aramalimiyim?

Kullandigin operatörün internet sayfasinda arama kayitlari oluyor oradan bulabilirsin. hattin faturali ise. Abartili derecede elestirilecek bir yan göremedim ben. Gayet olagan bir durum numarayi silip sonra arama istegi. Bazilari mukemmel bir profil cizercesine acimasiz elestirilere girmis .Cok yersiz buldum acikcasi. Icinde kalmasin ara ulas ne olacak..gonlune gore olmasi temennimle..sevgiler

cok tesekkür ederim.. insallah hepimizin gönlüne göre olsun .. malesef hic kayit etmedim ve aramadigim icin bulamiyorum numarasini, whatsapptan yazmisti bende mesaji silince tabiki numarada gitti mesajla birlikte..

evet cogu arkadasimiz cok negatif yaklasti..ne varsa sanki

Merahaba Kizlar, uzun bir aradan sonra yine burdayim..

zehirli sarmasiklarimdan kurtuldum, arindim..uzun süre yalnizdim ve kendimi dinledim..

eskiden muhabbetim olan bir erkek arkdasim yazmisti 2 ay önce Kadar whatsapptan, aramizda hoslanti vardi ama gerisi gelmemisti, kontagimiz kesilmisti..

selam nasilsin, bir görüselim mi diye yazmis bende isim olmaz diye geri yazmadim ve sildim numarasini..
olsa taa ozamanlar olurdu olsaydi biseyler dedim icimden o anda..

nedense son bi kac gundur acaba yazsamiydim diye icim icimi yiyor..Dogru Düzgün basbasa vakit gecirmedik aslinda hic.. belki deneyebilirdik diyorum simdi..belki simdi Dogru zamandir?

ama numarasini sildigim icin, ve sadece is yeri numarasini bildigim icin (google dan arattim) aramaya cekiniyorum ve ne dicemi bilmiyorum.. sesini de tam bilmedigim icin ya is arkadasi cikarsa telefona.. Hemde rahatsizlik vermis olmaz miyim is yerini arasam? ayip olurmu yani?

sizce arasam mi, aramasam mi? ne desem? kendisi cikmazda, is arkadasi ciksa napicam?

siz olsaydiniz napardiniz? lütfen yardimci olurmusunu? cok kararsizim..

Telefonumda problem olmuştu flaa
Merahaba Kizlar, uzun bir aradan sonra yine burdayim..

zehirli sarmasiklarimdan kurtuldum, arindim..uzun süre yalnizdim ve kendimi dinledim..

eskiden muhabbetim olan bir erkek arkdasim yazmisti 2 ay önce Kadar whatsapptan, aramizda hoslanti vardi ama gerisi gelmemisti, kontagimiz kesilmisti..

selam nasilsin, bir görüselim mi diye yazmis bende isim olmaz diye geri yazmadim ve sildim numarasini..
olsa taa ozamanlar olurdu olsaydi biseyler dedim icimden o anda..

nedense son bi kac gundur acaba yazsamiydim diye icim icimi yiyor..Dogru Düzgün basbasa vakit gecirmedik aslinda hic.. belki deneyebilirdik diyorum simdi..belki simdi Dogru zamandir?

ama numarasini sildigim icin, ve sadece is yeri numarasini bildigim icin (google dan arattim) aramaya cekiniyorum ve ne dicemi bilmiyorum.. sesini de tam bilmedigim icin ya is arkadasi cikarsa telefona.. Hemde rahatsizlik vermis olmaz miyim is yerini arasam? ayip olurmu yani?

sizce arasam mi, aramasam mi? ne desem? kendisi cikmazda, is arkadasi ciksa napicam?

siz olsaydiniz napardiniz? lütfen yardimci olurmusunu? cok kararsizim..[/QUOT

Bence ara. Telefonumda problem olmuştu de . Ulaşmaya çalıştım ama numaralar silindi falan bu kısmını sen ayarla artık. Mahçup oldum daha sonra böyle bişey aklıma geldi numaranı buldum falan dersin.

Görüşmeyi çok isteseydi senin cevap vermeni beklemeden yeniden yazar, arar sana ulaşmaya çalışırdı bi şekilde. Şansını denemiş senden cevap bulamayınca üstelememiş. Aradan geçmiş 2 ay şimdi arayım mı diyorsun, sadece yarım kaldı acaba olur muydu düşüncesindesin o yüzden ulaşmak istiyosun bu da hoşlantıdan ileri değil bence bu yüzden aramamanı tavsiye ederim.

Görüşmeyi çok isteseydi senin cevap vermeni beklemeden yeniden yazar, arar sana ulaşmaya çalışırdı bi şekilde. Şansını denemiş senden cevap bulamayınca üstelememiş. Aradan geçmiş 2 ay şimdi arayım mı diyorsun, sadece yarım kaldı acaba olur muydu düşüncesindesin o yüzden ulaşmak istiyosun bu da hoşlantıdan ileri değil bence bu yüzden aramamanı tavsiye ederim.

Ehh hoslanmak yetmior mu ..bu kdr da sacma yorum gormedm. .negatif negatif..

İstersen arşivine bak belki başkalarıda msj atmıştır dönersin, mutlu olma ihtimalin vardır mazallah
Umuma sorduğun sorulara gelecek cevaplara açık olmak lazım di mi

Ehh hoslanmak yetmior mu ..bu kdr da sacma yorum gormedm. .negatif negatif..
Gerçekten hoşlansaydın 2 ay öncesinde adam sana mesaj attığında cevaplardın şu an yarım kaldığı için aramak istiyorsun bu da hoşlantı dahi değil demek istedim en en en fazla hafif bir hoşlantı olabilir ama sanmıyorum dedim. Psikoloğum, müsade et de birazcık anlayayım bu işlerden...

Kız yaz da millet rahatlasın. :)
Ara iş yerini, x ile görüşebilir miyim de iste telefona "merhaba x ben y seni dün x caddede gördüm el salladın sonra da panikle taksiye bindin gittin anlam veremedim merakta kaldım nonu aradım yanlış no diyor nonu mu değiştirdin? O kadar merak ettim ki işyerini buldum aradım" de :KK53:
Sen bunu anlatırken adam alovv alovv demez umarım. Bol şans.

Son düzenleme:
X