondoten kullanmıyorum onu kullandığım sürece gerçekten çok hoş gözüküyo cildim zerotanin benzamiycn exfoliac yda çeşitli antibiyotiklerle yıllarca sivilce ve leke tedavisi içn uğrastım artık bıkmıs bi halde ilaçlardan ümidi kesmişken aktar tavsye etti bende zararı olmazdır diyp aldm aslnda 3 haftadır kullanıyorum hergece dediğm gbi gerçekten cildim hoş gözüküyo sivilce lekelerimde de açılma var eskisi gibi rahatsız etmyo beni.kesnlikle çok etkili tavsye ederim falan diyemem ciltten cilde farklıdır ama ben yararını gördüm belkide benim lekelerimn iyileşesi gelmiştir...

merhaba arapkızı ben kullandım kullanıyorum.sadece açık renk fondoötön kullanmış gibi oluyorsun leke veya kalıcı renk açıcccılıgı yok bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…