Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Cevizli kek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.221
390
arkadaşlar öncelikle hergün bildirimde bulunacak iyi kötü herşeyi paylaşabileceğimiz ve gerçekten kilo vermek isteyen arkadaşlarla beraber zayıflamak istiyorum..benim boyum 1.57 kilom 65 civarı şu an bir 10 kilo kadar vermek amacım..katılmak isteyenler varsa bekliyorum.
:nazar::nazar::nazar:
İSİMBOYYAŞBAŞLANGIÇ KİLOŞİMDİKİ KİLOHEDEF
TESADUF1.573065.164.557
EBRUSSEN1.6119575750
CİMCİME_891.6324615853-54
SAFEHAVEN1.59298272.760
YASMİN71.66227469.357
ESRAPK481.56226353.850
UZRAMM21605854-55
VELVETİCA1.60276260.752
SEVAL231.602470.40068.20060
GÜLDANEM_171.55646453
EMMN1.6323656558
AYONUR1.6565.564.560
KARDELENVEPAPATYA1.503567.967.9FİT OLANA KADAR

-Arkadaşlar listeyi devamlı olarak güncelleyeceğim :KK16:
-Mazeret bildirmeden 2 kez üst üste ayrılanlar listeden silinecek :KK5:
-Cuma günleri kilo bildirimi yapılacak :KK12:
-Mümkün olduğunca hergün paylaşımda bulunmaya çalışalım kim ne yapmış ne yemiş bilelim :KK1:

Son düzenleme:
bende vermek istiyorum ama kendime uygun diyet bulamadım hergün bildirim yapamayabilirm ama haftada bi gün falan daha uygun olabilirdi

kilo bildirimi haftada bir yapılabilir ama bildirim derken hergün en azından ne yaptığımızı yazalım anlamında söyledim..tabiki hergün tartılmak çok zor olacaktır..

Anlıyorum canım kolay gelsin..benim sıkıntım mazeretsiz yazıp yazıp birden giden insanlarla..motive olmak istiyorsak mazeretimizide bildirmek zorundayız ki zaten sende belirttin bilgilerini yazarsan sevinirim..kilon boyun ne zaman diyete başladığın gibi..

Ben biraz karatayı araştırdım ekmeği tamamen kestim ekmek yerine ceviz yiyorum hiç hissetmiyorum açlık..sabahları ballı sirkeli su içiyorum ve arada lahana çorbası yada ayran diyeti var detoks olarak 2 gün falan onu yapıyorum..işe yarıyor şimdilik bunlar..

ben 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum salı günleri hariç her gün paylaşım yapabilirim..2 yıl buçuk yıl önce 78 kiloydum 21 kilo verdim. boy 1.60 57 kiloyum ama daha önce kilo verdiğimde çok fazla spor yapmadığımdan vucudum sıkı değil hedefim 50 kilo ve sıkılaşmak :))

canım önemli olan hergünde girmek değil aslında mazeret bildirmek yada devam ettiğini bilmek bayağı kilo vermiişsin nasıl başardın peki neler yaptın belki bizede örnek olursun..

ben 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum salı günleri hariç her gün paylaşım yapabilirim..2 yıl buçuk yıl önce 78 kiloydum 21 kilo verdim. boy 1.60 57 kiloyum ama daha önce kilo verdiğimde çok fazla spor yapmadığımdan vucudum sıkı değil hedefim 50 kilo ve sıkılaşmak :))

maşallah çok güzl vermişsin:KK34:

canım önemli olan hergünde girmek değil aslında mazeret bildirmek yada devam ettiğini bilmek bayağı kilo vermiişsin nasıl başardın peki neler yaptın belki bizede örnek olursun..

vallaha ben küçükken çok zayıftım.Sonra birden kilo almaya başladım yemekle çok aram yok ama full abur cubur yerdim ve rahatsızlığımdan dolayı 3 ay kortizonlu hap kullanmak zorunda kaldım tam 15 kilo aldım.. sonra lise 2. sınıfın yarıyıl tatilinde karar verdim kilo vermeye diyetisyene gittim 78,3 gramla diyete başladım. Sadece yememden kısarak ( abur cuburu en aza indirerek) yaza kadar 70 kiloya düştüm. Sonra bıraktım diyeti 2 kilo aldım. Okul başlayınca tekrar başladım. Normalde öğlen yediğim pizzalar, yağlı dürümler yerine evden yemek götürmeye başladım.Canım sıkıldıkça mahalledki spor aletlerine gidip spor yaptım. Bi ara ip atladım öyle öyle 61 kiloya kadar indim. Ama bi anda vermedim yavaş yavaş ara ara bıraktım diyeti 2 sene oldu vereli kiloları ama toplamda 6-7 ay diyet yapmışımdır :) Bu yazın başında 61 kiloydum.Arkadaşımla sabah yürüyüşlerine başladık erken kalkıp 1 saat yürüdük 4 kilo daha verdim :)

arkadaşlar öncelikle hergün bildirimde bulunacak iyi kötü herşeyi paylaşabileceğimiz ve gerçekten kilo vermek isteyen arkadaşlarla beraber zayıflamak istiyorum..benim boyum 1.57 kilom 64.5 şu an bir 10 kilo kadar vermek amacım..katılmak isteyenler varsa bekliyorum..

tesadüf aaaaa ayri bölümmü actiniz hafta sonu cok yogunum pazartesi yazarim okissss

Arkadaşlar şimdi çıkmam lazım :) Yaşlarınızı bilmiyorum abla mı diyeyim bilemedim:)) yarından itibaren paylaşım yaparım bende ne yedim ne sporları yapıyorum falan diye kendinize iyi bakın vericez bu kiloları !! :)

Bende 72 kilo ile hamile kaldım.86 kilo ile doğma gittim çok dikkat ettim hamilelikte sonra 76 ile başladım 2.5 senedirde aralıklı veriyorum..şu an 64.5 kilom bende ip atlamayı seviyorum ama ne zaman başlasam kızım ipten çekiştirip duruyor..

Arkadaşlar şimdi çıkmam lazım :) Yaşlarınızı bilmiyorum abla mı diyeyim bilemedim:)) yarından itibaren paylaşım yaparım bende ne yedim ne sporları yapıyorum falan diye kendinize iyi bakın vericez bu kiloları !! :)

ben 30 yaşındayım iyi geceler canım..görüşmek üzere yarın..

O kiloyu nasl verdin acil bana yardmcı olurmsun lutfen:KK43:

X