aramalimiyim?

Cevap vermemişsiniz ve silmişsiniz şimdi aramaya neden gerek duyuyorsunuz bu onun egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz yani o zaman cevap verseydiniz zaten size değer veren biri olsa bunca zaman iletişim kurardı hem iletişimi kesen kendisi hem de sonra boşta alınca yazan tiplerden bence hiç gerek yok kötü duruma düşersiniz.

ya böyle dusunerek, cok guzel birsey kacirmis olursam? bunu da dusunmuyor degilim..

bence ayıp etmişsin , birdaha yazarsa ( ben olsam yazmam ) cvplarsın

Aramayın, o insanı da tekrar alt üst etmeyin belki o da sizi unutup yoluna bambaşka insanlarla devam etmek istiyordur akıl karıştırmaya gerek yok, hem sizde zehirli sarmaşıklarımdan arındım demişsiniz eskiye dair hiçbir şey olmasın hayatınızda,daha iyi olacak eminim

nasil akil karistirmaya gerek yok?
kac zaman sonra, bana yazan o, ben degilim.. benim aklimi karistiran o

unutmak istiyosa, neden yaziyor.. zaten aramizda birseyde gecmedi, bence unutmaktan ziyade, belki guzel olabilirdi diye dusunmustur..

nasil akil karistirmaya gerek yok?
kac zaman sonra, bana yazan o, ben degilim.. benim aklimi karistiran o

unutmak istiyosa, neden yaziyor.. zaten aramizda birseyde gecmedi, bence unutmaktan ziyade, belki guzel olabilirdi diye dusunmustur..
Tamam yazmış ama sizden hoş bir karşılık almamış ve muhtemelen artık unutmaya çalışıyordur sizde zaten gerçekten isteseydiniz o an isterdiniz belki de şuan yalnız kaldığınız için aklınıza gelmiştir,eskiye dönmeyin

evet yalnizim ve bu durumu degistirmek istiyorum, Dogru kisiyi bulmak istiyorum, denemeden, risk almadan, yerimde saymazmiyim? keske demektense denemek gerekmezmi?

evet yalnizim ve bu durumu degistirmek istiyorum, Dogru kisiyi bulmak istiyorum, denemeden, risk almadan, yerimde saymazmiyim? keske demektense denemek gerekmezmi?
Ben sizi çok iyi anlıyorum birçoğumuzun başından geçiyor bu, yaşamış biri olarak söylüyorum gerçekten en başından olmaz deniyorsa en sonunda haklı çıkan yine biz oluyoruz emin ol biz kadınların hisleri tahmin ettiğimizden daha da kuvvetli

negatif bi düsünce tarzi, benim fikrim

yani ne dicemi bilmiyorum ve red edilmekten korkuyorum sanirim.. hani arayip sey dicem..numarani verir misin yazcam sana.. gerek yok derse diye.. bilmiyorum
Konusmanin bi gidisati olur. Numarani kaybettim o yuzden buradan aradim dediginde essek degilse kendi vermeyi teklif eder zaten. Konusmanin gidisatina gore istersin veya istenezsin cok fazla kasma bence

Çok büyük kabalık yapmışsın.

Ama hayata bir defa geliyoruz. Şimdi acaba arasam mi diyorsun belkı yıllar sonra keşke arasaydım dersin
Ara gitsin ne olacak sanki, başkası çıkarsa üniversiteden arkadaşıyım dersin cebini istersin.

Evt biliorm..tsk ederim yorumun icin, cesaret verdinn..hamileymissin Insallah allah sag salim kucagina vermeyi nasip etsn, Insallah bende o günleri görürüm birgün..

Kullandigin operatörün internet sayfasinda arama kayitlari oluyor oradan bulabilirsin. hattin faturali ise. Abartili derecede elestirilecek bir yan göremedim ben. Gayet olagan bir durum numarayi silip sonra arama istegi. Bazilari mukemmel bir profil cizercesine acimasiz elestirilere girmis .Cok yersiz buldum acikcasi. Icinde kalmasin ara ulas ne olacak..gonlune gore olmasi temennimle..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…