aramalimiyim?

İşyeri nasıl bir yer? Ne iş yapıyor? Mesela öğle yemeğine fln çıkıyorlarsa o saatlerde tesadüfen işyerinin önünden geçiyor olabilirsin

malesef bende calistigim icin ve baska semtte oldugu icin bunu yapamam.. Sabah 7 aksam 5 calisiyorum ve ögle yemegi yarim Saat aramiz var ve firma karsiliyor yani cikamiyorum dedigim gibi semt de farkli bi yerde..

aile sirketleri var orda calisiyor.. o yzuden cekiniyorum aramaya.. ya abisi, ablasi, babasi cikarsa diye telefona.. bilsem o acicak, arardim sanirim..

Bilinmeyen numaralardan isim soyisim yasadigi yeri soyleyip numarasini isteyebilirsiniz. O da olmadi arayin bence is yerini x beyle gorusebilir miyim diyin kendisiyse acan aa sesini tanamadim nasilsin telefonum bpzuldu numarani kaybettim diyin sonradan aranizda bir sey olursa gercegi itiraf edersiniz. Ama basta sildim seni sonradan pisman oldum derseniz pek iyi izlenim olmaz.

Görüşeceğiniz varsa yine bir şekilde denk gelirsiniz aramayin

İş yerini aramak çok saçma. Çocuk size ulaşmış keyfiniz istememiş. E şimdi işini arayıp kırk yıllıl sevgili gibi ne diyeceksiniz ki? İş yerinde belkide hoş karşılanmayacak bu.

is yerini aramak cokmu sacma?
neden saçma olsun
sen bana mesaj yazmıştım ben cevap yazamadan telefon bozuldu tamirde tüm numaralar gitti, aklıma geldi o yüzden aradım de
bi tek iş telefonunu biliyordum de
telefona iş arkadaşı çıksa ne olacak ki, x beyle görüşmek istiyorum dersin olur biter
aradığında yerinde olmazsa da ismini bırakma, çünkü notunu iletmez unuturlar sen de ismimi bıraktım ama aramadı beni diye düşünür üzülürsün

ben yurt disinda yasiyorum ve bilinmeyen numarasini bulamadim öyle bir kurum yok sanirim burda

tesekkür ederim, braz olsun cesaretlendim..cok ince dusunmemek lazim belkide

Esmerimsin umarim mutlusundur hayatinda. Bence arama cocugu hos olmaz bosluktan dusunuyorsun onu cok belli.

Esmerimsin umarim mutlusundur hayatinda. Bence arama cocugu hos olmaz bosluktan dusunuyorsun onu cok belli.

tesekkür ederim, idare ediyorum..hayatim calismaktan ibaret.. uzun süredir de yalnizim.. ciddi biseyler istiyorum..evlenmek yuva kurmak istiyorum artik, bilmiyorum bu firsati nasil teptim ki.. saniyelik oldu hersey birden sildim mesajini..eh tabi numarada gitti haliyle..

bosluktan ziyade..denemek istiyorum ya...sence hos olmazmi?

Umarim gonlune gore birini bulursun.
Karsindaki adama bagli biraz da ben olsam yazdigini gorunce sana yazmazdim o zaman cevap vermemissin simdi neden yaziyorsun bunu sorgular.

Whatsapp duruma "x numaranı kaybettim bana yaz" diye gir

iste dememesi icin, arayip ne dicemi bilmiyorum..

demese guzel olur, belki guzel biseyler baslar aramizda..belki ayni beklentiler icindeyizdir..
Cok takintili biri degilse demez gibi. Sansini debemek istiyorsan, olumsuz olursa uzulmeyeceksen arayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…