- 12 Mart 2012
- 6.569
- 396
- Konu Sahibi eSmerimSin
Bence ariyacaksin. İş telini google da arattiğina göre.
evet aramak istiyorum zaten sadece ne diyecegimi bilemiyorum.. o yüzden cekiniyorum.. istek var yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ariyacaksin. İş telini google da arattiğina göre.
İkizler burcu olabilir misin
Kız yaz da millet rahatlasın. :)
Ara iş yerini, x ile görüşebilir miyim de iste telefona "merhaba x ben y seni dün x caddede gördüm el salladın sonra da panikle taksiye bindin gittin anlam veremedim merakta kaldım nonu aradım yanlış no diyor nonu mu değiştirdin? O kadar merak ettim ki işyerini buldum aradım" de
Sen bunu anlatırken adam alovv alovv demez umarım. Bol şans.
Gerçekten hoşlansaydın 2 ay öncesinde adam sana mesaj attığında cevaplardın şu an yarım kaldığı için aramak istiyorsun bu da hoşlantı dahi değil demek istedim en en en fazla hafif bir hoşlantı olabilir ama sanmıyorum dedim. Psikoloğum, müsade et de birazcık anlayayım bu işlerden...
bilinmeuen numaralardan kendi numarasını öğren bari
Ben seni hala ayni bosluklarda ve ikilemlerde gordum oysa...
Ara ne kaybedersin ki? O dönem hayata ofkeliydin belki de kimseyi görmek istememistin. Ara eski bir arkadaşla sohbet etmek istedim aradım de.
Telefonumda problem olmuştu flaa
Ararsan haber ver yaz buraya da :)aradim bilinmeyen numaralari ama malesef sadece baglayabileceklerni söylediler ..nr veremiyolarmis
Pardon da adam sana yazdiginda cevap bile vermeden nosunu sildiğiniz zaman o ne duruma düşmüştü? Kusura bakma da bulunmaz hint kumaşı değilsin amma abarttinmuhtac izlemini vermezmiyim? degilm cünkü
Pardon da adam sana yazdiginda cevap bile vermeden nosunu sildiğiniz zaman o ne duruma düşmüştü? Kusura bakma da bulunmaz hint kumaşı değilsin amma abarttin
Pesinden kosar diye bekledin kosmayinca sen tutustun sanirim. Bence arama cunku cocuk sana ulasmak istese zaten arardi.
Eksik olmuş yazım. Telefonumda problem oldu de bana vermişlerdi bilinmeyen mumaralar ya da ara işyerini mahçup oldum sana karşı dönemedim. Aklıma bu yol geldi de. Sen kimseye hayatıa bak aramak istiyorsan ara. Sonra pişmanlık duyma. Önce istemiyordun şimdi istiyorsun ne var bunda. Erkek milletide böyle zaten onlar çok mu farklı kafalarına esince arayabiliyorlar.
Iyi de yalan mi o istemezse sen ulassan bile ilerlemez bu is. Yani bu isler tek tarafin istemesi ile olmuyor olsaydi zamaninda olurdu. Sen arayamadin nedenlerin vardi onun yok ama umudu kesmis bitirmis demekki. Bunun pozitif olmakla alakasi yokki herkes fikrini soyluyor.Pesimden kosma ne alaka, Allah askina cocukmuyum ben yaa yapmayin..vallahi..
cocuk istese arardi.. iyi gülüm yaa.. bizim ne istedigimiz önemli degil
biraz destek, biraz cesaret..,nebiliym biraz positif bir düsünce..cokmu zor anlamiyorum
Kanka aklinda kalacagina ara gitsin derim.