Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar bende merak edip aldım sürdüm ama burada söylendiği gibi bir kapatıcılığı felan yok bendekinin. Arkadaşlar fondoten gibi demişler, bendeki vazelin gibi... Acaba sahtemi ki???
arkadaşlar en güzeli
1 yemek kaşığı yoğurt 3-4 damla limon 1 tatlı kaşığı karbonat 1-2 damlada elma sirkesi
bunları karıştırın yüzünüze sürün 1 saat beklettkten sonra yıkayın hem peeling oluyo hem d lekeler için bire bir haftada 1 kullanılmalı!! doğal ürünlerden vazgeçmeyin hiç bi zaman, bunun dışında tonik olarak gül suyu çok iyi ama gül birliğin (rosense) olmalı. eğer sivilce sorununuz varsa nemlendirici olarak su bazlı olanları seçin
arap kızına gelince merak ettim aldım bakalım ne olcak
merhaba arkadaslar kızkardesım ve ben hıcbırseyden cekmedık gunes lekelerınden cektıgımız kadar,bır krem duyduk arapkızı dıye kullanan varmı nedır ne etkı yapıyor .kullananlar varsa ne olur fıkırlerını paylassınlar bılmeden kullanmak ıstemıyoruzz herkese sevgılerrrrrr:1hug::1hug:
kesinlikle sana katılıyorum bende o kremin sahte olduğunu düşünüyorum arada çok büyük fark var genelde aktarlara böyle ürünlerin sahteleri gelebiliyor zayıflama ilaçlarında da oluyor bu elimize sürdüğümüz bir nemlendirici bile bu kadar ucuz değil alacaksanız internetten alın derim ben de düşünüyordum bu kremi almayı sis leke kremi diye bir krem varmış onu araştırıyorumyahu bazı arkadaşlarımız insanları yanlış yönlendiriyor bu krem resmi sitesinde 20 tl den satılıyor. aktarlarda 3,5 tl olduğunu yazmış kimisi fazla ödemeyin demiş şahsen ben 3,5 tl ye satılan bir kremden hayır beklemem o ürün kesinlikle sahtedir. bir arkadaşım aktardan sizin dediğiniz rakama yakın bi fiyata 5 tl ye aldı hiçbir fayda sağlamadı. sonra resmi internet sitesinden sipariş verdi 3 günde yüzünde sivilce kalmadı kızın. bence bu ürünü alıyorsanız orjinal olduğundan emin olun. 3 / 5 tl ye alınan kremin size iyi gelmesini beklemeyin. teşekkurler.