- 12 Mart 2012
- 6.569
- 396
-
- Konu Sahibi eSmerimSin
Cok takintili biri degilse demez gibi. Sansini debemek istiyorsan, olumsuz olursa uzulmeyeceksen arayabilirsin.
Cevap vermemişsiniz ve silmişsiniz şimdi aramaya neden gerek duyuyorsunuz bu onun egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz yani o zaman cevap verseydiniz zaten size değer veren biri olsa bunca zaman iletişim kurardı hem iletişimi kesen kendisi hem de sonra boşta alınca yazan tiplerden bence hiç gerek yok kötü duruma düşersiniz.
Merahaba Kizlar, uzun bir aradan sonra yine burdayim..
zehirli sarmasiklarimdan kurtuldum, arindim..uzun süre yalnizdim ve kendimi dinledim..
eskiden muhabbetim olan bir erkek arkdasim yazmisti 2 ay önce Kadar whatsapptan, aramizda hoslanti vardi ama gerisi gelmemisti, kontagimiz kesilmisti..
selam nasilsin, bir görüselim mi diye yazmis bende isim olmaz diye geri yazmadim ve sildim numarasini..
olsa taa ozamanlar olurdu olsaydi biseyler dedim icimden o anda..
nedense son bi kac gundur acaba yazsamiydim diye icim icimi yiyor..Dogru Düzgün basbasa vakit gecirmedik aslinda hic.. belki deneyebilirdik diyorum simdi..belki simdi Dogru zamandir?
ama numarasini sildigim icin, ve sadece is yeri numarasini bildigim icin (google dan arattim) aramaya cekiniyorum ve ne dicemi bilmiyorum.. sesini de tam bilmedigim icin ya is arkadasi cikarsa telefona.. Hemde rahatsizlik vermis olmaz miyim is yerini arasam? ayip olurmu yani?
sizce arasam mi, aramasam mi? ne desem? kendisi cikmazda, is arkadasi ciksa napicam?
siz olsaydiniz napardiniz? lütfen yardimci olurmusunu? cok kararsizim..
Aramayın, o insanı da tekrar alt üst etmeyin belki o da sizi unutup yoluna bambaşka insanlarla devam etmek istiyordur akıl karıştırmaya gerek yok, hem sizde zehirli sarmaşıklarımdan arındım demişsiniz eskiye dair hiçbir şey olmasın hayatınızda,daha iyi olacak eminim
bence ayıp etmişsin , birdaha yazarsa ( ben olsam yazmam ) cvplarsın
Tamam yazmış ama sizden hoş bir karşılık almamış ve muhtemelen artık unutmaya çalışıyordur sizde zaten gerçekten isteseydiniz o an isterdiniz belki de şuan yalnız kaldığınız için aklınıza gelmiştir,eskiye dönmeyinnasil akil karistirmaya gerek yok?
kac zaman sonra, bana yazan o, ben degilim.. benim aklimi karistiran o
unutmak istiyosa, neden yaziyor.. zaten aramizda birseyde gecmedi, bence unutmaktan ziyade, belki guzel olabilirdi diye dusunmustur..
Tamam yazmış ama sizden hoş bir karşılık almamış ve muhtemelen artık unutmaya çalışıyordur sizde zaten gerçekten isteseydiniz o an isterdiniz belki de şuan yalnız kaldığınız için aklınıza gelmiştir,eskiye dönmeyin
Ben sizi çok iyi anlıyorum birçoğumuzun başından geçiyor bu, yaşamış biri olarak söylüyorum gerçekten en başından olmaz deniyorsa en sonunda haklı çıkan yine biz oluyoruz emin ol biz kadınların hisleri tahmin ettiğimizden daha da kuvvetlievet yalnizim ve bu durumu degistirmek istiyorum, Dogru kisiyi bulmak istiyorum, denemeden, risk almadan, yerimde saymazmiyim? keske demektense denemek gerekmezmi?
Ben sizi çok iyi anlıyorum birçoğumuzun başından geçiyor bu, yaşamış biri olarak söylüyorum gerçekten en başından olmaz deniyorsa en sonunda haklı çıkan yine biz oluyoruz emin ol biz kadınların hisleri tahmin ettiğimizden daha da kuvvetli
Konusmanin bi gidisati olur. Numarani kaybettim o yuzden buradan aradim dediginde essek degilse kendi vermeyi teklif eder zaten. Konusmanin gidisatina gore istersin veya istenezsin cok fazla kasma benceyani ne dicemi bilmiyorum ve red edilmekten korkuyorum sanirim.. hani arayip sey dicem..numarani verir misin yazcam sana.. gerek yok derse diye.. bilmiyorum
Konusmanin bi gidisati olur. Numarani kaybettim o yuzden buradan aradim dediginde essek degilse kendi vermeyi teklif eder zaten. Konusmanin gidisatina gore istersin veya istenezsin cok fazla kasma bence
Çok büyük kabalık yapmışsın.
Ama hayata bir defa geliyoruz. Şimdi acaba arasam mi diyorsun belkı yıllar sonra keşke arasaydım dersin
Ara gitsin ne olacak sanki, başkası çıkarsa üniversiteden arkadaşıyım dersin cebini istersin.
Evet bence icinde kalmasin olmazsa da olmaz bir sey kaybetmessin. :))Evt en azindan denedim derim degilmi
Görürsün canım hayırlısıyla inşallah merak etme :)Evt biliorm..tsk ederim yorumun icin, cesaret verdinn..hamileymissin Insallah allah sag salim kucagina vermeyi nasip etsn, Insallah bende o günleri görürüm birgün..