aramalimiyim?

İşyeri nasıl bir yer? Ne iş yapıyor? Mesela öğle yemeğine fln çıkıyorlarsa o saatlerde tesadüfen işyerinin önünden geçiyor olabilirsin

malesef bende calistigim icin ve baska semtte oldugu icin bunu yapamam.. Sabah 7 aksam 5 calisiyorum ve ögle yemegi yarim Saat aramiz var ve firma karsiliyor yani cikamiyorum dedigim gibi semt de farkli bi yerde..

aile sirketleri var orda calisiyor.. o yzuden cekiniyorum aramaya.. ya abisi, ablasi, babasi cikarsa diye telefona.. bilsem o acicak, arardim sanirim..

Bilinmeyen numaralardan isim soyisim yasadigi yeri soyleyip numarasini isteyebilirsiniz. O da olmadi arayin bence is yerini x beyle gorusebilir miyim diyin kendisiyse acan aa sesini tanamadim nasilsin telefonum bpzuldu numarani kaybettim diyin sonradan aranizda bir sey olursa gercegi itiraf edersiniz. Ama basta sildim seni sonradan pisman oldum derseniz pek iyi izlenim olmaz. :KK53:

Merahaba Kizlar, uzun bir aradan sonra yine burdayim..

zehirli sarmasiklarimdan kurtuldum, arindim..uzun süre yalnizdim ve kendimi dinledim..

eskiden muhabbetim olan bir erkek arkdasim yazmisti 2 ay önce Kadar whatsapptan, aramizda hoslanti vardi ama gerisi gelmemisti, kontagimiz kesilmisti..

selam nasilsin, bir görüselim mi diye yazmis bende isim olmaz diye geri yazmadim ve sildim numarasini..
olsa taa ozamanlar olurdu olsaydi biseyler dedim icimden o anda..

nedense son bi kac gundur acaba yazsamiydim diye icim icimi yiyor..Dogru Düzgün basbasa vakit gecirmedik aslinda hic.. belki deneyebilirdik diyorum simdi..belki simdi Dogru zamandir?

ama numarasini sildigim icin, ve sadece is yeri numarasini bildigim icin (google dan arattim) aramaya cekiniyorum ve ne dicemi bilmiyorum.. sesini de tam bilmedigim icin ya is arkadasi cikarsa telefona.. Hemde rahatsizlik vermis olmaz miyim is yerini arasam? ayip olurmu yani?

sizce arasam mi, aramasam mi? ne desem? kendisi cikmazda, is arkadasi ciksa napicam?

siz olsaydiniz napardiniz? lütfen yardimci olurmusunu? cok kararsizim..
Görüşeceğiniz varsa yine bir şekilde denk gelirsiniz aramayin

İş yerini aramak çok saçma. Çocuk size ulaşmış keyfiniz istememiş. E şimdi işini arayıp kırk yıllıl sevgili gibi ne diyeceksiniz ki? İş yerinde belkide hoş karşılanmayacak bu.

is yerini aramak cokmu sacma?
neden saçma olsun
sen bana mesaj yazmıştım ben cevap yazamadan telefon bozuldu tamirde tüm numaralar gitti, aklıma geldi o yüzden aradım de
bi tek iş telefonunu biliyordum de
telefona iş arkadaşı çıksa ne olacak ki, x beyle görüşmek istiyorum dersin olur biter
aradığında yerinde olmazsa da ismini bırakma, çünkü notunu iletmez unuturlar sen de ismimi bıraktım ama aramadı beni diye düşünür üzülürsün

Bilinmeyen numaralardan isim soyisim yasadigi yeri soyleyip numarasini isteyebilirsiniz. O da olmadi arayin bence is yerini x beyle gorusebilir miyim diyin kendisiyse acan aa sesini tanamadim nasilsin telefonum bpzuldu numarani kaybettim diyin sonradan aranizda bir sey olursa gercegi itiraf edersiniz. Ama basta sildim seni sonradan pisman oldum derseniz pek iyi izlenim olmaz. :KK53:

ben yurt disinda yasiyorum ve bilinmeyen numarasini bulamadim öyle bir kurum yok sanirim burda

neden saçma olsun
sen bana mesaj yazmıştım ben cevap yazamadan telefon bozuldu tamirde tüm numaralar gitti, aklıma geldi o yüzden aradım de
bi tek iş telefonunu biliyordum de
telefona iş arkadaşı çıksa ne olacak ki, x beyle görüşmek istiyorum dersin olur biter
aradığında yerinde olmazsa da ismini bırakma, çünkü notunu iletmez unuturlar sen de ismimi bıraktım ama aramadı beni diye düşünür üzülürsün

tesekkür ederim, braz olsun cesaretlendim..cok ince dusunmemek lazim belkide

Esmerimsin umarim mutlusundur hayatinda. Bence arama cocugu hos olmaz bosluktan dusunuyorsun onu cok belli.

Esmerimsin umarim mutlusundur hayatinda. Bence arama cocugu hos olmaz bosluktan dusunuyorsun onu cok belli.

tesekkür ederim, idare ediyorum..hayatim calismaktan ibaret.. uzun süredir de yalnizim.. ciddi biseyler istiyorum..evlenmek yuva kurmak istiyorum artik, bilmiyorum bu firsati nasil teptim ki.. saniyelik oldu hersey birden sildim mesajini..eh tabi numarada gitti haliyle..

bosluktan ziyade..denemek istiyorum ya...sence hos olmazmi?

tesekkür ederim, idare ediyorum..hayatim calismaktan ibaret.. uzun süredir de yalnizim.. ciddi biseyler istiyorum..evlenmek yuva kurmak istiyorum artik, bilmiyorum bu firsati nasil teptim ki.. saniyelik oldu hersey birden sildim mesajini..eh tabi numarada gitti haliyle..

bosluktan ziyade..denemek istiyorum ya...sence hos olmazmi?
Umarim gonlune gore birini bulursun.
Karsindaki adama bagli biraz da ben olsam yazdigini gorunce sana yazmazdim o zaman cevap vermemissin simdi neden yaziyorsun bunu sorgular.

Whatsapp duruma "x numaranı kaybettim bana yaz" diye gir :KK64:

iste dememesi icin, arayip ne dicemi bilmiyorum..

demese guzel olur, belki guzel biseyler baslar aramizda..belki ayni beklentiler icindeyizdir..
Cok takintili biri degilse demez gibi. Sansini debemek istiyorsan, olumsuz olursa uzulmeyeceksen arayabilirsin.

X