Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya arkadaşlar hic bir krem hemen etki etmez ben 3 aydır falan kullanıyorum gözle görülür etkileri var herkezde farkediyo cildinde bi aydınlık var diye biraz sabırlı olun kullanmaya devam edin sonra yorum yazın insanların kafasını karıştırı yosunuz

hic 3 ay 5 ay kullandım sonuc alamadım diyen yok hep bigün bir hafata bir ay ben memnunum

Evet koltuk altı kararması için kullandım faydasını gördüm tavsiye ederim pembesi güsell hem bizim burda acayip ucuz 50 kurusa alıyoz

kullandım bi faydasını görmedim ve yağlı ciltlere tawsiye etmiyorum çok yoğun bi krem çünkü.

arkadaşlar arap kızı cildi beyazlatıyor berraklaştırıyor fakat fondoten gibi düşünün. yıkayınca gidiyorr. vildi beyezlatmasıyla alakası bile yook.. japonyadada çok kullanılır.. fakat bi etkisi yok.. anlık beyazlaıyor.

Kızlarrr kullanan arkadaşlara bi sorum varr
bi arkadaş yazmış tüylenme yapıyo diyee varmı böyle bişeyy??
öyleysee kullanmıycamm tşkklerr.

ben desana katılıyorum fondoten gibi bişey ayrıca çok kuruluk hissediyorum sürdüğüm zaman sabun gibi sanki kokusu rahatsız etti beni fazla kullanamadım zaten..............beyaz renk bir fondöten yada güneş koruyucu kremler varya onlar gibi beyaz yapıyo cildi anlıkkkkkkkkkk(((((((

ben konu açtım bu konu açılalı baya olmuş ama konu aynı kullanıpta memnun kalan ve hala kullanmaya devam eden vermı çünkü burda olumlu ve olumsuz yorumlar çok

merhaba arkadaşlar
bende güneş lekelerinden şikayetçiyim
arap kızı kremini kullandım ama hiç bir faydasını görmedim

arkadaslar kendimi bildim bileli arap kzını kullanırım.. bnm içn harika bi krem.. hem cildinn rengini açıyr hemde sivilcelere iyi geliyor ayrıca bunları yaparken cilde nemlilik hisside veriyor.. arkadslarım bnden özenip aldılar ama onlara faydası olmadı aksine daha fazla cıkarttı yani herkesde aynı etkiyi yapmıo.. bn cok memnunum acıkcası her gece yatmadan önce yüzüme sürüyorum sabah kalktıgımda süper oluyo

selam ben arap kızı kremini kullanıyorum bır haftadır ama ilk 2 3gün güzeldi ama şimdi sankı yavaş yavaş sıyah nokta mı oluyor ne svilce degil siyah nokta oluyor ama bı faydası var sivilceyı sıktıgında yara olanlara gayet iyi geliyor çünkü ben sıktıgımda hep yara oluyordu şimdi sıktıgımda küçüçük bi delik oluyo neyse bıraz daha kullanam haber verırım hepinize sivilcesiz günler dilerim ha bide yüzünüzle bi kaç gün bi oynamayın aynaya hiç bakmayın azaldıgını göreceksınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım cıvayı hiçbirşeyin azaltacagını sanmıyorum sen kullandınmı hiç

2 gundur kullanıorum çok ümitliydim, çenemde ve yanağımda birkaç sivilce lekesi vardı bu yuzden almştm,suanda bi deişme de yok , lokal olarak kullanıcam artık,sadece lekelerin üzerine

banada işe yaramaz gibi gelıor suanda ama insanlar faydasını gördm dıolar.demekki ciltten cilde deişiklik gösterıo.herkes bi umut denıo ıste ama,bişi çıkmıcak bence de..

Bende kullanıyorum bu kremi gece yatmadan önce sürüyorum sabah ılık suyla temizliyorum.
Sürmesi ve çıkarması dışında hiçbi kötü yanını görmedim krem çok yoğun bu yüzden zorlanıo insan biraz.
Sivilcem şuan yok çok nadir çıkıyor lekeler için kullanıyordum alnımda sivilcelerin lekeleri vardı hep ve onlar baya azaldı şmdi çok az tek tük kaldı.
ıki rengini de kullandım ama mavi olan yağlı ciltler içinmiş ara vermiştm bi süre tekrar pembesini aldım 2 gündür kullanıyorum.
Ayrıca Vildan Atasever ve bkaç bayan sanatçı daha kullanıyormuş öyle okumuştum internetten =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…