aramalimiyim?

Merahaba Kizlar, uzun bir aradan sonra yine burdayim..

zehirli sarmasiklarimdan kurtuldum, arindim..uzun süre yalnizdim ve kendimi dinledim..

eskiden muhabbetim olan bir erkek arkdasim yazmisti 2 ay önce Kadar whatsapptan, aramizda hoslanti vardi ama gerisi gelmemisti, kontagimiz kesilmisti..

selam nasilsin, bir görüselim mi diye yazmis bende isim olmaz diye geri yazmadim ve sildim numarasini..
olsa taa ozamanlar olurdu olsaydi biseyler dedim icimden o anda..

nedense son bi kac gundur acaba yazsamiydim diye icim icimi yiyor..Dogru Düzgün basbasa vakit gecirmedik aslinda hic.. belki deneyebilirdik diyorum simdi..belki simdi Dogru zamandir?

ama numarasini sildigim icin, ve sadece is yeri numarasini bildigim icin (google dan arattim) aramaya cekiniyorum ve ne dicemi bilmiyorum.. sesini de tam bilmedigim icin ya is arkadasi cikarsa telefona.. Hemde rahatsizlik vermis olmaz miyim is yerini arasam? ayip olurmu yani?

sizce arasam mi, aramasam mi? ne desem? kendisi cikmazda, is arkadasi ciksa napicam?

siz olsaydiniz napardiniz? lütfen yardimci olurmusunu? cok kararsizim..
Zamanında reddettiğin adama şimdi keşke şans verdeydim diyorsun:işsiz:
Belki de hayatında biri var adamın o_O
Arayıp ne diyiceksiniz :kahve:
Sana cevap vermeye bile tenezzül etmeden numaranı sildim,ama aklım başıma geldi şimdi ben senin peşinden koşucam hazırmısın mı diyceksiniz :KK53:
Anladığım kadarıyla boşluktasınız
Boşverin gitsin uğraşacak başka bişi bulun :KK51:

Belkide doğu zaman şimdi denemeden ne kaybedersin
11880 den numarasını bulmaya çalışsam belki bulursun.
Bide whatsapda mi konuşuyorsunuz whatsapp sohbetlerini yedekliyorsan whatsabi silip geri yükle ve yedeklenen verileri aktar tekrar belki sohbet gelir. Denemeden hiç bir şey kaybetmesin. Sosyal medyası varsa ordan yaz. Bir sekilde ulasabilirsin bence.
Ama ne diyeceksin nasıl toparliyacaksin bunu düşün ayıp olur mi olmaz mi burasını düşünme canım? Neden ayıp olsun iş yerini arasan ne olur sanki.

Zamanında reddettiğin adama şimdi keşke şans verdeydim diyorsun:işsiz:
Belki de hayatında biri var adamın o_O
Arayıp ne diyiceksiniz :kahve:
Sana cevap vermeye bile tenezzül etmeden numaranı sildim,ama aklım başıma geldi şimdi ben senin peşinden koşucam hazırmısın mı diyceksiniz :KK53:
Anladığım kadarıyla boşluktasınız
Boşverin gitsin uğraşacak başka bişi bulun :KK51:

Su pesten kosma durumlarini nerden cikariyosunuz, cidden cok komik..oldu cnm ok

Belkide doğu zaman şimdi denemeden ne kaybedersin
11880 den numarasını bulmaya çalışsam belki bulursun.
Bide whatsapda mi konuşuyorsunuz whatsapp sohbetlerini yedekliyorsan whatsabi silip geri yükle ve yedeklenen verileri aktar tekrar belki sohbet gelir. Denemeden hiç bir şey kaybetmesin. Sosyal medyası varsa ordan yaz. Bir sekilde ulasabilirsin bence.
Ama ne diyeceksin nasıl toparliyacaksin bunu düşün ayıp olur mi olmaz mi burasını düşünme canım? Neden ayıp olsun iş yerini arasan ne olur sanki.

Tesekkür ederim, haklsn kaybedicem hic bisey yok, aksine belki kazanicam..tskler moral verdin..bazen Tek bi kelime yetior motivasyon oluyor

Su pesten kosma durumlarini nerden cikariyosunuz, cidden cok komik..oldu cnm ok
Bu kadar kötü tavıra rağmen
Niye konun hala güncel?
Sıkıldım görmekten, içeriği okumaya niyetlenip yıldım, son yorumlara baktım,

Ne diyeceğini bilmiyorsun, buraya soruyorsun
Ee yazanları da tersliyorsun.
Terslediğin üyeler kadar yazabiliyor olsaydın
Taktiğğğk diye koşmazdın.

-Al bunu yaz,
-ana çok güzel ben bunu düşünüp söylemezdim hemen yazayım ona

Amaç tam da buysa, o kişinin sohbeti seninle olmaz ki, kimsenin tanımadığı yabancı bir kadın olur

Niye konun hala güncel?

-Al bunu yaz,

Amaç tam da buysa, o kişinin sohbeti seninle olmaz ki, kimsenin tanımadığı yabancı bir kadın olur

Anliyorum, tesekkür

Niye konun hala güncel?

-Al bunu yaz,

Ben komik olan bişi yazmadım.
Asıl Konu sahibi komik duruma düşücek haberi yok.
Kaldı ki terslemesi umrumda mı hayır değil.
Konu sahipleri yapılan yorumlara saygı göstermeden konu açma yasağı gelse ne de iyi olur.
Madem peşinden koşmuyorsanız adamın,
Ne yaparsanız yapın.
kendi aklınız size yeter sanırım.
Yorum yapanların fikirlerine ihtiyacınız yok o halde.

Tesekkür ederim, haklsn kaybedicem hic bisey yok, aksine belki kazanicam..tskler moral verdin..bazen Tek bi kelime yetior motivasyon oluyor
Rica ederim hayatta neyin ne olacağı belli olmaz. Bu bahanbahane uydu dursun cevap yazmadım falan diye numarasını bulabilsen aslında süper olur.

X