Lekeler, Çiller Arap Kızı kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kremı yıkamak zor dıyen arkadaŞlar ıÇın benden ufak bı tavsıye..yıkamadan Önce ıslak mendılle sılın sonra yıkayın pırıl pırıl oluyor kolayca.

Kremİ yıkamak zor dİyen arkadaŞlar İÇİn benden ufak bİ tavsİye..yıkamadan Önce ıslak mendİlle sİlİn sonra yıkayın pırıl pırıl oluyor kolayca.

Bende yosun sabunuyla yıkayarak temizliorm.
ama bitti şmdi sıcak suyla temizliorm böylede kolay temizlenio.
soğuk suda donuyo sanki insanın yüzünde.

ben arap kızını sivilce için kullandım. sivilceden neler çektim kullanmadığım ilaç yapmadığım doğal tedavi kalmadı.. bi tanıdığımız arap kızını getirdi beyaz olanından 1 ay sürekli kullandım hiç bişey kalmadı yüzümde arada cıktıkca tekrar sürüyorum çok memnunum

arkadaşlar merhaba.ben bu gün aranıza katılıdım ama sorunlarımla birlikte katıldım.tatilden yeni geldim yüzüm leke içinde ,bana lütfen etkili bişeyler önerin durumum çook kötü.

Bende 3-4 gün önce aktardan aldım yüzümde leke yok ancak yoğun bi kıvamı var ve diğer kremler gibi hemen erimior. leke konusunda birşey söyleyemicem ancak pudra kullanılmış gibi bi parlaklık ve doğal bir görünüm kazandırıyor... Omuzumda biraz sivilce var onlar için kullanmaya devam edicem haberdar ederim sizleri.....

arkadaşlar merhaba.ben bu gün aranıza katılıdım ama sorunlarımla birlikte katıldım.tatilden yeni geldim yüzüm leke içinde ,bana lütfen etkili bişeyler önerin durumum çook kötü.

merhaba, bende tatilden yeni geldim ve senin gibi leke ve çil problemim vardı, bu başlıkta yazılanları okuduktan sonra arap kızı kremini internetten sipariş verdim 1 gün sonra ürünüm geldi ve denedim. gerçektende işe yarıyor çil ve lekelerim kayboldu, fakat çok yoğun bir kıvamı var. pembe ve mavi kutu diye iki tane var sen cildine göre hangi renk iyiyse o renkten al.

bu kremin içerigini bilen var mi acaba :KK70: bende kullaniyorum memnunumda aslinda ama yinede ben 3 tl ye almistim ondan merak ediyorum yani :KK70:

bu kremin içerigini bilen var mi acaba :KK70: bende kullaniyorum memnunumda aslinda ama yinede ben 3 tl ye almistim ondan merak ediyorum yani :KK70:

3 tl ye mi aldın. walla 3 tl lik ürüne güvenilmez bu ürün 20 tl ye satılıyor aldığın ürünün sahte olma ihtimali çok yüksek.

kızlar bnmde sadece burnumun üzerinde çillerim var
her gece yatmadan önce buz sürüyorum
kuruduktan sonrada eczaneden aldığım çil kremimi sürüyorum
sonuç mükemmel ben etkisini gördüm
çillerim sönmeye başladı
artık belli belirsiz
çok dikkatli bakarsan görebiliyosun
devamli bu şekilde gidersem belki daha da azalabilir....

Arkadaslar bnm kollarımda bacalkarımda yara lekeleri var sınek ısırdı yoldum sıvılcelerı sıktım berbat gorunuyo acıl yardım

slm arkşlar güneş lekelerini ve dudak üstümdeki koyu rengi yok etmek için kullandıgım tonik dudak üstümü yaktı ve deri kalktı şuanda cok kötü durumdayım doktara gitim ve pomat ve kerem yazdı bugün başladımm başka önerınız varmı yada bu iyileşirmi gecermi

bende 3.5 aldım arkadaşlar hiç bişide anlamadım zaten ya ne bu :ecrin_bebek:

Arkadaşlar 3,5- 5 den fazla vermeyin. internetten falan kazıklanırsınız. Aktarlarda satılıyo . bi pembe renklisi var bide beyaz(Aralarındaki farkı tam anlayamadım ama) .Bi ara cildim çok bozulmuştu benim de. Sivilceleri falanda önce sıkın sonra üzerine arap kızı sürün bi kaç güne geçiyo. yüzünüze sabah akşam düzenli sürerseniz cildiniz çok güzel gözüküyor :KK66:

kullanmıştım bi ara duyup ama geçici bi yntem diye düşüyorum bide yağlı ciltlere hiç önermem renk aççam derken burnumun etrafı sivilce kesmişti

X